Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BIG BMW - OT pokec ke srazu

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
Randaal

#181 Příspěvek od Randaal »

AdaM5 píše:
Gocman píše:Na jednu stranu je dobrý že se tato "nemoc" šíří ale na tu druho moc ne aby pak neměl každej druhej bmw a z našich výjimečných miláčků nebyli tuctoví miláčci

Právě proto je tu tuning :lol:

jenže ne každej to chce tunit ;-) a třeba na to ani nemá stání, prtoože stát s nějakou fakt vůní na ulici fakt neni zrovna ideální ;-)

a při prodeji na tom hodně prodělat se nikomu taky nechce a že na tom ty lidi KUA prodělávaj, protože se ty auta prodávaj kolikrát pod cenou seriovky - samozřejmě pokud to neni nějakej fakt hooodně povedenej tuning a nenajde se nějakej fanda
Gocman
Kontaktovat uživatele:

#182 Příspěvek od Gocman »

AdaM5 píše:
Gocman píše:Na jednu stranu je dobrý že se tato "nemoc" šíří ale na tu druho moc ne aby pak neměl každej druhej bmw a z našich výjimečných miláčků nebyli tuctoví miláčci

Všichni známe českou lidovou tvořivost jak se dá auto zničit rádoby tuningem
kavanda

#183 Příspěvek od kavanda »

patriot1 píše:
angel_1 píše:
patriot1 píše:[quote="angel_1"][quote="Gocman"][quote="Randaal"]já truchlim i bez BIGu :-)))) mít doma 4vála a pracovat v BMW, kde denně čumim na M5, M6, Z4 M Roadster, 645Ci, 330d v plný palbě, Z8 a jiné je docela utrpení :-))))

Ty woe taky bych se takhle chtěl trápit semtat se project v tak vyvoněnejch kárách.. Tomu řikám fakt utrpení :lol:

Hele proc se snim vubec bavime :D :D :D ?? ne joke :-) nahodou ja si na svyho 4vala nestezuju, mam to auto rada, sice bych si uz 4val nekoupila, ale kdyz uz je vnem tolik penez a je tak krasny, tak si ho necham....

Hmm, ale ted si vem, že by si měla ve slečně 2.8i a 192 PS a 280 Nm krouták, to je nebe a dudy ... :wink: Neříkej, že by si to nebrala ...[/quote]

vsak rikam ze uz bych si 4val nekoupila :D :D :D kdybych kupovala ted tak jak rikas 2.8..[/quote]

Nebere si to zle, možná bud ráda, že máš jen 1.8, třeba by bylo za chvíli o jednu angel min .... :cry: Ono není moc holek, co jezdí s 192 PS .. :wink: Já neznám žádnou .... :D[/quote]

V Lanškrouně jsou 3 segry a každá má 330 a pak maj bráchu,kterej vlastní 760 a H2 a to jsou slečny do 30ti let :wink:
Gocman
Kontaktovat uživatele:

#184 Příspěvek od Gocman »

kavanda píše:
patriot1 píše:
angel_1 píše:[quote="patriot1"][quote="angel_1"][quote="Gocman"][quote="Randaal"]já truchlim i bez BIGu :-)))) mít doma 4vála a pracovat v BMW, kde denně čumim na M5, M6, Z4 M Roadster, 645Ci, 330d v plný palbě, Z8 a jiné je docela utrpení :-))))

Ty woe taky bych se takhle chtěl trápit semtat se project v tak vyvoněnejch kárách.. Tomu řikám fakt utrpení :lol:

Hele proc se snim vubec bavime :D :D :D ?? ne joke :-) nahodou ja si na svyho 4vala nestezuju, mam to auto rada, sice bych si uz 4val nekoupila, ale kdyz uz je vnem tolik penez a je tak krasny, tak si ho necham....

Hmm, ale ted si vem, že by si měla ve slečně 2.8i a 192 PS a 280 Nm krouták, to je nebe a dudy ... :wink: Neříkej, že by si to nebrala ...[/quote]

vsak rikam ze uz bych si 4val nekoupila :D :D :D kdybych kupovala ted tak jak rikas 2.8..[/quote]

Nebere si to zle, možná bud ráda, že máš jen 1.8, třeba by bylo za chvíli o jednu angel min .... :cry: Ono není moc holek, co jezdí s 192 PS .. :wink: Já neznám žádnou .... :D[/quote]

V Lanškrouně jsou 3 segry a každá má 330 a pak maj bráchu,kterej vlastní 760 a H2 a to jsou slečny do 30ti let :wink:[/quote]
Jedou holčiny na sraz??
AdaM5
Kontaktovat uživatele:

#185 Příspěvek od AdaM5 »

Gocman píše:
AdaM5 píše:

Já to myslel spíš ironicky, že tuneři se pořád kasaj jak chtěj bejt odlišný a lepší než sériovky a přitom je to z 99% hnus
Thunder
Kontaktovat uživatele:

#186 Příspěvek od Thunder »

No nevím jestli z 99 procent, ale rozhodně domršenejch aut jsem viděl víc než těch povedenejch.. alespoň teda u nás.. :D
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#187 Příspěvek od angel_1 »

AdaM5 píše:
Gocman píše:
AdaM5 píše:[quote="Gocman"]
Na jednu stranu je dobrý že se tato "nemoc" šíří ale na tu druho moc ne aby pak neměl každej druhej bmw a z našich výjimečných miláčků nebyli tuctoví miláčci

Já to myslel spíš ironicky, že tuneři se pořád kasaj jak chtěj bejt odlišný a lepší než sériovky a přitom je to z 99% hnus[/quote]

moje auto nebude zadnej hnus :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#188 Příspěvek od angel_1 »

