Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Pokec ke Strahovským srazům I.

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
Dee1032
Bydliště: Někdo tomu říká 100důlky jinej Lužiny já tomu říkám DOMA
Kontaktovat uživatele:

#801 Příspěvek od Dee1032 »

Caris píše:
Dee1032 píše:
castro píše:[quote="Dee1032"]Nevíte někdo jestli je se domlouvá nějaká akce na léto? Třeba jako stany,voda,buřty a tak??? :D

takových akcí se jistě domlouvá spousta... :wink: :)

A ty o nějaký víš?? Bych v létě jela někam k vodě pod stan....

Schanim nekoho na tandem na MOTOvandr s partou motorkaru cca 4dny po vlastech ceskych. :roll:[/quote]

mám se ráda a zrovna tandem teda.....no nevim! Já měla na mysli pohodičku u ohně opékání buřtů a pití alkoholu (zábava s fajn lidma) A aby to bylo u nějakýho čistčího rybníku :wink:
castro
Kontaktovat uživatele:

#802 Příspěvek od castro »

Dee1032 píše:
castro píše:
Dee1032 píše:Nevíte někdo jestli je se domlouvá nějaká akce na léto? Třeba jako stany,voda,buřty a tak??? :D

nevim ani o jedný... jen si myslim že si takových akcí domlouvá spousta různých lidí... ;-) :lol:

a ty myslíš že s tebou chce jet někdo odsud pod stan? tady mají všichni zrezlé stany :lol:
Caris

#803 Příspěvek od Caris »

Dee1032 píše:
Caris píše:
Dee1032 píše:[quote="castro"][quote="Dee1032"]Nevíte někdo jestli je se domlouvá nějaká akce na léto? Třeba jako stany,voda,buřty a tak??? :D

Schanim nekoho na tandem na MOTOvandr s partou motorkaru cca 4dny po vlastech ceskych. :roll:[/quote]

mám se ráda a zrovna tandem teda.....no nevim! Já měla na mysli pohodičku u ohně opékání buřtů a pití alkoholu (zábava s fajn lidma) A aby to bylo u nějakýho čistčího rybníku :wink:[/quote]

V cechach jsou jen cisty rybniky :lol:
Petta
Kontaktovat uživatele:

#804 Příspěvek od Petta »

Caris: Vzniklo to z odřenýho auta ... kdo je zvědavej a chce to mít z první ruky, tak ať se klidně staví na pokec u mě ... no problemo

Myslim, že se tu najde stále ještě dost inteligentních lidí, kteří jsou tu proto, aby se bavili a né hádali a zajímají je auta a nepotřebujou tu z toho dělat BHčko :roll: ... S Lupikem a Dee si to vyřikám osobně na dalším sraze, protože v tomhle směru neuznávám neosobní komunikaci prostřednictvim netu ...

Každej občas ujede a někde vyletí, ale v některých případech se to začíná stávat pravidlem a to se mi fakt nelíbí a myslim, že nejsem sama ... :?

Tohle měl být topic o strahovských srazech a ne nějaká "nadávárna", kde si jeden na druhym zvyšuje ego nebo co já vim co všechno ... Je mi to líto za Randaala, který je zakladatelem topicu ... fakt nechápu, že vás baví mu to tu takhle kazit! :cry:
Caris

#805 Příspěvek od Caris »

Tak bych udelal jednu tlustou caru, v tomto tematu co se takhle zvrhlo a zacal bych na novo.
Kontaktovat uživatele:

#806 Příspěvek od Petta »

Já se hlásííím :wink: ... a snad už na českých značkách! :)
100RM

#807 Příspěvek od 100RM »

Keby bol tento topic v Pokeci, tak by som to tu rezal jak divy pes :-D
7er. True definition of luxury. Yours.
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#808 Příspěvek od angel_1 »

Ty jo to bysme mohli nekam na vikend na chatu, Killca:-)?? hih:-)

caris: jo taky bych se na to uz vyprdla, jen se mi nelibilo jak tady nikdo nic nevi, ale navazi se, tohle me na lidech opravdu stve, ale uz se k tomu vyjadrovat nebudu..... v nedeli urcite na strahove budu:-)
michal09

#809 Příspěvek od michal09 »

Caris píše:__________________________________________________________________

Hezky! :D pěkná tlustá čára, tak to má bejt, aby všicni vychladli... :lol:

Jinak určitě srazík bude, scházíme se tam každou neděli kolem té třetí... Takže kdykoli dorazíš, určitě tam pár aut bude, když bude hezky, tak klidně 10 - 15 aut neni problém... :wink: Já ale tuhle neděli asi nedorazím, máme program s přítulkyní... :wink:

OT: Na tandem? záleží na jaký mašině, ale každopádně radši řídim... :) kolik by vás jelo? taky plánuju nějakej víkend na moto, stan, kalba u táboráku atd... mám ale jen 125ku :cry: Ale do 100km/h stíhám... :lol:
Dee1032
Bydliště: Někdo tomu říká 100důlky jinej Lužiny já tomu říkám DOMA
Kontaktovat uživatele:

#810 Příspěvek od Dee1032 »

Jo killca mě zval na nějakou chatu
Ale to není ono.....Pořádnej čundr je fajn... :D

Petta:já nemám zájem se "hádat" i na strahově :D a jestli chceš slyšet znova to co jsem si myslela tak ti to řeknu znova do očí.... Ale není to zbytečné?? já se k tomu v podstatě víc vyjadřovat nechci :lol: 8)
CZAirwolf

