George_D píše:Kua jak je možný, že se kolem pár ženskejch dokáže otočit tolik sraček
... Ti řeknu přesně ... chlapi si to vyřikaj z očí do očí a když si třeba rozbijou držky, tak je za 5 minut všechno OK ... ale snad už to teďka bude v klídku a příště se to bude řešit spíš osobní konzultací ...
Killca: Ondra se stydi, ale on neprijel na prkne s koleckama ... poridil si novy bourak. Castro, taxe uz pochlub svym novym vozitkem ... dyt my nejsme zavistivi svine a prece bysme ti to neskrabli ...
Castro: Killcovi to nahodou docela slo ... mrkej na fotos ...
Killca: mimo zaznam: doufam, ze mi pak za tu podporu, das tu slibovanou odmenu ... a nechci tvoj lizatko ...
castro píše:to je masakr fotka, jak se xichtí... postoj jak když se připravuje na no-heelflip
Dodatečně mě mrzí, že sem netočila video, když tam sjížděl ten kopeček dolu ... to sem se skorem válela smíchy po asfaltu a taky málem došlo k naplnění 100RMovi lži o tom, jaxem si načůrala do bot ... samozřejmě jen kvůli tomu, jak to bylo profesionální
thomaswilliams píše:todle je masaker......strahovskej sraz byl opravdu good....a jedna malá otázečka ??? kolik z vás má SMS vyzvánění topícího se mobilu v lahvi???
Hele, asi te to desne prekvapi, ale ja nahodou joooo A nasledna lavina e strhla i v praci, kdyz sem to tam druhy den poustela ... kolegove se po nem sbehli jako lacni psi
No a co ton s nazvem "pisk"??? Kolik se prihlasi na nej?
thomaswilliams píše:todle je masaker......strahovskej sraz byl opravdu good....a jedna malá otázečka ??? kolik z vás má SMS vyzvánění topícího se mobilu v lahvi???
Hele, asi te to desne prekvapi, ale ja nahodou joooo A nasledna lavina e strhla i v praci, kdyz sem to tam druhy den poustela ... kolegove se po nem sbehli jako lacni psi
No a co ton s nazvem "pisk"??? Kolik se prihlasi na nej?
Kdyz mi jsem omylem nevypnul na prednasce zvoneni a prisla mi SMSka topiciho se mobilu,se mohli vsichni pochcat smichy...V tu chvili tam bylo kolem 200lidi
Hanz318iS: Se ani nedivim ... kdyz to dneska zapipalo kolegovi a druhej kolega zrovna telefonoval s klientem, taxme se tam neudrzeli a zacali sme se desive tlemit )))