Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BIG BMW 2008

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
Susi

#101 Příspěvek od Susi »

BMWPower píše:
pazda píše:taky diky za sraz, bylo to dobry i pres neprizen pocasi a bandy kretenu jezdicich po draze. snad priste pocasi vyjde :-)

No...k těm kreténům...nejlepší byl ten ze správy letiště v BMW... :lol: :lol: :lol:

...Tě trochu nechápu. :roll:
Tenhle chlápek rozhodně kretén nebyl, naprosto rozumím jeho rozčílení. Mohl nás poslat domů... Rychle.

To tady ale rozebírat nebudeme.
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#102 Příspěvek od DC Výkonná rada »

dobré ráno z letiště, bohužel tento rok nám počasí uštědřilo velkou ránu, ale i přesto mě těší, že ste nás v tom nenechali a dorazili - samozřejmě teď ráno mě probudilo sluníčko vesele vykukující z poza mraků

prostě evidentně odveta počasí za minulé dva ročníky, tak to snad napřesrok bude lepší

z celkového počtu 550 BMW, které přijely, zbylo na letišti cca 50 vozů, spousta odpadků a bahna, takže se do toho jdeme teď pustit a já si du ještě poslechnout něco na kobereček na letiště, držte palce ať není verdikt moc přísný - pokud nám na příští rok akci povolí, tak postavíme kolem runway plot a pány s brokovnicí, jinak to nevidim

jinak ten pán ze správy letiště si může po hlavní runwayi jezdit jak chce, neb má vysílačku a ví jestli nějaký letadlo bude přistávat nebo ne

ty dva vypatlanci, kteří si tam dali sprinta v ten moment co přistávalo letadlo můžou bejt rádi, že letadlo bylo těsně před dokončením přistávacího manévru odvoláno - následky kdyby ne si každý domyslí sám...
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
globusman
Kontaktovat uživatele:

#103 Příspěvek od globusman »

DC, děkuji za super akci. Myslím, že jsi dělal, cos mohl. Příště si z Pekingu půjčíme ty rakety na rozhánění mraků...
Rendis

#104 Příspěvek od Rendis »

DC píše:dobré ráno z letiště, bohužel tento rok nám počasí uštědřilo velkou ránu, ale i přesto mě těší, že ste nás v tom nenechali a dorazili - samozřejmě teď ráno mě probudilo sluníčko vesele vykukující z poza mraků

prostě evidentně odveta počasí za minulé dva ročníky, tak to snad napřesrok bude lepší

z celkového počtu 550 BMW, které přijely, zbylo na letišti cca 50 vozů, spousta odpadků a bahna, takže se do toho jdeme teď pustit a já si du ještě poslechnout něco na kobereček na letiště, držte palce ať není verdikt moc přísný - pokud nám na příští rok akci povolí, tak postavíme kolem runway plot a pány s brokovnicí, jinak to nevidim

jinak ten pán ze správy letiště si může po hlavní runwayi jezdit jak chce, neb má vysílačku a ví jestli nějaký letadlo bude přistávat nebo ne

Měl jsi říct....měl jsem v autě zásahový výbušky....myslím,že by to docela pomohlo :)
ty dva vypatlanci, kteří si tam dali sprinta v ten moment co přistávalo letadlo můžou bejt rádi, že letadlo bylo těsně před dokončením přistávacího manévru odvoláno - následky kdyby ne si každý domyslí sám...
Only e34 8-)
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
BJ

#105 Příspěvek od BJ »

Také velké díky DCmu a organizatorům za bezva akci (můj první sraz). Sice škoda toho počasí, ale i tak to bylo super. Doufám, že správa letiště nebude moc přísná a sejdem se příští rok znovu.
Ještě jednou .. díky moc všem. :wink:
Fugo

#106 Příspěvek od Fugo »

DC, zvěřejni kdo to byl, nebo ať se sami přihlásí jestli to nejsou sraby.
bazypv

#107 Příspěvek od bazypv »

Díky organizátorům za tuhle Big akci.
Příští rok určitě dojedeme zase.
Počasí snad vyjde líp.

Díky, díky.
Mějte se fajn.
Bazy a Lukle
Martinéz

#108 Příspěvek od Martinéz »

Mimo to vsechno co bylo receno musim smeknout pred DCm, ktery i pres neprizen pocasi dokazal byt stale optimisticky naladen.. jsem strasne rad za nej, ze nadseni z tohohle naseho spolecnyho konicku bylo silnejsi nez nechut z pocasi a ze jsme ho v tom nenechali.. myslim, ze pokud by se to financne nerozchodilo, byl by to asi posledni DCho big..

