honzino píše:dík jsi zlatej opravdu nesmírně moc si toho vážíme fakt díky. Na kterou směnu budeš dělat příští týden?žebysme mohli pokecat v práci třeba u vrátnice pokud jezdíš na novou
Pristi tyden mam nocni smenu,takze se muzeme nejak domluvit
honzino píše:dík jsi zlatej opravdu nesmírně moc si toho vážíme fakt díky. Na kterou směnu budeš dělat příští týden?žebysme mohli pokecat v práci třeba u vrátnice pokud jezdíš na novou
Safra já zase ranní s klukama tady z fora co mi s tím hodně pomáhají,my jsme na montáží na Roomsteru kde děláš prosímtě ty ?že bych se stavil
Safra já zase ranní s klukama tady z fora co mi s tím hodně pomáhají,my jsme na montáží na Roomsteru kde děláš prosímtě ty ?že bych se stavil
Cawes,delam taky na Roomstrech,jak je REPAS...Tak jsem na geometrii a zajizdim auta na valcich takze tam jak se prechazi ze Superba na Roomstra tak hnedka v pravo
all píše:břeto, můžu s tebou? aby nás tam bylo víc? Kluci, rozumnějte tomu tak, že já bych tem netrefil ale břeta mi delá navigaci. tak se nikde nestratim
tak spanilka definitivně dohodnuta,včera jsme to řešili sk lukama do 3do rána v baru,v úvahu připadl i zámek Opočno ale vyhrála ta Kunětická hora,podrobnosti a mapky hodím večer
čau čau,taky snad dorazím se svou 325i-teda pokud ji stihnu ustrojit.Momentálně je u pana doktora a zítra se mi snad vrátí tak doufám že to do srazu rozhejbu.
jinak nás by mělo dorazit tak +-8 až 10 aut.
CESi125 píše:čau čau,taky snad dorazím se svou 325i-teda pokud ji stihnu ustrojit.Momentálně je u pana doktora a zítra se mi snad vrátí tak doufám že to do srazu rozhejbu. jinak nás by mělo dorazit tak +-8 až 10 aut.
já taky prijedu s kámošem teda jen vystrčíme auta před barák a možná stihneme dodělat i 328i a pošlapu wincenta ať sebou hodí a dodělá ty turbokamna aby mohl jet taky kdyby jste někdo něměl čím jet mužu vám pučit e21 ale jen na vlastní nebezpečí a já s tim nechci mít nic společnýho
AKT.info -prosím doražte spíš max. do 12.40,protože pak se budem pomalu řadit na spanilku a ve 13.00 odjezd !my už tam budem s klukama před 12tou,jinak pozor hlásím čerstvou zprávu,bohužel špatnou pro ty co pojedou od Hradce Králové,od 21.4. 2008 až někdy do Září je uzavírka na silnici mezi Třebechovicemi pod Orebem a Týništěm nad Orlicí takže je objížďka přes Dobrušku a Holice,doporučuji jet na Holice na kruháku v HK a u restaurace Koliba odbočit vlevo na Bělečko a Běleč nad Orlicí,a hlavně kvůli tomu prosím vyjeďte dříve,zatím fajn den přeju
tukan píše:já taky prijedu s kámošem teda jen vystrčíme auta před barák a možná stihneme dodělat i 328i a pošlapu wincenta ať sebou hodí a dodělá ty turbokamna aby mohl jet taky kdyby jste někdo něměl čím jet mužu vám pučit e21 ale jen na vlastní nebezpečí a já s tim nechci mít nic společnýho
čus prosímtě ty jsi Šimon?máte tu e39 kombajna a stříbrnou 7mu jestli se nemýlím,tvůj tatík dělá s mojím v Elitexu a dělali jste dobrý R-kařský srazy na koupálu,hele je tam u vás na písáku možnost ubytování v chatkách ?myslel jsem zálohu Orlici na námku když by někdo chtěl přespat protože přespávat nás tam bude vícero,teprv ta noční show je hlavní náplní srazu stejně jako vloni a letos je ještě na stan zima a většina bude spát v autě,jen se ptám že by bylo pár zájemců
Tímto chci neskutečně moc poděkovat zejména Wickermanovi - Otovi s Míšou,kteří nám denodenně nemálo pomáhají především s propagací srazu a rozvážejí plakáty po východočeských městech a sehnali i další motoristický časopis pro reportáž ze srazu,ještě jednou díky moc !