JJ, to je dobrá připomínka, na to abych stihnul 100RMa bych musel vstávat tak kolem 4h ráno...Leni píše:Nevím jestli se to tu někde řešilo, tak se rači zeptám... Můžeme přijet už v pátek?Máme to z Prahy docela kus a abysme v sobotu ráno byli ready
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
3. - 4. května - ADRENALIN SPRING ///MORDWEEKEND 2008
ja to napisu znovu a troslu se rozepisu , nebot mam zase nejaky dotazy....
skace so od 9 ale prvni skakajici musi taky projit nejakou pripraviou , takze nejpozdeji 8,20-8,30 prvni varka... chceme prvni dve letadla at odskacou a pak je to na pohodu... zadnej skluz.... dalsi seskoky uz budou dle prijezdu lidi...... kazdej kdo je z blize , nebo chce dojet muze klidne uz kolem 8,00 .
ad patek - to je kazdeho vec - individualne muze kazdej dojet jak mu to vyhovuje ( ale na letisti budeme stejne az od soboty) , ale skace se cely den , takze jde mi o prvni dve varky... aby prijeli ti co chteji kolem te 8,00 .
jinak vsechny individual dotazy pres telefon , nebo ICQ.....
skace so od 9 ale prvni skakajici musi taky projit nejakou pripraviou , takze nejpozdeji 8,20-8,30 prvni varka... chceme prvni dve letadla at odskacou a pak je to na pohodu... zadnej skluz.... dalsi seskoky uz budou dle prijezdu lidi...... kazdej kdo je z blize , nebo chce dojet muze klidne uz kolem 8,00 .
ad patek - to je kazdeho vec - individualne muze kazdej dojet jak mu to vyhovuje ( ale na letisti budeme stejne az od soboty) , ale skace se cely den , takze jde mi o prvni dve varky... aby prijeli ti co chteji kolem te 8,00 .
jinak vsechny individual dotazy pres telefon , nebo ICQ.....
fotasku.. rad bych neco , ale ted mam opravdu extrem na svem case a kdybych vedel to co se mi ted deje v zivote, tak ani zadny mordweekend neni... mam ted vazne extreme live..... melu z posledniho , nestiham nic.....Fotas píše:GeorgosAc píše:takze uz finished..... posledni pripravy a pro kazdyho skokana neco za ramecek na pamatku![]()
Rizku, a tí co nebudu skakat co dostanu za ramecek na pamatku no?
treba neco jeste vymyslim.... nebo ti neco nakreslim...

tesim se na tebe s Evčou..... zase po dlouhe dobe

jeste pro ostatni - kdyby jste si na miste chteli nalestit bafko.. zaridil jsem takovou hadicomycku na miste...

a dneska prbehlo 7 zkusebnich seskoku a vse je ready

-
- Klubové ID: 1193