Po domluvě s několika členy je návrh uspořádat výlet na Lipno. Největší potíž je se stanovením termínu akce. Viděl bych to asi na neděli, ale kterou, to nechám na vás.
Jen pro připomínku BIG BMW sraz je 15 - 17.8.2008, aby to někdo nechtěl na tento termín.
Já mám do Bigu volé dva termíny a to 3. a 10.8.2008 potom se přizpůsobím...
castro píše:pokud bych náhodou chtěl přijet a šlo pouze o neděli, tak 3. a 10.8. je fajn
Já jsem to původně chtěl dát ze soboty na neděli někde v kempu by jsme se vychrápali a pohoda. Bohužel o to není zájem. Jen tak pro jihočechy, ale lidem od pryč se nikdo nebrání. Na druhou stranu z toho nechci dělat monster akci
castro píše:pokud bych náhodou chtěl přijet a šlo pouze o neděli, tak 3. a 10.8. je fajn
Já jsem to původně chtěl dát ze soboty na neděli někde v kempu by jsme se vychrápali a pohoda. Bohužel o to není zájem. Jen tak pro jihočechy, ale lidem od pryč se nikdo nebrání. Na druhou stranu z toho nechci dělat monster akci
možná bych mohl vzít i windserf, pokud bych sehnal zahrádku která půjde na tu moji deformance střechu
když nebudu mít práci tak se určitě dostavim, jinak přibližně kde na Lipně byste to viděli ? Je to sice uplně jedno, ale sou místa kde se pije hodně dobře , mužem udělat výlet na kolečkových bruslích, nebo pučit katamarán ...
Já myslím, že program není důležitý. Jak jsem psal. Nejedná se o žádný velký sraz. Je to jen "projížďka" na Lipno a tam si sedneme někde na oběd. Když bude dobrý počásko, mohli by jsme skočit do vody a vyčvachtat se. Kdyby byl zájem, mohl by se udělat příští rok třeba nějaký větší srazík....
mě je datum opravdu jedno, rád se tam přijedu podívat je to kousek, pokecat a vystavit se někde třeba v černej na náměstí když bude pěkně.. jak řikam nějakej ten program mužu zajistit
3.8.by to asi slo.To praci nemam a auto uz snad bude konecne dalsich par km jezdit!Jinak ted sem tez v servisu.
Jinak by to asi slo i toho druheho srpna.Ten dalsi vikend sem v praci.
26. 7. 2008 projíždka na Lipno. Černá v Pošumaví, Frymburk, Lipno nad Vltavou kouknem na hráz. Po cestě nějaký ten objed občerstvení. Odjezd v 10:00 z ČB místo srazu upřesním.....