Gocman: ja Ti dam 1.6ku :D :D :D :D

patriot: mnooo kdybych do ni nenacpala uz tolik penez prodam ji a koupim si Z4ku 3.0i:-) to je moje :-), ale bohuzel, no i kdyz ja svy auto bastim:-)
patriot
Kontaktovat uživatele:

#189 Příspěvek od patriot »

angel_1 píše:Gocman: ja Ti dam 1.6ku :D :D :D :D

patriot: mnooo kdybych do ni nenacpala uz tolik penez prodam ji a koupim si Z4ku 3.0i:-) to je moje :-), ale bohuzel, no i kdyz ja svy auto bastim:-)

Z4 ujde, ale pro babu je velmi atraktivní e46 323i-328i, samo že v kupé :wink: To je úplně BEST .. 8) Rok 2000 se nechá koupit kolem 300 tis, na sauto už mám jednu vyhlédlou.... :wink: Z4 je pořád moc drahá a řekl bych i nepraktická.... :lol:

Se podívej .... :wink: Jak říkám, jasná volba .. :wink:

Obrázek

Obrázek

Obrázek
AdaM5
Kontaktovat uživatele:

#190 Příspěvek od AdaM5 »

angel_1 píše:
AdaM5 píše:
Gocman píše:[quote="AdaM5"][quote="Gocman"]
Na jednu stranu je dobrý že se tato "nemoc" šíří ale na tu druho moc ne aby pak neměl každej druhej bmw a z našich výjimečných miláčků nebyli tuctoví miláčci

Já to myslel spíš ironicky, že tuneři se pořád kasaj jak chtěj bejt odlišný a lepší než sériovky a přitom je to z 99% hnus[/quote]

moje auto nebude zadnej hnus :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:[/quote]

Jak pro koho :wink:
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#191 Příspěvek od angel_1 »

patriot: ja to nechci na jezdeni do prace:-) Chci auto ktery zaujme, ktery kdyz do nej muzu sednout tak se mi sevre srdicko radosti ze muzu ridit, bohuzel tohle u E46ky mit nebudu, jedine kdyby byla v Mku, pak asi ano:-)

ada: jooo tak to mas asi pravdu, pocitam stim ze se to tady libit nebude ze vse co neni origo je hnus, ale to je sum, me se to libit bude a verim ze i par jedincum tady taky, delam to pro svoji radost, sice zatim mam jen trapeni ale radost prijde:-)
patriot
Kontaktovat uživatele:

#192 Příspěvek od patriot »

angel_1 píše:ja to nechci na jezdeni do prace:-) Chci auto ktery zaujme, ktery kdyz do nej muzu sednout tak se mi sevre srdicko radosti ze muzu ridit, bohuzel tohle u E46ky mit nebudu, jedine kdyby byla v Mku, pak asi ano:-)

Hádat se s tebou nebudu, ale opravdu si myslíš že ti e46 330Ci v Mpaketu nesevře srdíčko ??? :roll: :roll: :lol: Řídilas někdy 170 kw,reps. 231 PS ??? :wink: To je skoro o 100 PS víc, než-li máš teď vISu...´ :lol: Myslím, že bys byla velmi vykulená... :lol:

Řekl bych, že je to spíše o vkusu ... Prostě máš radši Z4 :wink:
AdaM5
Kontaktovat uživatele:

#193 Příspěvek od AdaM5 »

angel_1 píše:jooo tak to mas asi pravdu, pocitam stim ze se to tady libit nebude ze vse co neni origo je hnus, ale to je sum, me se to libit bude a verim ze i par jedincum tady taky, delam to pro svoji radost, sice zatim mam jen trapeni ale radost prijde:-)

Neříkám, že vše co není origo je hnus, jen když se podívám na českou tuning scene tak se mi chce zvracet, ale nikdy neodsuzuju dopředu, takže když zachováš nějaký rozumný styl, a bude to precizně provedené tak se mi to třeba bude líbit. 8)
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#194 Příspěvek od angel_1 »

patriot1: joooo urcite je to vec vkusu, ja jsem na E36ky coupe a na Z4ky roadster, to jsou moje auticka, ale nerikam ze ostatni se mi nelibej, nebo ze by me nenadchlo je ridit, urcite jo, jen doma v garazi bych E46ku nechtela, jedine Mko:-)

adaM5: vsak uvidis chlape..

aa stop OT :D
MatyACS
Kontaktovat uživatele:

#195 Příspěvek od MatyACS »

reg :roll:
Maikl
Kontaktovat uživatele:

#196 Příspěvek od Maikl »

Tak sem se doslech, že letiště teď koupili náký izraelci... Doufám že to neohrozí konání... 8O
Wickerman

#197 Příspěvek od Wickerman »

Ja jsem myslel, ze je to pokec ke srazu a ne ze se budete dohadovat kdo si ma poridit jake auto a nevim co vsechno kolem o tuningu,zamyslete se nad sebou a nepiste tady blbosti!!!!
shade120l
Kontaktovat uživatele:

#198 Příspěvek od shade120l »

Maikl píše:Tak sem se doslech, že letiště teď koupili náký izraelci... Doufám že to neohrozí konání... 8O

Čoveče to se mi nezdá... Včera jsem tam byl vyzkoušet new tlumiče, a pořád stejný lidi v kanclech...
plysakmartin

#199 Příspěvek od plysakmartin »

Je mi jedno čí to je, hlavně když tam bude sraz ! :wink:
Maikl
Kontaktovat uživatele:

#200 Příspěvek od Maikl »

psali to v Boleslavsku... Myslim si že to je seriozní deník..
Odpovědět