Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Pokec ke Strahovským srazům I.

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
castro
Kontaktovat uživatele:

#541 Příspěvek od castro »

100RM píše:
100RM píše:
castro píše:[quote="100RM"][quote="GeorgosAc"]diky za tudle fotku aspon vim kde skoncily moje fokozidle... dobry ze 100RMe..... :twisted: :twisted: :twisted:

aspon ze slouzi....

Chodte uz s tymi zidlemi vsetci do p..., si ich dojdite zobrat nech mam s tym konecne pokoj. Kupim si dve uplne odlisne. :mad:

tak to seš výbornej, nechtěl jsi říct "uplně odlišné" ale spíš uplně nové protože všechny ktere maš jsou už uplně dojebané? :twisted:

a kde je teda ta moje židlička co jsem ji měl týden starou, nepoužitou a někdo mi ji vyměnil za .... salátovku? :roll: :twisted:

Dojdi si ju vzat a uz o tom kurva nechcem pocut ani slovo. A verejne vyhlasujem, kto si sadne alebo mi sahne na nove zidle, dostane do drzky kamarat-nekamarat.[/quote]

A uz pol roka cakam na posrany silikon ![/quote]

ja vravil za svou fokostolici :lol: ale jelikož ty ju už nemaš, tak ti neviem... :lol: silikon ti vemu do detenic, ja vim ze ty kozy uz potrebuji zase natužit... ;-) :-)))
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#542 Příspěvek od angel_1 »

PS: fotky jsem poslala Jeenovi, ma je v albu:-) co uz tady nekde je strana 35, 36? Ty kraaso tady je vic stranek nez mel muj topic :D :D

a diky vsem za pekny den, docela mi to pomohlo, neni mi ted zrovna moc dobre, takze dik
Jeena
Kontaktovat uživatele:

#543 Příspěvek od Jeena »

Fotky od Angel_1 jsou přidány ve fotkách na http://picasaweb.google.com/jeenik/BMWStrahov30308 tak kdyžtak kukenzie hier :D
Dee1032
Bydliště: Někdo tomu říká 100důlky jinej Lužiny já tomu říkám DOMA
Kontaktovat uživatele:

#544 Příspěvek od Dee1032 »

castro píše:
Petta píše:...kdyz spoustu tech lidi ani osobne neznas :wink:...

mno petto.... hlavně že Ty ano.... :roll:

Děkuji za podporu :wink: :cool2:

Killca: Já myslim že se to tu už vyřešilo,všichni jsme se navzájem poslali do prdele všichni jsme se zasmáli na svůj účet a jsme všichni spokojeni...nemám snad pravdu? příště si radši zalezu do kufru :fuck: tam mi aspoň nikdo jinej nebude dejchat vzduch :fuck:
ELiLOBO
Kontaktovat uživatele:

#545 Příspěvek od ELiLOBO »

omg, já se vždy na sraz tak těšim a na pokec na foruu po sraze taky, jediný co mi to dokáže zkazit je taková hádka...stupidní. panebože, tak když vim jakej Killca a ostatní sou a vadí mi to tak tam nejedu, myslim že Killca si dělal prdel ze všech a všichni to brali s humorem. Ovšem vyjímka se taky najde. :roll:
Petta
Kontaktovat uživatele:

#546 Příspěvek od Petta »

Jeena + Angel_1: Díkec za fotos :wink:
Dee1032
Bydliště: Někdo tomu říká 100důlky jinej Lužiny já tomu říkám DOMA
Kontaktovat uživatele:

#547 Příspěvek od Dee1032 »

Elilobo: :stupid: když řeknu že už to je vyřešený tak se najde ta "VYJÍMKA" a začne to zase hrotit! Víš co radši si zalez do tý svojí gangsta káry a poslouchej ten svůj hop hip a mysli si dál jak si to tu hrozně vyřešil svým příspěvkem!

Už na to seru nebudu se rozčilovat zbytečně vždycky se nějaká potrefená husa najde,tímto kapitolu Lupik a jeho zařízlí džíny uzavírám a doufám že všichni pochopili že už se to nebude řešit a hrotit! Všichni jsme se tomu zasmáli a život jde dál nechci se hádat nechci nikoho pomlouvat nechci někoho ztrapňovat chci být s každým "za dobře" a tímto se všem omlouvám (petta&killca) jak jsem vystartila a doufám že příště tam budem za dobře :wink: , ale elilobovi nasrat :mad:

P.S.: V autě jsem seděla jelikož se mi strašně chtělo čůrat a boleli mě nohy tak příště přijedu vyčůraná a odpočatá :cool2:
michal09

#548 Příspěvek od michal09 »

Killča je starý hovado, znám ho od základky a vždycky s ním byly jen problémy... :lol: Ostatní v podstatě neznám, jen lehce od vidění a proto o nikom nebudu řikat jakej je... :wink:

