Pavle, poslal jsem ti SZ - hlásím se na Tlemelín a mám v plánu se zúčastnit VH a pak nějak během odpo odfrčet domů. Když mi do SZ potvrdíš ten Telemín tak Ti pošlu číslo OP a jméno.
Pavel H píše:Rozdeleni do chatek: Mame tam k dispozici 11x 2luzko a 30x 4 luzko. Uz mi hodne lidi psalo co chce dvouluzak,takze mi sem spise piste s kym pripadne nechcete byt na pokoji at muzu udelat seznam. No a stale jsou volna mista.... Na sobotu planujeme nejake grilovani, snad se zadari pocasi.
Na Tebe Davide...ale jo, to vis, ze jo. Zitra bude rozpis. Hodim to sem nejak navecer. Je po tech dvouluzakach takova shanka...mozna bych mohl vypsat soutez, ze kdo privede na sraz dva lidi navic, bude mit dvouluzak. Co vy na to?
Pavel H píše:Na Tebe Davide...ale jo, to vis, ze jo. Zitra bude rozpis. Hodim to sem nejak navecer. Je po tech dvouluzakach takova shanka...mozna bych mohl vypsat soutez, ze kdo privede na sraz dva lidi navic, bude mit dvouluzak. Co vy na to?
Já vím , že to je asi mazec ...tak uvidíš .....
Přemlouvám pár lidí tady z Hradce, ale odolávají ..... přijdou o mnoho !!!!!
U kempu je rybnik. Podle poslednich HOT zprav je jako povinna vybava doporucen repelent.
Bohuzel prisla i spatna zprava - letiste po mnoha mesicich vyjednavani a slibu ze strany majitelu dnes krachlo. Douvam, ze je to prvni a posledni krach. Verim, ze spanila jizda Vam to alespon z casti vynahradi. Dnes byla cesta schvalena a vypada velmi pekne.
Pavel H píše:U kempu je rybnik. Podle poslednich HOT zprav je jako povinna vybava doporucen repelent. Bohuzel prisla i spatna zprava - letiste po mnoha mesicich vyjednavani a slibu ze strany majitelu dnes krachlo. Douvam, ze je to prvni a posledni krach. Verim, ze spanila jizda Vam to alespon z casti vynahradi. Dnes byla cesta schvalena a vypada velmi pekne.
Pavle, kousek za Týnem je volná plocha letiště. Nikoho se nemusíš ptát a je to kousek od Bechyňskýho letiště. Na mapě je to vidět. Měli jsme tam regionálek a bez problémů.
Pavel H píše:To by mozna slo. Komu to patri? Nehrozi, ze nas tam odtud nekdo vyhodi?
Hele vůbec nevím, komu to patří. Kouknu na katastr, snad am něco bude. Ale je to naprosto volně přístupný, žádný plot, prostě nic. V pravé části to protíná normální okreska.
Pavle, my dvoulůžák nechceme, když jedeme jenom na víkend. Ale jestli můžu poprosit o přiřazení k někomu normálnímu, nejlíp Speedy nebo Sumachr, už jsme na sebe zvyklí
Placek na blbnuti co navrhoval surfis bude, ale vzhledem k mistu - mimo spanilku - presuneme blbnuti na nedeli dopoledne. Doufam, ze to nebude moc vadit a bude to alepson motivace, aby nas v sobotu vecer nezbylo jen par.