Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
3. - 4. května - ADRENALIN SPRING ///MORDWEEKEND 2008
-
panove , nikdy bych si nerekl ze me do toho nekdo dostane.....
ale musim rict , ze jsem vazne nikdy v zivote nezazil vetsi mazec , nez ficet mrakem 230km/h .... stejne sem nakonec musel , nebo by jste mi to dali vyzrat , jako jste to stejne delali cely den...
proste ten volny pad je MASAKR nejvetsiho kalibru.....
bal jsem se kurevsky.. ale vazne vsem doporucuji... bylo to opravdu uzasne...
jinak nas skocilo celkem kolem 43 tandemu , coz je teda paradni cislo....
o tech co neprijeli a neumeli se ani ozvat kdyz si neco obednaji a ani nekomunikovali tak o tech si myslim sve.... jmena sem psat nebudu , ale muzete me priste polibit tam kde konci zada a zacinaji nohy...
vaše starost to nebyla , že.....
VY co mate ty videa , prcnete to sem prosim v nejakem lidskem formatu at se muzeme kouknout.....
ale musim rict , ze jsem vazne nikdy v zivote nezazil vetsi mazec , nez ficet mrakem 230km/h .... stejne sem nakonec musel , nebo by jste mi to dali vyzrat , jako jste to stejne delali cely den...

proste ten volny pad je MASAKR nejvetsiho kalibru.....
bal jsem se kurevsky.. ale vazne vsem doporucuji... bylo to opravdu uzasne...

jinak nas skocilo celkem kolem 43 tandemu , coz je teda paradni cislo....
o tech co neprijeli a neumeli se ani ozvat kdyz si neco obednaji a ani nekomunikovali tak o tech si myslim sve.... jmena sem psat nebudu , ale muzete me priste polibit tam kde konci zada a zacinaji nohy...

vaše starost to nebyla , že.....
VY co mate ty videa , prcnete to sem prosim v nejakem lidskem formatu at se muzeme kouknout.....
-
- Kontaktovat uživatele:
Mám nejeké video, ale, nechodím s kamerou s nejakým scénarom, proste natočím čo ma zaujme, takže....amatérske video... http://www.youtube.com/watch?v=dTZ3yWCt-dw