Nicméně pokud zpojízdním auto (vyměním čidla), v neděli se stavim ale rozhodně né řešit tyhle hovadinky který se mě nijak netýkaj... :wink:

Jinak když nás tam teď jezdí tolik, má někdo možnost mi přivést ty rámečky SPZ prosííím? Třeba Strorm, nebo někdo takhle povolanější, nechce se mi čekat na BiG... :wink:

Dík
Randaal

#549 Příspěvek od Randaal »

:Ehm: bongz digidybomgz

doufám, že bude zase hezky, to je pak účast řádná a ani do restaurace se nemůžem vejít :-D

ale musíme to někdy konečně už seřadit ty auta a hezky nafotit celou lajnu Baworáků :!: takhle to na každý fotce vypadá, jako že je nás tam pět a půl (půl pokud teda přijede macha s prckem :lol: )
100RM

#550 Příspěvek od 100RM »

michal09

Strorm ti ich nepriveze, jelikoz Strorm bude v Detenicich ...
7er. True definition of luxury. Yours.
Randaal

#551 Příspěvek od Randaal »

100RM píše:
michal09

Strom teda příště nepojede asi :-)
100RM

#552 Příspěvek od 100RM »

Randaal píše:
100RM píše:
michal09

Strom priste nepojede, ale potom ti Strom vysvetli, preco nema rad ked ho volaju Strom :mad:
7er. True definition of luxury. Yours.
Randaal

#553 Příspěvek od Randaal »

100RM píše:
Randaal píše:
100RM píše:[quote]michal09

Strom priste nepojede, ale potom ti Strom vysvetli, preco nema rad ked ho volaju Strom :mad:[/quote]

tak to popříště teda asi radši nepřijedu já :-D 8O
castro
Kontaktovat uživatele:

#554 Příspěvek od castro »

Dee1032 píše:
castro píše:
Petta píše:...kdyz spoustu tech lidi ani osobne neznas :wink:...

mno petto.... hlavně že Ty ano.... :roll:

Děkuji za podporu :wink: :cool2:

to nebyla podpora tebe Dee, ale reakce na uplne neco jineho... :)
michal09

#555 Příspěvek od michal09 »

100RM píše:
Randaal píše:
100RM píše:[quote]michal09

Strom priste nepojede, ale potom ti Strom vysvetli, preco nema rad ked ho volaju Strom :mad:[/quote]

:lol: sem se překlep, nechtěl jsem Tě nazvat Stromem Storme... :sorry:

To že budeš v Detěnicích neznamená, že se na Strahově neukážeš příště... :wink: pokud mi je tedy můžeš pleas přivézt, stačí kteroukoli jinou neděli mi nabouchat do SZ že jedeš a vezeš mi rámečky, budu tam jak na koni... :wink:

Ďakujem pěkně :wink:
ELiLOBO
Kontaktovat uživatele:

#556 Příspěvek od ELiLOBO »

Dee1032 píše:Elilobo: :stupid: když řeknu že už to je vyřešený tak se najde ta "VYJÍMKA" a začne to zase hrotit! Víš co radši si zalez do tý svojí gangsta káry a poslouchej ten svůj hop hip a mysli si dál jak si to tu hrozně vyřešil svým příspěvkem!

Už na to seru nebudu se rozčilovat zbytečně vždycky se nějaká potrefená husa najde,tímto kapitolu Lupik a jeho zařízlí džíny uzavírám a doufám že všichni pochopili že už se to nebude řešit a hrotit! Všichni jsme se tomu zasmáli a život jde dál nechci se hádat nechci nikoho pomlouvat nechci někoho ztrapňovat chci být s každým "za dobře" a tímto se všem omlouvám (petta&killca) jak jsem vystartila a doufám že příště tam budem za dobře :wink: , ale elilobovi nasrat :mad:

P.S.: V autě jsem seděla jelikož se mi strašně chtělo čůrat a boleli mě nohy tak příště přijedu vyčůraná a odpočatá :cool2:

od člověka s tvojim vzdělánim bych nečekal nic chytřejšího :mad:
ELiLOBO
Kontaktovat uživatele:

#557 Příspěvek od ELiLOBO »

btw nezná někdo toho týpka s e36 coupe 323i co tam měl cedule že to prodá?
castro
Kontaktovat uživatele:

#558 Příspěvek od castro »

ELiLOBO píše:btw nezná někdo toho týpka s e36 coupe 323i co tam měl cedule že to prodá?

netopier, kontakt je v sekci prodej.
ELiLOBO
Kontaktovat uživatele:

#559 Příspěvek od ELiLOBO »

díky :wink:
Petta
Kontaktovat uživatele:

#560 Příspěvek od Petta »

ELiLOBO píše:díky :wink:

Jela sem v tom sice jen jako spolujezdec, ale autíko maže krásně, takže kdo nakonec koupí, tak bude určo spokojen :wink:
Odpovědět