castro píše:to Los Puntos: Teoreticky, zatim nevim přesně bych ti mohl půjčit garáž z neděle na pondělí... ale vše záleží jak se domluvim se servisem, jestli tam pojedu v pondělí nebo ne...
No přeci s Tebou.. Kdybych to třeba stihnul prodat
hele tak jako to je jasny, ale nevidim to s autem dobre, spis to vypada ze budu i ja ukecavat aby se to vzalo na Kladno a pak do Velvar, stve me ten Mii, drz mi palce at to stihne... pak te vezmu, ale to budu muset nekam na druhou stranu prahy, nebo nekam dorazis???
hele tak jako to je jasny, ale nevidim to s autem dobre, spis to vypada ze budu i ja ukecavat aby se to vzalo na Kladno a pak do Velvar, stve me ten Mii, drz mi palce at to stihne... pak te vezmu, ale to budu muset nekam na druhou stranu prahy, nebo nekam dorazis???
Gocman píše:
Ja se neomlouvam, mame v sobotu s Pavoukem historickou bitvu, v Libušíně u Kladna(největší v ČR), tak prdte na Velvary a přijedte na pořádnou akci, kde uvidíte mě, Pavouka a Markétku, dorazí snad i Nehpo a Leni a se uvidí
George_D píše:Ja se neomlouvam, mame v sobotu s Pavoukem historickou bitvu, v Libušíně u Kladna(největší v ČR), tak prdte na Velvary a přijedte na pořádnou akci, kde uvidíte mě, Pavouka a Markétku, dorazí snad i Nehpo a Leni a se uvidí
mno hezky, tak to asi dat po papulce babce - porada to rodina je to super akce, fakt parada takze zitra zvedam telefon a dostanou aspon slovni hubanou