Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Pokec ke Strahovským srazům I.

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
100RM

#561 Příspěvek od 100RM »

michal09: kde si dosiel na to, ze ja mam nejake ramecky ? ked na to nezabudnem, tak ti v Detenicich vezmem
7er. True definition of luxury. Yours.
ELiLOBO
Kontaktovat uživatele:

#562 Příspěvek od ELiLOBO »

já to nechci koupit:) jen shánim nějaký info
ELiLOBO
Kontaktovat uživatele:

#563 Příspěvek od ELiLOBO »

teda chtěl bych to ale nemam na to:)
castro
Kontaktovat uživatele:

#564 Příspěvek od castro »

ELiLOBO píše:já to nechci koupit:) jen shánim nějaký info

honíš si nad fotkama? :lol: nechápu teda proč jinak sháníš kontakt... :roll:
ELiLOBO
Kontaktovat uživatele:

#565 Příspěvek od ELiLOBO »

omg! prostě sem potřeboval mluvit s majitelem, debata proběhla a já zjistil cosem chtěl.
Dee1032
Bydliště: Někdo tomu říká 100důlky jinej Lužiny já tomu říkám DOMA
Kontaktovat uživatele:

#566 Příspěvek od Dee1032 »

ELiLOBO píše:teda chtěl bych to ale nemam na to:)

Co čekat od člověka se vzděláním jako máš ty? :lol: :lol:
Hanz318iS
Kontaktovat uživatele:

#567 Příspěvek od Hanz318iS »

Jako ze sem nejdriv jako nevedel kdo to ATB vlastne je,prej nakej discofilni DJ ale po shlednuti videa musim prohlasit ze mame v klubu DJ ATB :) Jinak ja se radsi ke srazu vyjadrovat nebudu nebo se to obrati na me :Ehm: :smich:
ELiLOBO
Kontaktovat uživatele:

#568 Příspěvek od ELiLOBO »

to fakt nemá smysl, ty si běž machrovat na TF že máš dvě emtrojky a dělej zas ramena jak si drsná. zvláštní že je vždy vše vpoho ale když někam začneš psát tak se to vyhrotí... :mad:
Randaal

#569 Příspěvek od Randaal »

poprosím vás, abyste to tu nezasí.ali takovouto debatou o ničem, spoustě lidem to vadí a já jsem jeden z nich, pokud si chcete povídat ve dvou tímto způsobem použijte SZ nebo ICQ, tohle má bejt pohodovej topic pro lidi, keří maj společnou řeč a zábavu. Je jasný, že čím víc lidí se tam bude scházet, tím víc různých názorů se tam bude scházet, ale sakra jednou jsme vcelku dospělí lidi a mohli bychom se umět chovat na místech, jako jsou veřejná fora a společné srazy.

děkuji za pochopení
ELiLOBO
Kontaktovat uživatele:

#570 Příspěvek od ELiLOBO »

sorry...už se to nebude opakovat :wink:
Randaal

#571 Příspěvek od Randaal »

ELiLOBO píše:sorry...už se to nebude opakovat :wink:

:cool2:
lupik

#572 Příspěvek od lupik »

ELiLOBO píše:to fakt nemá smysl, ty si běž machrovat na TF že máš dvě emtrojky a dělej zas ramena jak si drsná.

ale ona je fakt má... a jestli tě to sere, tak to je jen závist... nic víc nic míň :wink:
michal09

#573 Příspěvek od michal09 »

100RM píše:michal09: kde si dosiel na to, ze ja mam nejake ramecky ? ked na to nezabudnem, tak ti v Detenicich vezmem

sem pochopil z tvého předchozího příspěvku že je máš, jen budeš v Detěnicích, tak mi je nebudeš moct dát... No to je jedno... :) Kdyby sis na mě vzpoměl bylo by to fajne... :wink: Zase nechci votravovat, jde o hov*o... :wink:

Randaal píše:sakra jednou jsme vcelku dospělí lidi...

:smich2: :smich: vcelku celkem možná i občas to tak vypadá, jinak je to samej nevyžitej puberťák... :lol:
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#574 Příspěvek od angel_1 »

normalne potom co tady ctu nemam ani chut tohle tema otvirat :-) co sakra blbnete:-)

Dee: holka ja proti tobe absolutne nic nemam, ale ted jsi me trochu nastvala, nejdriv se tady hadas a pak kdyz k tomu nekdo neco rekne ted myslim kontketne Loba, tak ho vyhlasis? Co udelal zle, ze se tesi az si pocte doma o sraze a vidi jen tady tu hadku?? Podle me bys mohla nechat napadani vsech kolem sebe, delas si jen zbytecny nepratele a to prece nechces, nebo jo??

Hanz318iS: Airwolf rikal ze mu prej neni vubec podobnej, ale keca ze jo:-) Ze mame slavnyho clovekamezi nama:-)??

