No tak koukam, že prochrápal hromadu srazů... . Dave mi dával vždycky echo, že se něco děje, ale už ho to asi přestalo bavit... . Toho 11. 5. se stavim - teda pokud se nestaně něco mimořádnýho...
tak to vypadá že tam s mazlíkem pošlu tátu ale aspon něco on stejně autum rozumí trochu víc a zrovna vybírá nový auto pro sebe tak potřebuju aby nějaký tlaky ho odlákaly od passata k pětce
stolz píše:tak to vypadá že tam s mazlíkem pošlu tátu ale aspon něco on stejně autum rozumí trochu víc a zrovna vybírá nový auto pro sebe tak potřebuju aby nějaký tlaky ho odlákaly od passata k pětce
BK píše:Kdo si se mnou dá závodz Lišováku? Adame vem Audi, vypráším ti kožich a nebuď furt tak smutnej
No bylo by to určitě zajímavý, ale já pořád nemám gumy ani geometrii a od 100km/h to strašně vibruje, tak nevim co by to dělalo ve 280km/h
Kurna to se nebojite radaru,nebo ze tam nekde budou?Rek bych ze to tam je docela o hubu a oni musi vedet ze se tam jezdi docela dost zostra
No ono na to vždycky člověk nemyslí. Dneska sem předjížděl 3 auta + bus a potom sem zapomněl zvolnit. "Sakra to to nějak dneska ubíhá." Kouknu na tachec a tam 180
No mi tudy jeli loni s kamosem z J.Hradce.A pred tim nas predjela nejaka fobie.Nu tak sme ji z kopce dohaneli predjeli a hop a byla tam 160,tak sme zvolnili a nahle byl kruhac.
BK píše:Kdo si se mnou dá závodz Lišováku? Adame vem Audi, vypráším ti kožich a nebuď furt tak smutnej
No bylo by to určitě zajímavý, ale já pořád nemám gumy ani geometrii a od 100km/h to strašně vibruje, tak nevim co by to dělalo ve 280km/h
Kurna to se nebojite radaru,nebo ze tam nekde budou?Rek bych ze to tam je docela o hubu a oni musi vedet ze se tam jezdi docela dost zostra
Když jsme měli půjčený Audi TT 3.2 s-tronic, taky to dolu letělo 280 a ještě by šla, ale byla na zimákách a ještě s limitem 210, tak jsme to víc netrápili...
Radar? Hmm... Tam kde se dá jet 300, nebo je škola, kde se má jet 30 se neměří, ale kde sou 3 chalupy a nikde nikdo se měří a za 74km/h dostaneš 2500Kč a 5 bodů..... kurvy s plácačkou...