Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Celostátní BMW sraz BIMMER MOTOR´S WEEKEND´08
- George_D
- Kontaktovat uživatele:

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
u me take urcite vyborna akce... myslim, ze vse vyslo na jednicku
...jak organizace, pocasi i lidi
Pavel, Madu, David, Lenka: na jednicku! :
GeorgosAc: dekujeme za samponky na auti a fotecky
Kosh: dekuju za SUPER svezeni v M3 (doufam, ze mi Madu odpusti moje neklidne spani...
)
Jawak: Jardo, ja ti dam, ze nejdes do pritelkyn klubaku... a co ty tvoje recicky, jak zastoupis Madu, kdyz zrovna vyhlasoval vysledky...
... tytyty
Castro: dekujeme za fotecky na namesti
Panaque: diky za libovy modylek

Pavel, Madu, David, Lenka: na jednicku! :

GeorgosAc: dekujeme za samponky na auti a fotecky

Kosh: dekuju za SUPER svezeni v M3 (doufam, ze mi Madu odpusti moje neklidne spani...

Jawak: Jardo, ja ti dam, ze nejdes do pritelkyn klubaku... a co ty tvoje recicky, jak zastoupis Madu, kdyz zrovna vyhlasoval vysledky...

Castro: dekujeme za fotecky na namesti

Panaque: diky za libovy modylek

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem zijstila, ze mi zustaly v aute vysledky jak z polygonu tak z motokar... takze... tady jsou...
viz. priloha v excell
nejdriv polygon, motokary jeste pridam za chvili az to tam naboucham...

viz. priloha v excell
- Přílohy
-
- vysledky Bimmer.xls
- (17 KiB) Staženo 114 x
surfis píše:Gejza-ladic píše:Já chci hlavně poděkovat osazenstvu naší chaty číslo 33 a pogratulovat nám všem že jsme tam ty noci přežili
Každopádně bych ještě poděkoval Davidovi (320i) za vyjednání exkurze do JETE. Nebýt exkurze, abych si tam vzal špunty do uší, nemohl bych spát ani jednu noc. Takovej řev, co ze sebe dokáže vyloudit Nick, jsem ještě nezažil. On to vlastně ani tak nebyl řev, jako i vysoce toxický plyn, který oloupal barvu na oknech a pohnul celou konstrukcí chatky.
Chatka č.33, byla opravdu nadopovaná jedy, celý sraz. Ještě, že z nás nikdo nekouřil.

-
- Kontaktovat uživatele:
Mirek píše:ewelynea píše:Tak jsem zijstila, ze mi zustaly v aute vysledky jak z polygonu tak z motokar... takze... tady jsou...
![]()
viz. priloha v excell
Vida vida, tak u tebe nakonec zustalyCo se jich Pavel nahledal (hlavne v mem aute)
![]()
nene, nakonec jsem zjistila ze mam jen polygon a motokary ale ten neaktulani seznam... talze tamto se nakonec nenaslo...