Btw dnes jsem jel kolem po dalnici z Harrachova a prekvapila me skupinka skalnich, ktera tam za vychodu slunce setrvala.. nespechat do Prahy, hned se tam jeste stavim..
shadou
Kontaktovat uživatele:

#109 Příspěvek od shadou »

děkuji DC,tvoji pomocníci zřejmě budou také tejden schnout
takže ještě jednou tobě a tvému personálu děkuji

ps:včera jsem dal do pokecu pár fotek ,ale mod.odstranil příspěvek
pokud bude možné dejte vědět kde se dají obrázky ze srazu prohlédnout
(pro nečleny)
BMW je vždy srdeční záležitost -takovej velkej kardiostimulátor !

Obrázek
globusman
Kontaktovat uživatele:

#110 Příspěvek od globusman »

shadou píše:děkuji DC,tvoji pomocníci zřejmě budou také tejden schnout

(pro nečleny)

někde je ulož na netu a dej na forum jen odkaz...
Killca

#111 Příspěvek od Killca »

DC píše::)

no vsak jasny, hlavne, ze to dopadlo dobre a moc te neservou z letiste, no a priste holt opravdu nejakej plot, jinak kdyby nestacily penize, tak se neboj sem ozvat, urcite se najde par lidi (vcetne me), kteri by prispeli, dobra akce viktore, diky :)

jo a uz bys moh zacit delat seznam lidi na big bmw 2009 :-D uz si me pis na cislo 1 jako tento rok :-D
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
BMWPower
Kontaktovat uživatele:

#112 Příspěvek od BMWPower »

Nemyslel jsem to nějak špatně s tím borcem ze stprávy letiště. Jen to, že jsme na něho mávali a řvali ať vypadne z runwaye...když tam hrčí s báwem tak se to blbě rozpoznává....
shadou
Kontaktovat uživatele:

#113 Příspěvek od shadou »

globusman píše:
shadou píše:děkuji DC,tvoji pomocníci zřejmě budou také tejden schnout

(pro nečleny)

někde je ulož na netu a dej na forum jen odkaz...

to jsem udělal
příspěvek měl tuto podobu:
http://www.fzcars.estranky.cz/clanky/nezarazene/-big-bmw-2008

Dejte i další
Já se účastnil jen V SOBOTU

je jich opravdu jen pár

ale příspěvek je smazaný
BMW je vždy srdeční záležitost -takovej velkej kardiostimulátor !

Obrázek
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#114 Příspěvek od Lukáš »

Susi píše:
BMWPower píše:
pazda píše:taky diky za sraz, bylo to dobry i pres neprizen pocasi a bandy kretenu jezdicich po draze. snad priste pocasi vyjde :-)

No...k těm kreténům...nejlepší byl ten ze správy letiště v BMW... :lol: :lol: :lol:

...Tě trochu nechápu. :roll:
Tenhle chlápek rozhodně kretén nebyl, naprosto rozumím jeho rozčílení. Mohl nás poslat domů... Rychle.

To tady ale rozebírat nebudeme.

ti to vysvětlim.

KDyž nechápeš ironii.

Jenco vypadli ty dva debilové, v tu chvíli se tam obejvila další e39-ka........

a ja s Bodiem sme si neodpustili pár komentářů, a on to nakonec správce letiště.
plysakmartin

#115 Příspěvek od plysakmartin »

Velké díky DCmu a klaním s před ním :Poklona: !!!! Celý rok jsem se těšil a pak celá sobota proprší :roll: , ale to nás neodradilo a vydrželi jsme tam od pátku až do neděle. Myslím si, že nebýt toho počasí, tak tam bude min. 600 aut. Mimochodem na spanilce, jsme opět zabloudili :smich2: , i když nevim jak je to možné
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#116 Příspěvek od Lukáš »

plysakmartin píše: Mimochodem na spanilce, jsme opět zabloudili :smich2: , i když nevim jak je to možné

příště jeď hned za vedoucim kolony.
Blahycz
Kontaktovat uživatele:

#117 Příspěvek od Blahycz »

Chlapaci peknej srazik,chtel jsem se jen zeptati jestli jsou nejaky fotky nebo videa,dik
globusman
Kontaktovat uživatele:

#118 Příspěvek od globusman »

Blahycz píše:Chlapaci peknej srazik,chtel jsem se jen zeptati jestli jsou nejaky fotky nebo videa,dik

Fotky jsou v sekci Fotky a videa z akcí...
KAMIL740

#119 Příspěvek od KAMIL740 »

to znamena nezaplatim neuvidim????
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#120 Příspěvek od DC Výkonná rada »

nebo číhni na http://forum.e30.cz , tam je toho taky habakuk
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
Odpovědět