Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Pokec ke Strahovským srazům I.

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
Dee1032
Bydliště: Někdo tomu říká 100důlky jinej Lužiny já tomu říkám DOMA
Kontaktovat uživatele:

#741 Příspěvek od Dee1032 »

Jo a ještě něco: Já si přijedu na sraz kdy budu chtít v čem budu chtít a budu se tam bavit s lidma se kterejma uznám za vhodné :D

Jestli vás sere že má maličkost vám nedopřává pozornost já si tím jen budu leštit ego že se be ze mě nemůžete obejít :D

Moje ego jak randal už zmínil je dost velké a nepotřubuje se zvětšovat zrovna na vás,nemám to za potřebí! Jste lidi stejní jako já jen někteří tupý a hloupý ale to jsme fšichni někdy...Když řeknu svou myšlenku bych byla ráda a by nebyla komentována stylem "ty si jen leštíš ego a závidíš pette její auto",Omyl jen se divím že zrovna ona co se v autech "vyzná" (nebo aspoň to tvrdí) si pořídí auto s motorem skoro K.O.!!!!! A že nabourala randalovi auto?? Náhoda je blbec,já zase zbořila clio ale svoje auto bych nikdy ženský nepůjčila... :roll: 6ena,auto a peníze se nepůjčují....
lupik

#742 Příspěvek od lupik »

angel_1 píše:
Dee1032 píše::lol: :lol: :lol: závidim pette ten "motor" nechtěla bych do toho vrážet prachy :lol: Jen říkám to co si myslim jestli to nesmim tak jste komunisti... :mad:

hele je fakt ze tys do svyho auta moc penez nedala :-) herka :roll: :roll: :roll: myslim ze srovnat tvy a jeji auto, tak to co bude herka nebude mit andilka s rohama na kufru:-), nech si tyhle reci, nazor beru, to samozdrejme, ale ty kecas pichoviny, zamysli se nad sebou a pak nadavej na jiny....

jakej andilek? tohle nechapu
Dee1032
Kontaktovat uživatele:

#743 Příspěvek od Dee1032 »

Opravdu ste banda tupců...... :roll: :lol:
Dee1032
Kontaktovat uživatele:

#744 Příspěvek od Dee1032 »

:lol: Ale jinak jak se máte? Co doma co vaši? :lol:
lupik

#745 Příspěvek od lupik »

angel_1 píše:
Dee1032 píše::lol: :lol: :lol: závidim pette ten "motor" nechtěla bych do toho vrážet prachy :lol: Jen říkám to co si myslim jestli to nesmim tak jste komunisti... :mad:

hele je fakt ze tys do svyho auta moc penez nedala :-) herka :roll: :roll: :roll:

herka to je, akorat ma technickej stav lepsi nez 90% klubu :wink: , na plechy nekoukej, ty da dokupy klempira & lakyra :wink:

spis me udivuje, jak se chytate takovych picovin a resite je :lol:
Dee1032
Kontaktovat uživatele:

#746 Příspěvek od Dee1032 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :woot: :woot: :woot: :woot:

Jsem tu nenáviděná a konečně se na sebe dozvídám "čistou" pravdu co si o mě lidi myslej! Já už myslela že se toho nedočkám :lol: :lol: :lol:
Slastná hudba pro moje uši! Poslouchám to pořád celej život,jsem výstřední a svá prostě jiná než ostatní,a to co mi říkáte jsem slyšela už nespočetněkrát tak si šetřete svoje prstíky a hlasivky! Jen mi potom přijdete úsměvní :D
T613
Kontaktovat uživatele:

#747 Příspěvek od T613 »

Dee: uz koncis aj tady jo? tvoje vyjadrovani a povysovani nad ostatnima na foru se zacina projevovat jak na TF a jak to tam dopadlo co :lol: vsichni jsou tupci jenom ty jsi ta super :-D ty musis byt fakt pecka holka v realu (myslim to vazne a uprimne)
Killca

#748 Příspěvek od Killca »

aaa vy me rajcujete, dete si blinkat jinak, lupiku, nezapomen si poradne utahnout katata at ti nespadnou :D a pak si znova precti tu zbytecnou prudu co pises a ty dee si jdi prebrousit brejle, asi uz spatne vidis na monitor, ja te na srazu nepotrebuju abych se bavil a jestli me za to beres jako hloupyho, ok, dekuju ze jsi mi otevrela oci :D a tez si to po sobe precti znova, uplne zbytecny kecy, nechapu vas, se doma nudite ze musite buzerovat? kdopak je tu hloupy :!: :P

(to me bavi :D uz mi to chybelo)
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#749 Příspěvek od angel_1 »

dee: Tak at se ty vyvoleni pak bavej s Tebou, az si prectou co pises asi nebudou mit ani chut:-) Jen me jeste zajima jak vis ze ma motor K.O.??? a ty reci v".." si taky nech, jen tim ukazujes, jak si myslis ze jsme vsichni pod Vama, pokud chces spoustu nestvanych lidi na sebe, tak se Ti to velice dobre dari:-)

Lupik: myslela jsem tohle: http://img245.imageshack.us/my.php?imag ... 739ki4.jpg

killca: ja Ti rikam porad ze jsi blbej a me to neveris :lol: :lol: ja a pett jsme histerky , randaal vul .. hmm vynechala jsem nekoho??? Mno nejlepsi sedej v aute na sraze a snikym se nebavej, mnoo radeji budu histerka :D :D
Killca

