Nazdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar,tak hlasim ze v Náchode 11,5 C a jsou sice mracky ale sviti pupen,tak at to alespon takhle min. do peti vydrzi Tak za chvilku se uvidime,jdeme mejt auticko Taky trpime timhle postizenim
bazzi píše:O.K.mám bloknout pokoj i pro tebe?to aby jsem nebyli každý na jiném hotelu já asi beru pokoj pro dva. když tak napiš. mám na mysli tohle http://www.hotel.orlicko.com/ ceny lidové lůžko 300,- Good job večerní párty k nezaplacení
Ja to mam poriesene, budem chlastat a zena ma odvezie v noci domov
.. tak jsem doma a nebejt toho jednoho mensiho crashe co se povedl jedný E36 .. tak muzu rict paradni srazek a spanilka... mno a taky prasátko, příště už dorazím v mém autí ale jinak chválím počasí parádní ... fakt SUPER
sadamcx65 píše:.. tak jsem doma a nebejt toho jednoho mensiho crashe co se povedl jedný E36 .. tak muzu rict paradni srazek a spanilka... mno a taky prasátko, příště už dorazím v mém autí ale jinak chválím počasí parádní ... fakt SUPER
Sraz úplně super,teda až na malý problém s uvolněnejma paknama na ručce když sme "hledaly" Kuňku.To mě docela mrzelo,ale Báwo pujde zítra do garáže a projde ozdravnou kůrou.
ted jsem dorazil domu vy krávy Břeťa je GAY ale mi ho máme stejně rádi Skončili jsme v třebechovicích na diskotéce MEGAPRDEL kdo nezažil nepochopí kdo zažil vidláci rulezzz
Opet dalsi vydareny srazek,pocasi bylo bajecne a celkove to bylo moc fajn...Prasatko bylo uzasne,na to jsem se nejvice tesil Uz se tesim na dalsi rok A snad se opet budeme moc zapojit do organizatorskych praci,dekujeme moc
[Jo pocasi se nakonec vydarilo. My sme se nakonec utrhli a jeli sme se mrknout na Hrochače na spritny. ( videl sem na vlastní oci jak RS6 potrela Astona Vantage ) Zůstal bych bejval na spanilku a prasce,ale mel sem sebou osadku ktery se moc nechtelo