Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
odjezd na ADRENALIN SPRING ///MORDWEEKEND 2
brta píše:Ori píše:v sobotu ráno z okolí moravský třebový,kdo by jel?
Hola, my s mojou jedem, spíš než ráno bych řekl v sobotu dopoledne, vyloženě spěchat asi nebudem. V kolik chceš vyrazit ty?
no já právě nevim..když neskáču tak je asi zbytečný abych tam byl už v8. tak třeba kolem 10.nebo 11.vyjet??žádnej spěch. jedete přes olomouc??? já ale nevedu dálniční známku..
-
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak nějak jsem si to myslel a jsme si to plánovali
Ne hned na ráno, ale zase pár skokanů bychom stihnout chtěli. Jak to čtu, tak se asi něco bude skákat i odpoledne, no prostě cca do dvanácti jsme tam chtěli být, bez lámání čehokoli přes koleno, třeba se seberem dřív, třeba později. Můžem si to ještě v sobotu po ránu upřesnit přes SZ nebo ICQ, nebo mi dej telefon, můj je 724 287 107.
Loni jsem najezdil beze známky moc kilometrů po dálnicích a OK. No ale není problém, můžem jet mimo, je to pohodka, asi bychom to vzali v tom případě přes Konici...? Ale to se domluvíme klidně před odjezdem, mě je to jedno

Loni jsem najezdil beze známky moc kilometrů po dálnicích a OK. No ale není problém, můžem jet mimo, je to pohodka, asi bychom to vzali v tom případě přes Konici...? Ale to se domluvíme klidně před odjezdem, mě je to jedno

-
baworakovej píše:Jandy píše:baworakovej píše:A severni morava?
Ze Vsetína nás pár pojede a ještě nějaký Zlín, takže jestli chcete můžete se přidat.
Jasne kde se srazime na ceste a v kolik
No start je v 9,00 na shellce na Vsetíně, pak trasa pokračuje přes Troják Tesák do Bystřice p. Hostýnem, kde se přidají Zlíňáci, pak Přerov a z tama do Prostějova. Takže pro všechny ze severu to bude asi ideální na Vsetíně.
-
- Kontaktovat uživatele:
pazda píše:no chtel bych stihnout 100rma jak skace ale jinak je mi to vicemene fukchimerra píše:pazda píše:[quote="Dave"][quote="pazda"]a Brno?
V kolik chceš zhruba jet?
co takhle sraz mezi 7-7.15 u UH? Resp kolem 7.15 odjezd, tak nejak bych chtel vyjizdet ja.[/quote]jo klidne

No sice uz jsem dlouho v sobotu nevstaval takhle brzo, ale nejak to zvladnu