#750 Příspěvek od Killca »

T613 píše:Dee: uz koncis aj tady jo? tvoje vyjadrovani a povysovani nad ostatnima na foru se zacina projevovat jak na TF a jak to tam dopadlo co :lol: vsichni jsou tupci jenom ty jsi ta super :-D ty musis byt fakt pecka holka v realu (myslim to vazne a uprimne)

je, to si pis, ja sem z ni udelanej dycky kdyz ji vidim :D to se mi zveda i ten jeden chlup co mam na brade :D
Dee1032
Kontaktovat uživatele:

#751 Příspěvek od Dee1032 »

T613 píše:Dee: uz koncis aj tady jo? tvoje vyjadrovani a povysovani nad ostatnima na foru se zacina projevovat jak na TF a jak to tam dopadlo co :lol: vsichni jsou tupci jenom ty jsi ta super :-D ty musis byt fakt pecka holka v realu (myslim to vazne a uprimne)

Ty reaguješ na co?? Známe se? Viděli jsme se? Prudíš? Tak já tě budu taky :lol: Vidíš v něčem problém?? Já ne :lol: Oko za oko zub za zub :D

Vrať se mezi dospělý chytrý lidi :lol:
lupik

#752 Příspěvek od lupik »

Killca píše:aaa vy me rajcujete, dete si blinkat jinak, lupiku, nezapomen si poradne utahnout katata at ti nespadnou :D a pak si znova precti tu zbytecnou prudu co pises a ty dee si jdi prebrousit brejle, asi uz spatne vidis na monitor, ja te na srazu nepotrebuju abych se bavil a jestli me za to beres jako hloupyho, ok, dekuju ze jsi mi otevrela oci :D a tez si to po sobe precti znova, uplne zbytecny kecy, nechapu vas, se doma nudite ze musite buzerovat? kdopak je tu hloupy :!: :P

(to me bavi :D uz mi to chybelo)

ty :lol: ja ti taky nerikam ze mas hnusny shnily auto, tak nech moje kalhoty at klidne spadnou na zem :lol:
Killca

#753 Příspěvek od Killca »

Dee1032 píše:

Ty reaguješ na co?? Známe se? Viděli jsme se? Prudíš? Tak já tě budu taky :lol: Vidíš v něčem problém?? Já ne :lol: Oko za oko zub za zub :D

Vrať se mezi dospělý chytrý lidi :lol:

no on nemusi, vypada dost chytre i jen z textu :D
Dee1032
Kontaktovat uživatele:

#754 Příspěvek od Dee1032 »

:woot: Tyyy jooo mám co jsem chtěla! Teď je to tu správnej mejdan... :lol: Hej lidi no tak klídek dýchat,pomalu nádech a zase výdech... :D
Killca

#755 Příspěvek od Killca »

lupik píše:ty :lol: ja ti taky nerikam ze mas hnusny shnily auto, tak nech moje kalhoty at klidne spadnou na zem :lol:

ukaz mi jedinej kus rezi nebo nahnilyho mista a ja se ti prede vsema poklonim :D
Killca

#756 Příspěvek od Killca »

Dee1032 píše::woot: Tyyy jooo mám co jsem chtěla! Teď je to tu správnej mejdan... :lol: Hej lidi no tak klídek dýchat,pomalu nádech a zase výdech... :D

nesnaz se to zamaskovat, skaces doma vzteky ke stropu :twisted:
Dee1032
Kontaktovat uživatele:

#757 Příspěvek od Dee1032 »

no tak já myslim že by jsme to tu měli ukončit už se tu začínaj lidi hádat kvůli autům...A to přece nechceme.... :D
Dee1032
Kontaktovat uživatele:

#758 Příspěvek od Dee1032 »

Killca píše:
Dee1032 píše::woot: Tyyy jooo mám co jsem chtěla! Teď je to tu správnej mejdan... :lol: Hej lidi no tak klídek dýchat,pomalu nádech a zase výdech... :D

nesnaz se to zamaskovat, skaces doma vzteky ke stropu :twisted:

ČUMÁČKU Já proti tobě nic nemám...
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#759 Příspěvek od angel_1 »

T613: tys to vlastne rikal hned na zacatku ze budou nejaky problemy ze jo?? nebo to byl nekdo jiny? Mno to je fuk...

Dee: Tobe to holka jde vsechny postvat proti sobe:-) jen tak dal, pak budes znama, ale bohuzel asi ne tak jak by se Ti libilo:-) Zamysli se nad tim co pises...

Lupik: Killa mamozna schnily auto, ale motor, ty jo by i dee mohla zavidet :D :D :D , i kdyz ja nevim ze by tam mel neco ohlileho:-) ale asi koukam blbe...
lupik

#760 Příspěvek od lupik »

Killca píše:
lupik píše:ty :lol: ja ti taky nerikam ze mas hnusny shnily auto, tak nech moje kalhoty at klidne spadnou na zem :lol:

ukaz mi jedinej kus rezi nebo nahnilyho mista a ja se ti prede vsema poklonim :D

ty si to asi nepochopil, ale v ty vetě vubec nešlo o žádnou rez :wink:

a co si byl ty, kdyz si se tam smal mim kalhotam, ac nechapu proc, protoze par lidi tam bylo taky moc ftipne vohaknutejch :D to si byl ty ten spatnej nahanec ega a prudic, proc se ti to ted nelibi, kdyz to dela nekdo tobe :idea: :!:
Odpovědět