#811 Příspěvek od CZAirwolf »

Michal> vem prituli na sraz, postarame se o ni :twisted: a tvuj program bude...tlusta cara :lol:
castro
Kontaktovat uživatele:

#812 Příspěvek od castro »

ja jsem hustej jen za klávesnicí , takže nejspíš nedorazím... :lol:
michal09

#813 Příspěvek od michal09 »

Airwolf: :lol: jo, jo... Kulový! :lol: Myslím že radši zůstanem u našeho programu... :wink:
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#814 Příspěvek od angel_1 »

dee: killca Te zval na chatu joo:-) hele ty fakt myslis ze nekdo tady bude chtit s Tebou nekam pod stan, potom co predvadis??? Jsi jak pocasi, jednou tady nadavas a pak jako by nic? Prijde Ti to normalni?? ja proti Tobe nic nemam, ale stimhle me fakt pekne stves...

castro: ty jsi hustej porad, nejhustejsi budes az mi budes davat muj moturek:-), tedy kousky z nej:-), takze klidne dorazit muzes:-)

tak a ja zase nedorazim svym autickem:-(
Randaal

#815 Příspěvek od Randaal »

jsem rád, že jsem se sem dostal až když se to "uklidnilo", tímto vás podruhé a doufám naposled prosím, abyste se nehádali, pokud máte nějakej spor společnej, vyřikejte si ho třeba osobně nebo na icq

tuto neděli tam přifrčim teda taky (prozměnu :lol: ) ale budu tam asi jedinej v daný kategorii aut :-))))) pučim si máti kompacta abych měl čim jezdit, protože jak něteří z vás, bo spíš většina vědí, že auto mám mírně tuklý :-)))) nemám namysli blinkr, ale toho mameluka, co mě trefil z boku

případně viz zde: http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... sc&start=0

těšim se a doufám, že bude hezky :!:

p.s. každý další příspěvky, které by mohly začít další (stejnou a stejně zbytečnou) hádku, tak je nechám smazat, protože to sem nepatří, jak bylo řečeno, scházíme se abychom pokecali v pohodě. Mám pocit, že jste si to vyřikali tak nějak a nemá cenu to dál rozvádět
Hanz318iS
Kontaktovat uživatele:

#816 Příspěvek od Hanz318iS »

Randaal píše:jsem rád, že jsem se sem dostal až když se to "uklidnilo", tímto vás podruhé a doufám naposled prosím, abyste se nehádali, pokud máte nějakej spor společnej, vyřikejte si ho třeba osobně nebo na icq

tuto neděli tam přifrčim teda taky (prozměnu :lol: ) ale budu tam asi jedinej v daný kategorii aut :-))))) pučim si máti kompacta abych měl čim jezdit, protože jak něteří z vás, bo spíš většina vědí, že auto mám mírně tuklý :-)))) nemám namysli blinkr, ale toho mameluka, co mě trefil z boku

případně viz zde: http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... sc&start=0

těšim se a doufám, že bude hezky :!:

p.s. každý další příspěvky, které by mohly začít další (stejnou a stejně zbytečnou) hádku, tak je nechám smazat, protože to sem nepatří, jak bylo řečeno, scházíme se abychom pokecali v pohodě. Mám pocit, že jste si to vyřikali tak nějak a nemá cenu to dál rozvádět

:potlesk: :respect:
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#817 Příspěvek od angel_1 »

Rambajs ma pravdu, proc na srazech je to super a tady tohle, dohady o tom kde ma jakej srot, kouknete na moje, je krasny, ale motorove zlobi, takze nejvetsi srot mam beztak ja :D :D :D

Jinak koukam ze uz je tady 55 stranek, to je masakr:-)

fotecky:-) http://moje.sms.cz/Angel_1/galerie/6370
ELiLOBO
Kontaktovat uživatele:

#818 Příspěvek od ELiLOBO »

hm, řekl bych to, že sem se zas těšil na pokec o srazu a místo toho se tady brodim sra*kama OTček, každopádně nemám v úmyslu začít další hádku bo tak něco, já jen aby se hned NĚKDO zase neohnal po mě, každopádně jak sem si myslel tak se to potvrdilo, když DOTYČNÝ kamkoliv napíše strhne se hádka....
jinak v neděli dorazim, možná tam budu i trošku dýl páč v pondělí nemam school:) akorát se pořád snažim přemluvit přítulku ať jede semnou ale pořád nechce že tam nemá co dělat atdatd... :(
ELiLOBO
Kontaktovat uživatele:

#819 Příspěvek od ELiLOBO »

a teda docela mě štvalo že HipHop dvojka Checker a Doe tam dojeli až po tom co sem odjel :(
los-puntos

#820 Příspěvek od los-puntos »

castro : nedělej Zagorku a přijeď :lol:

Randaal : na Vypich bych se měl dostat jen musím kouknout do mapky pro orientaci kudy tudy.. Jsem bejvalej pražák :lol: Tak se pak domluvíme kde se sejdem ok ? 8)
Jinak jsem kousek od Vrchlabí.. http://mapy.atlas.cz/#x=-655365@y=-9986 ... nec@ipos=1

Ale jak to tady teď tak čtu ty příspěvky ze včera tak se snad bojím i přijet, abych nedostal kouř :lol:
Odpovědět