Chěl bych se zeptat,jestli bude k dispozici diagnostika?..a jěště bych potřeboval vědět,jestli někdo nejede z Berouna a okolí,popřípadě kdo pojede z Prahy a v kolik,že bych se připojil na Strakonický.
Surfis: JJ začínaj, ale co tady? Myslím, že by to bylo celkem k ničemu! Do města se bez celkem drahé vstupenky nedostanem (na tu chvíli by to ani nemělo cenu platit) a navíc kde bys chtěl nechat auta? Tady bude lufťáků, že my místní budem rádi že zaparkujem... Nevím no jen můj názor
A nemluvě o tom, že místní benga nemaj rádi BMW
Jenom otázka do diskuse..
Osobně si myslím, že se přihlásilo méně lidí proto, protože to má stát 1.600,- resp. jak se to rýsuje s cenama a placením, když pobudu jen 2 noci ?
Tak si máš zaplatit a bude tě to stát 1300,- . Ale i těch 1600,- se mi zdá jako přiměřená cena, v kempu se platí ubytování taky se normálně platí parkovný, pak nějaký ty akcičky a žraso. Myslím kdyby si jel sám na tu samou dobu a měl to co nám sehnal Pavel tak za to dáš určitě víc.
hm...... rad bych take prijel ale zatim jsem bez auta a to nastve pac sem jihocech mel bych to kousek... tak snad priste Tak vam aspon preji pekne pocasi
Prvnim 32 ucastnikum, kteri jsouz registrovani na Temelin jsem poslal SZ. Prosim o odeslani odpovedi do stredy 11.6. V opacnem pripade bude vase misto poskytnuto dalsimu zajemci. Diky za pochopeni.