Elilobo: hele ja mam taky Porsche carreru GT, a mercedes Benz SL 55 AMG, jo a dve Z4ky:-) Zavidis :D :D , muzu je vzit na sraz :D

Randaal: dospelej clovek? Tady?? Ukaz mi ho :D :D :D

Airwolf: ATB:-) :lol: :lol:

Killca: k Tobe nic nemam a k ostatnim uz taky ne:-)

PS: mam jedno prekvapko, ale nereknu :-) a uz se mi tady nehadejte, nebo Vas nebudu mit rada:-)
Killca

#575 Příspěvek od Killca »

ELiLOBO píše:omg,tak když vim jakej Killca a ostatní sou a vadí mi to tak tam nejedu, myslim že Killca si dělal prdel ze všech a všichni to brali s humorem. Ovšem vyjímka se taky najde. :roll:

cheche, tak tys jeste nedostal poradne hehehe :twisted: napravime :D :D

michal09 píše:Killča je starý hovado, znám ho od základky a vždycky s ním byly jen problémy... :lol: Ostatní v podstatě neznám, jen lehce od vidění a proto o nikom nebudu řikat jakej je... :wink:
Jinak když nás tam teď jezdí tolik, má někdo možnost mi přivést ty rámečky SPZ prosííím? Třeba Strorm, nebo někdo takhle povolanější, nechce se mi čekat na BiG... :wink:
Dík

ty ramecky ti sliboval macha nebo thomaswilliams, jeden z nich mi o nich rikal na strahove, tak nam stormika nechaj byt :D

Randaal píše:poprosím vás, abyste to tu nezasí.ali takovouto debatou scházet, ale sakra jednou jsme vcelku dospělí lidi a mohli bychom se umět chovat na místech, jako jsou veřejná fora a společné srazy.
děkuji za pochopení

hehehehe ty si malej humorista :biggrin: :biggrin:

angel_1 píše:normalne potom co tady ctu nemam ani chut tohle tema otvirat :-) co sakra blbnete:-)
PS: mam jedno prekvapko, ale nereknu :-) a uz se mi tady nehadejte, nebo Vas nebudu mit rada:-)

ale my te mame radi, takze i kdybys nas prestala mit rada tak se setkani s nama nevyhnes :-D a prekvapko jo? ze jsi se mnou tehotna? to vis nejak rychle :-D

dee píše:neco psala

sis mela zajit se vycurat nekam za roh, ja sem taky jel s airwolfem se vydojit :D a nekren se, taky sem byval takovej, ale zivot me vycvicil a ted je mi to secko fuk a je to jen dobre :)
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#576 Příspěvek od angel_1 »

Killca píše:
angel_1 píše:normalne potom co tady ctu nemam ani chut tohle tema otvirat :-) co sakra blbnete:-)

ale my te mame radi, takze i kdybys nas prestala mit rada tak se setkani s nama nevyhnes :-D a prekvapko jo? ze jsi se mnou tehotna? to vis nejak rychle :-D

mnoo jen ses me dotknul a uz se tvy spermonaci cpali ....
Dee1032
Bydliště: Někdo tomu říká 100důlky jinej Lužiny já tomu říkám DOMA
Kontaktovat uživatele:

#577 Příspěvek od Dee1032 »

Killca: Jooo vy kluci to máte jednoduchý se otočíte ke křoví a je to ale já musim na někoho vystrčit svojí ctěnou holou prdel :lol:
A to fakt nejde :lol: Ještě by se mi tam někdo smál že jí nemám opálenou :lol:
Angel: Já mám ráda všechny až na ty strašně chytrý lidičky, v podstatě jsem naprosto nekonfliktní a klidnej člověk , ale prostě někdy mě něco nase*e a to pak neslyšim nevidim... Mám ráda zábavu a dokonce i s přáteli (kupodivu nějaké mám :lol: ) a bavíme se náramně ale ty lidičky já znám 13-20 let a vás znám jen pár měsíců a to skoro jen přes forum tak mám k vám trošku odstup...Ty seš čupr holčina,killca je trošku šílenec,randál mi přijde takovej rozumnej,castro je svůj (no prostě castro), Lukys je super kluk a víc vás tam ani neznám abych se mohla vyjádřit a jestli se mám vyjadřovat na první pohled tak to radši ani ne .....
Nechci se s nikým hádat,ale ať se do mě teda nikdo nenaváží,bránim jen svojí osobu a osobu mě blízkou! Nechci z toho dělat story na celovečerní biják (stalo se :roll: ) ale chci ukončit zbytečné narážení a urážení v dobrém! Dejme tomu že jsem měla den blbec s velkým B a ještě v uvozovkách najednou vidim jak se do mě někdo naveze a já v tom vidim skvělou příležitost se "vyřvat" -stalo se-
Omlouvám se všem komu jsem zkazila část dne a náladu a budu se snažit aby se to neopakovalo P.S.: Příjmáte? :oops:
100RM

#578 Příspěvek od 100RM »

Jj, povazujme spor o osobe blizkej za ukonceny ;-)
7er. True definition of luxury. Yours.
Petta
Kontaktovat uživatele:

#579 Příspěvek od Petta »

Dee: Já to taky beru ... omluva na ICQ přijata už dříve a souhlasim se 100RMem ... :wink:
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#580 Příspěvek od angel_1 »

Me si nic neudelala, jen priste premyslej nez zacnes napadat lidi kolem co to nemyslej zle ano?? :) :)
Odpovědět