Ahoj,
tak, jelikož se nikdo nemá k organizaci srazu, tak navrhuji dva termíny 24.5. nebo 31.5. já, zase na obvyklém místě na parkovišti naproti stadionu v Hradci Králové? Čas jako obvykle kolem 15 až 16 té hodiny. Jedná se o soboty.
Hlasujte do 17.5.
Jsem pro 31.5. neboť 24.5. jsem opět v práci a prošvihnout 2 regionál, to by mě už omejvali. Dám to i na stránky e30 ať nás je víc. Pár lidí se tam ptalo. Umístím tam i hlasování a 17.5. sem připíchnu výsledek.
Rejchy píše:Proč jste přesunuly srazy z neděle na soboty? Já většinou v sobotu musím do práce
Tak já nevím , mě je to taky jedno ,ale myslel jsem , že sobota je lepší. Ale na druhou stranü se to vždy někomu nebude hodit. Ale moc nás tady zatím není , takže jak ? Mám to nechat být nebo přesunout na neděle ? Díky za názor , podřídíme se většině .....
Vyvěsil jsem to na e30 foru a tam je i se mnou 5 lidí na sobotu 31.5. Ono jak jsi psal, vždycky se to někomu nebude hodit, takže bych to nechal. I minulý regionálek byl v sobotu, pokud mě pamět neklame, ale nevím to jistě, byl jsem v práci zrovna.
Pokud se to hodí všem v sobotu tak se samozřejmě podřídím.Já se ptal jen informativně,loni a předloni byly srazy v neděli.Snad to dopadne a přijedu,už jsem vás dloho neviděl kucí
Předem se omloubvám za zpoždění , byl jsem pracovně i soukromě mimo republiku a tak jsem vlastně nechal o den navíc v hlasování Takže těsnou převahou vyhrála druhá sobota , tzn. 31.5. v 15:00 !!!! Teď už jen počasí a dobrá nálada..... se už těším ....