Mariuss píše:Mozna kdybych vyjel autem z garaze, tak z nej oprsi ten prilepenej zlutej pyl
taky nad tim uvazuju
Ale lepsi zlutej pyl nez mit dobity auto, nedavno jsem to umyl a kdyz jsem videl ty odreniny a promackliny, tak se mi chtelo brecet Lidi jsou hovada...
Mariuss: jo to je fakt, jsem zvedavej kdy me tam zacnou pribyvat od prejicich sousedu.. na iSu jsem mel skrabanec od klicu hned druhej den po koupi. na 540i zatim nic. vcera jsem cistil motor tak jsem docela rad ze jsem se nepustil i na kastli, to by me nastvalo ten dest
pazda píše:Mariuss: jo to je fakt, jsem zvedavej kdy me tam zacnou pribyvat od prejicich sousedu.. na iSu jsem mel skrabanec od klicu hned druhej den po koupi. na 540i zatim nic. vcera jsem cistil motor tak jsem docela rad ze jsem se nepustil i na kastli, to by me nastvalo ten dest
Klice jsou kapitola sama pro sebe ...no vsak uvidis
Leveler: cos to tam mel za rostenku? ses ani neprisel pochlubit a hned jsi nekam mizel
Čauka..Včera to byl děsnej fofr.Sme spěchali jinam.Jen sem si vyzvedl ten plast podběh a valili sme:(Příště bude už víc času:)A taky sem tam nemohl ukazovat to svoje špinavý auto:)Sem si připadal, jak kdybych bydlel někde ve slepičáně:)Všude samej bobek a bordel Hold pod stromama to nejni ideál Ale bylo Vás tam včera fakt hodně
ještě bych chtěl moooooooooc poděkovat členu PAZDA....za ochotu že mě počkal a navedl přimo na plac...jinak bych zase bloudil po brně a asi bych ho přestal mít ráááád....takže DIIIIKYY
1flip1 píše:ještě bych chtěl moooooooooc poděkovat členu PAZDA....za ochotu že mě počkal a navedl přimo na plac...jinak bych zase bloudil po brně a asi bych ho přestal mít ráááád....takže DIIIIKYY