... a kolem budou krouzit Izraelský F16-ky ... to bude mazeeec ... lepsi nez ty vetroně minulej rok .. jen doufam ze nebudu mit moc prostřílený auto .. nebo sebe.
Maikl píše:psali to v Boleslavsku... Myslim si že to je seriozní deník..
Tak to souhlasím seriózní jsou... Ale změna majitele neznamená prakticky nic. To máš jako změnu majitele třeba u obchodáku prostě z toho jdou jen prachy někomu jinýmu.
100RM píše:Proc ? Ono vam to pri 170 moc zere ? My jazdime na srazy vacsinou 130-140 na tempomat prveho auta
Můžu potvrdit. Cesta z Olomouce do Prostějova na letiště byla vzorná a všichni jeli pěkně za mnou. Jedinej, komu jsme ujeli, byl jeden nejmenovaný člověk s nejmenovaným neBMW autem (nemůžu napsat kdo, protože by mi to zase smazal).
Mimochodem už jsem se taky minulej týden zaregistroval a těším se, až se objevím v seznamu...
100RM píše:Proc ? Ono vam to pri 170 moc zere ? My jazdime na srazy vacsinou 130-140 na tempomat prveho auta
Můžu potvrdit. Cesta z Olomouce do Prostějova na letiště byla vzorná a všichni jeli pěkně za mnou. Jedinej, komu jsme ujeli, byl jeden nejmenovaný člověk s nejmenovaným neBMW autem (nemůžu napsat kdo, protože by mi to zase smazal).
ze by to byl schnitzel?
Bohužel, žádný šnycl neznám a i kdybych znal, tak bych ho nejmenoval
Letos zadne sprinty, zadne paleni gum... s kombajnem v nafte tam te parady moc neudelam:( Uziju si to v roli divaka a snad uvidim nekterou ze svych Ex:)
no par lidi z Brna taky planuje odjezd ale jedna skupina rika dalnice a druha okresky.. jeste nevim kam se pripojim. budu ale nabirat nejaky lidi tak nevim jestli to nakonec pak nebudu nekde dohanet sam