Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Celostátní BMW sraz BIMMER MOTOR´S WEEKEND´08
-
matal
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji velmi organizátorům za super sraz,myslím,že to měli zmáknutý dobře až na toho pingla..
Kluci a holky vybrali jste skvělé místo,moc se mi tam líbilo,hlavně to TICHO,kvůli kterému jsem se budil..nejsem zvyklí na téměř absolutní ticho,jen kdyby ti ptáčci neřavli jako krávy ráno..
Taky jsem se chtěl velmi omluvit,že jsem se nezůčastnil Poligonu,nevěděl jsem,že tím vzniknou komplikace organizátorům,ale na druhou stranu nemůže po mě nikdo chtít,abych o dovolené vztával v 7,když jsem šel spát v 6, a kdyby byl čas akce uveden na webu,nikdy bych se nepřihlásil..
Takže sorry kluci..

Taky jsem se chtěl velmi omluvit,že jsem se nezůčastnil Poligonu,nevěděl jsem,že tím vzniknou komplikace organizátorům,ale na druhou stranu nemůže po mě nikdo chtít,abych o dovolené vztával v 7,když jsem šel spát v 6, a kdyby byl čas akce uveden na webu,nikdy bych se nepřihlásil..
Takže sorry kluci..
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
Vsem zucastnenym dekuji za to, ze prijeli, verim, ze jste se dobre bavili, nebylo pro vas traumatizujici to jak jsem byl nervozni a honil vas aby jste delali vse podle programu. Pred jedenacti mesici jsme se s Davidem (320i) rozhodli k usporadani srazu a verime, ze se nam to alespon z casti povedlo k vasi spokojenosti. Vim, ze tam bylo spousta organizacnich chyb, ktere snad novackum jako jsme my dva odpustite. Priste, pokud nejake priste bude, se tyto chyby opakovat nebudou. Jeste jednou tedy vsem dekuji a doufam, ze se vam to libilo.
-
- Kontaktovat uživatele:
Perfektně zvládnutý sraz
Fakt velká gratulace všem organizátorům ( Pavel , David , Lenka , Martin.... ) Super počasí , super nálada , u hlášky místního "pikolíka" ...mám tady jedno kuře na KÁRY ? .... se usmívám ještě teď
Všechny akce měli hlavu a patu a stojí za tím mraky neviditelné práce .....
I dnešní ranní vyprávění Jawáka o jeho včerejší zamilování do jedné slečny z Budějovic , ztrátě Castra a jeho dovoz zásluhou Surfise...na to se prostě nedá zapomenout ...
Také jsem poznal další klubáky ...
viď Maruno + Majko a Michalle + Radko ...

Všechny akce měli hlavu a patu a stojí za tím mraky neviditelné práce .....
I dnešní ranní vyprávění Jawáka o jeho včerejší zamilování do jedné slečny z Budějovic , ztrátě Castra a jeho dovoz zásluhou Surfise...na to se prostě nedá zapomenout ...
Také jsem poznal další klubáky ...

Taky bych se chtěl přidat ke všem, SRÁZEK byl
bombovej, obsluha byla na bombu
, všechny akce byli skvěle
připraveny. Dík všem ORGANIZATORUM:respect:
už se těším na příští srázek. Zdravím všechny s kterými jsem se seznámil
bombovej, obsluha byla na bombu

připraveny. Dík všem ORGANIZATORUM:respect:
už se těším na příští srázek. Zdravím všechny s kterými jsem se seznámil

Actual: E46 325Ci ///M by Sejček 2002
Ex: E46 330d touring Mpaket 2003
Ex: E36 328i cabrio Mpaket 1994