GeorgosAc píše:smaozrejme mame pripraven ///Mordvariantu pro skarede pocasi![]()

AdaM5 píše:Omlouvám se, ale i přes mojí registraci nemůžu dorazit, protože nemám čím![]()
Auto si postavilo hlavu, minulý týden odešla převodovka, tu sem ve středu vyměnil, a dneska odešla podtlaková pumpa, navíc mi v lakovně nestihli nalakovat dveře . Takže jsem hrozně štastnej a můžu si zase vybalit
![]()
Hlavně, že jsem si vzal volno já i přítelkyně a kamarád a nakonec nic. Mám zkaženou náladu ...
Moje číslo bylo 780, omlouvám se ještě jednou za nespolehlivost
100RM píše:AdaM5 píše:Omlouvám se, ale i přes mojí registraci nemůžu dorazit, protože nemám čím![]()
Auto si postavilo hlavu, minulý týden odešla převodovka, tu sem ve středu vyměnil, a dneska odešla podtlaková pumpa, navíc mi v lakovně nestihli nalakovat dveře . Takže jsem hrozně štastnej a můžu si zase vybalit
![]()
Hlavně, že jsem si vzal volno já i přítelkyně a kamarád a nakonec nic. Mám zkaženou náladu ...
Tak sa s niekym zvez, ved z budejek ide kopec ludi ...
100RM píše:AdaM5 píše:Omlouvám se, ale i přes mojí registraci nemůžu dorazit, protože nemám čím![]()
![]()
Tak sa s niekym zvez, ved z budejek ide kopec ludi ...
Becx píše:sominek píše:připojím se v ol. Nebo nějaká dobrá duše co by pro všechny "odolomóčáky" zadala nějaké "přípojné" info
nejsem sice z OL, ale jedu pres OL, navrhuju sraz treba na miste tamnich regionalu u Meka (Hana) nebo u Globusu a odtud vypadnout smer Mohelnice (popr. se motat pres ty prdele litovel, lostice...), jelikoz si beru v patek pulden dovolene, tak je mi jedno kdy, ale myslim ze vetsine by mohl vyhovovat sraz v 17:00? ... a za 3 hod musime byt tam:)