ja bych rekl 56 stranek....... tady je teritorium angeliny a pettky
budu chctit nekdy dojet na strahov a nez se dohrabu kde to je , tak zjistim , kdy si menej ponozky , kde maji levne laky na vlasy a vložky... a je po sraze.....
tak prece jen tohle tema zije nejakych 7-8 srazu, tak tu toho asi bude vic no, ale az se to hodne roznese, tak se sem uz nic psat nebude, bude to vsem jasny a lidi se budou bavit jen na sraze
Navrhuji smáznout celý tohle zprzněný téma a založit nový, kde budou na začátku všechny potřebné informace (kde, kdy, jak a proč) a občas by tam nějakej nováček něco napsal, zeptal se a tak... Prostě pár příspěvků k věci... Ovšem žádný OT! Myslím, že kdyby se to tam na začátku pro blbce napsalo, jen double blbec by to znova zasíral...
michal09 píše:Navrhuji smáznout celý tohle zprzněný téma a založit nový, kde budou na začátku všechny potřebné informace (kde, kdy, jak a proč) a občas by tam nějakej nováček něco napsal, zeptal se a tak... Prostě pár příspěvků k věci... Ovšem žádný OT! Myslím, že kdyby se to tam na začátku pro blbce napsalo, jen double blbec by to znova zasíral...
No, to si myslis len ty ze by to zasiral double-blbec. Resp, takych je tu kopec
ja bych rekl 56 stranek....... tady je teritorium angeliny a pettky
budu chctit nekdy dojet na strahov a nez se dohrabu kde to je , tak zjistim , kdy si menej ponozky , kde maji levne laky na vlasy a vložky... a je po sraze.....
ste na sebe zlí....kde si tz lidi maj popovídat.....jsou to kamarádi a chtěj si něco sdělit tak bych to prostě nechal bejt...na první stránce je kdy kde a hotovo aby se každej zorientoval....a zbytek prdy mrdy kraviny........no a???!
thomaswilliams píše:ste na sebe zlí....kde si tz lidi maj popovídat.....jsou to kamarádi a chtěj si něco sdělit tak bych to prostě nechal bejt...na první stránce je kdy kde a hotovo aby se každej zorientoval....a zbytek prdy mrdy kraviny........no a???!
ty si moje puska, a mate to smejdi, tohle je totiz spravna pravda
Chtel bych take prijed a konecne se s Vama dat do reci kdyz jsem se k tomu minule nedostal . pak me to mrzelo ze jsem odjel driv minul jsem se s Martinezem. kdyz to nezvladnu na strahov tak prijedu na marketu
Randaal píše:tywe puntosi!!! to je fakt tejden naprd, tohle
jj to mas pravdu.. Pred 14 dny mi odesla do vecnych lovist vodni pumpa a ted palivovy cerpadlo Nastesti to bylo skoro doma a k Bonischovi co by kamenem dohodil Ale uz to je doufam posledni vec a ted uz to bude vsechno v cajku