no tag vis jak na prvni auto se zralok hodi...na e36 nemam si necham zraloka a pak uvidime casem dneska me ho mechos pochvalil ze na to ze ma 22let tag je lepci nez felda po 10ti letech
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
MattyX píše:no tag vis jak na prvni auto se zralok hodi...na e36 nemam si necham zraloka a pak uvidime casem dneska me ho mechos pochvalil ze na to ze ma 22let tag je lepci nez felda po 10ti letech
ja myslim ze je to lepsi i nez felda po trech dnech
MattyX píše:no tag vis jak na prvni auto se zralok hodi...na e36 nemam si necham zraloka a pak uvidime casem dneska me ho mechos pochvalil ze na to ze ma 22let tag je lepci nez felda po 10ti letech
ja myslim ze je to lepsi i nez felda po trech dnech
tag to kazdopadne jako no v utery jsu jeste na vymenu casti vyfuku...jsou tam direcky a vymena nejaky gumy u rizeni tag ve stredu se pochlubim
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Taky dojedu. Už jenom s etou. S "M"arcusem je to trochu divoký takže mu domlouvám novým těsněním a hardynou...Zrovna ten den mě mají přivést nová ramena-takže se na středu těším dvojnásob...
BMWPower píše:Taky dojedu. Už jenom s etou. S "M"arcusem je to trochu divoký takže mu domlouvám novým těsněním a hardynou...Zrovna ten den mě mají přivést nová ramena-takže se na středu těším dvojnásob...
to jsem fakt zvedavej co se ti z toho podari vytvorit
BMWPower píše:Taky dojedu. Už jenom s etou. S "M"arcusem je to trochu divoký takže mu domlouvám novým těsněním a hardynou...Zrovna ten den mě mají přivést nová ramena-takže se na středu těším dvojnásob...
to jsem fakt zvedavej co se ti z toho podari vytvorit
Vypadají dost ďábelsky . Jen k nim ještě nemám kouřové blinkry, čekám, až dorazí (přední by byly v pohodě, ale boční jsou na objednávku).
Bohužel na sraz nedojedu, budu se škvařit za volantem na Makarské.
martan píše:Vypadají dost ďábelsky . Jen k nim ještě nemám kouřové blinkry, čekám, až dorazí (přední by byly v pohodě, ale boční jsou na objednávku). Bohužel na sraz nedojedu, budu se škvařit za volantem na Makarské.
skoda.. tak to asi uvidim az komplet, ja doufam ze me s tim zase nenaockujes, at to pak neshanim taky