Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Pokec ke Strahovským srazům I.

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
Dee1032
Bydliště: Někdo tomu říká 100důlky jinej Lužiny já tomu říkám DOMA
Kontaktovat uživatele:

#641 Příspěvek od Dee1032 »

Jeena píše:
Dee1032 píše:Já se na srazu neobjevim jelikož mám nastarosti svoje miminko a to nesmí do auta....Bylo mi to zakázáno! Poškrábal by sedačky! Takže žádný pokračování beverlyhils nebude! Ale deejna se objeví.... :lol: :lol: :wink:

Počkej já jsem džejna...teda podle Killči a Randaala...ale jestli to je ženská...tak to tam budem v duble vydání... :D :P

Já ani nevim kdo mi začal říkat deejna? :lol: Když mi řeknete jak zabránit aby pes poškrábal kožený sedačky tak klíďo přijedu,ale hadr dávat na to je zbytečný on to zdupe dolů.... Ale pochybyju že lupik přistoupí na to aby v jeho autě jelo obrovský chlupatý monstrum :lol:
Už takhle tam stačim já :lol: :lol:
Jeena
Kontaktovat uživatele:

#642 Příspěvek od Jeena »

Dee1032 píše:
Jeena píše:
Dee1032 píše:Já se na srazu neobjevim jelikož mám nastarosti svoje miminko a to nesmí do auta....Bylo mi to zakázáno! Poškrábal by sedačky! Takže žádný pokračování beverlyhils nebude! Ale deejna se objeví.... :lol: :lol: :wink:

Počkej já jsem džejna...teda podle Killči a Randaala...ale jestli to je ženská...tak to tam budem v duble vydání... :D :P

Já ani nevim kdo mi začal říkat deejna? :lol: Když mi řeknete jak zabránit aby pes poškrábal kožený sedačky tak klíďo přijedu,ale hadr dávat na to je zbytečný on to zdupe dolů.... Ale pochybyju že lupik přistoupí na to aby v jeho autě jelo obrovský chlupatý monstrum :lol:

Mno to je strašně jednoduchý...copak váš hafan nemá botičky do auta... :D :D
Randaal

#643 Příspěvek od Randaal »

Dee1032 píše:
Jeena píše:

když přijedeš, tak ti to ukážu :-) mám koupenou plachtu přímo pro psy do auta, takže se to krásně přichytí v autě a nesjede to, mám celkem velkýho psa a vozim ho denně do hvězdy na procházku, takže představa, že by mi měl poškrábat ty ///Mka tak to bych radši chodil s nim pěšky ;-)
Dee1032
Bydliště: Někdo tomu říká 100důlky jinej Lužiny já tomu říkám DOMA
Kontaktovat uživatele:

#644 Příspěvek od Dee1032 »

Randaal píše:
Dee1032 píše:
Jeena píše:[quote="Dee1032"]Já se na srazu neobjevim jelikož mám nastarosti svoje miminko a to nesmí do auta....Bylo mi to zakázáno! Poškrábal by sedačky! Takže žádný pokračování beverlyhils nebude! Ale deejna se objeví.... :lol: :lol: :wink:

když přijedeš, tak ti to ukážu :-) mám koupenou plachtu přímo pro psy do auta, takže se to krásně přichytí v autě a nesjede to, mám celkem velkýho psa a vozim ho denně do hvězdy na procházku, takže představa, že by mi měl poškrábat ty ///Mka tak to bych radši chodil s nim pěšky ;-)[/quote]

No jo ale já ho mám mít na celej den....... A nebo....se to nějak vyřeší....Clio je totiž konečně u klempíře a není čím ject
michal09

#645 Příspěvek od michal09 »

Randaal píše:snad bude v neděli hezky, jinak tam přijedu jen já a misi_ce :-D ale to se nikdy nestalo, aby bylo mín, než 5 aut ;-)

Taky se tam stavím... nemůžu se dočkat až zadriftim a spálim zase pneu... :twisted:
Petta
Kontaktovat uživatele:

#646 Příspěvek od Petta »

Já tentokrát vyšlu akorát FXe ... vzhledem k tomu, ze budu na srazu v Detenicich a v nedeli se jede na drifty do Sosnovy, tak leda, pokud jeste budete potom v hospudce, protoze driv jak v 5 se do Praglu nedostanu :-(
Jeena
Kontaktovat uživatele:

#647 Příspěvek od Jeena »

Já hlásím svojí 100%neúčast...v neděli jsem také v Sosně(Magoři se vracej z Maďarska)takže se tam musím stavit...maximálně že bych pak přijel odpoledne...ale nevím jak to dopadne v Sosne...
To Peeta:Jedeš do Sosny vrťet zadečkem jooo... :D :D :D ...samozřejmě že tím čtyřkolovím....myslím 8)
castro
Kontaktovat uživatele:

#648 Příspěvek od castro »

s FXem jsme si pro vás na příště připravili jedinečnou kolekci vín... ;-)

Obrázek
Leni Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#649 Příspěvek od Leni Čestný člen »

castro píše:s FXem jsme si pro vás na příště připravili jedinečnou kolekci vín... ;-)

budete rozdávat jo? bezva :lol:
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#650 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Nene, před akcí ho všechno vypijem a pak se tam přijedem zasmát :twisted:
Leni Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#651 Příspěvek od Leni Čestný člen »

Fx píše:Nene, před akcí ho všechno vypijem a pak se tam přijedem zasmát :twisted:

A to přijedete autobusem? To se zasmějou ostatní :lol:
Randaal

#652 Příspěvek od Randaal »

Leni píše:
Fx píše:Nene, před akcí ho všechno vypijem a pak se tam přijedem zasmát :twisted:

A to přijedete autobusem? To se zasmějou ostatní :lol:

:-D hezky ty
Petta
Kontaktovat uživatele:

#653 Příspěvek od Petta »

Leni píše: A to přijedete autobusem? To se zasmějou ostatní :lol:

Neee, ti maj prece lepci vozitko ... minule se za nej Castro trosku stydel, tak stalo stranou ... :wink:
Přílohy
:-)
:-)
P1050229.jpg (42.29 KiB) Zobrazeno 985 x
castro
Kontaktovat uživatele:

#654 Příspěvek od castro »

nahodou super cara s kolama styling 23, tam se s Martasem vlezem.... :) si sedne dozadu 8)
Randaal

#655 Příspěvek od Randaal »

castro píše:nahodou super cara s kolama styling 23, tam se s Martasem vlezem.... :) si sedne dozadu 8)

32 ;-)
Lukys318is
Kontaktovat uživatele:

#656 Příspěvek od Lukys318is »

To Randaal : woe nedelej chytryho :mad: :lol:
castro
Kontaktovat uživatele:

#657 Příspěvek od castro »

Randaal píše:
castro píše:nahodou super cara s kolama styling 23, tam se s Martasem vlezem.... :) si sedne dozadu 8)

32 ;-)

kuafix se mi to furt plete... :lol: 23 by měli byt M3,0i, ne?
Randaal

#658 Příspěvek od Randaal »

castro
Kontaktovat uživatele:

#659 Příspěvek od castro »

tak zase vedle, tyhle jsou ze sdana... :-)))
Jeena
Kontaktovat uživatele:

#660 Příspěvek od Jeena »

Randaal píše:http://crass.on.ru/bmw/wheels/TMP_wheel/bmw_wheel_023.jpg

this is exactly it

jinak vcelku chytrý page
http://www.bmw-odessa.com/index.php?f=text/wheels&p=v

Ty woe...dobrý,ale já jsem na tu Ruskou verzi asi nějak mladej...ale dikes za přehled
Odpovědět