Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BIG BMW - OT pokec ke srazu

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
honzibmw
Kontaktovat uživatele:

#461 Příspěvek od honzibmw »

pocasi na hovno ale co alespon clovek pokecas s kamosema a o to slo,akorat to bahno a ty znacky:-(
Wickerman

#462 Příspěvek od Wickerman »

Perfektni prace poradatelskeho teamu, velky Dikyyyyy DC a Spol. !!!!
Pocasi neresim, kamosi a kamosky jsou dulezitejsi nebo ne???
Ty kokoty na runwayi bych priste na sraz nevpustil,jestli teda jeste nejakej sraz bude :roll:

Proste opet PECKA sraz!!!!

Mimochodem uz je registrace na BIG BMW 2009 ??? :D:D:D

Cawes za rok... :twisted:
Becx

#463 Příspěvek od Becx »

tak jsem se tesil na nejlepsi sraz letosniho roku, ale pocasi veskere me nadseni a ucinkovani na bigu zkazilo... auto zaliskane od blata (od kolemjezdicich) a ja to asi odlezim... podcenil jsem obleceni... 12´C, vitr a neprestavajici dest (a to jsem se jeste ve ctvrtek valel u more 40´C:())
///M3
bejk147

#464 Příspěvek od bejk147 »

ELiLOBO píše:tak z BIGU mam radost...počasí nepočasí rád sem se tam podíval. Akorát ty sprinty se táhly a já nevyhrál (všechno je zkorumpovaný:)) Taky sem koukal když tzv. "pevné jádro" bmwklubu odjelo před spanilkou. krom počasí fajn akce.

asi nejsem pevní jádro:-Dne už jsem to fakt nevydžel,po vyhlášení jsem už jel a rád,mrzl jsem hrozným zpusobem ,ale akce to byla i tak super a i pořadatelé mě přišlo že tro měly dobře zmáklé a že se nikdo nemuže moc vymlouvat na to že neveděl že nemí na druhou dráhu kde přistávaj letedla,veděl to tam každej kdo to "chtěl" vědět
zool

#465 Příspěvek od zool »

HAMANN píše:Tak jsem se ted vratil z Bigu, uplne na hovno, chcije tam jako svine, zima, mlha, vsude blato, auto zasrany, boty zasrany od bahna, kalhoty zasrany od bahna jak si tam nektery hovada proste musej hrabnout mezi autama. Jako tesil jsem se na to peknou dobu ze to je nejvetsi sraz Bmw ale to pocasi to domrdalo uplne, byl jsem tam asi hodku, dyl se to venku nedalo vydrzet!

mam z toho uplne stejny pocity :evil:
Fugo

#466 Příspěvek od Fugo »

sedmičkáři se měli dobře :D
globusman
Kontaktovat uživatele:

#467 Příspěvek od globusman »

BMWKLUB se měl taky dobře :-D
Wickerman

#468 Příspěvek od Wickerman »

Pheeee """ SDRUŽENÍ OSMIČTVERCE""" se melo stejne NEJLIP!!!!
Nase Slivovice a Hruškovice nemela chybu!!!!
Žejo Řízku,Leni a Georgi??? :D:D:D:D:D:D
shoot_one
Kontaktovat uživatele:

#469 Příspěvek od shoot_one »

Počasí bylo fakt na pikaču, nejvíc mě sere, že jsme si nestihli nafotit všecko co stálo za to v těch vzácných chvílích, kdy nepršelo.

Akorát nechápu, proč nějaký kriplík jezdil furt dokola po campu, aby všem zacákal auta od bahna :evil:

Jinak díky organizátorům; příště snad seženou aj lepší počasí.
Martinéz

#470 Příspěvek od Martinéz »

No musim rict, ze nebejt BMW klubu a jeho zazemi, je to trosku tragicky, ale patecni kalbu sem si uzil velmi prijemne.. je pravda, ze kdo prijel v sobotu, asi mel z akce uplne jine pocity..
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#471 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Tak já bych chtěl taky poděkovat DCmu a spol za organizaci,perfektní prace! Až na to posraný počasí,ale díky bohu to v pátek ještě nebylo tak hrozný a já se nezkutečně najebal ale při tom perfektně pokecal ze super lidma.Taky se omlouvám že jsem nezůstal na spanilku,ale bylo mi tak blbě že se to nedalo... takže čau za rok! :wink:
sejcek

#472 Příspěvek od sejcek »

Taky jsem včara vyrazil po spanilce, měl jsem v planu tam zustat do dnes ale když jsem viděl jak to všichni balí tak sem to zabalil taky. Akce byla skvělá pátek se vyvedl pokecal jsem se super lidma koukl na pár autí co bylo okolo altánu(v tom blátíčku se mi opravdu jinam chodit nechtělo). Díky všem organizátorům vše se jim povedlo a doufám že příští rok nám to zas pronajmou(Ty dva vocasové na runway bych tam už nepouštěl). Jak se dalo čekat ráno mi svítil OSKAR do oken jak naschvál. TAK ZAS ZA ROK BAWORÁCI
Actual: E46 325Ci ///M by Sejček 2002
Ex: E46 330d touring Mpaket 2003
Ex: E36 328i cabrio Mpaket 1994
Ex: E36 318is coupe 1994
Ex: E30 318i sedan 1991
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#473 Příspěvek od angel_1 »

ja uz s Baworakama nekalim, je mi blbe jeste ted :D :D , rada jsem Vas lidi poznala, ale kalit s vama uz nechci :D
globusman
Kontaktovat uživatele:

#474 Příspěvek od globusman »

angel_1 píše:ja uz s Baworakama nekalim, je mi blbe jeste ted :D :D , rada jsem Vas lidi poznala, ale kalit s vama uz nechci :D

ale vypadala jsi sladce :-)
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#475 Příspěvek od angel_1 »

Globusman: jaa videla i Tebe?? Mnoo pekny, ja vedela ze budou vypadky, ale ze az takovy ze nevim skym jsem mluvila :D, myslela jsem ze si pamatuju kazdyho skym jsem mluvila, sice si nedokazu moc proradit oblicej, ale to bylo ze vsech stran, caau angel, ty jsi angel, pojd Angel seznamim Te s dalsima, mnoo kolem 50Ti lidi pocitam ze to bylo a tak se omlouvam za vypadky :oops:
Maikl
Kontaktovat uživatele:

#476 Příspěvek od Maikl »

kurnik, sem byl asi v jiným stanu, boco... :roll: :lol:
globusman
Kontaktovat uživatele:

#477 Příspěvek od globusman »

angel_1 píše:Globusman: jaa videla i Tebe?? Mnoo pekny, ja vedela ze budou vypadky, ale ze az takovy ze nevim skym jsem mluvila :D, myslela jsem ze si pamatuju kazdyho skym jsem mluvila, sice si nedokazu moc proradit oblicej, ale to bylo ze vsech stran, caau angel, ty jsi angel, pojd Angel seznamim Te s dalsima, mnoo kolem 50Ti lidi pocitam ze to bylo a tak se omlouvam za vypadky :oops:

Bylo to v BMWKLUBovýn stanu, měla jsi pití s brčkem ve tvaru srdíčka, když nás kdosi představil, tak jsi hned věděla "jo Multipla" a já se divil, že nemáš fialové vlasy. :-)
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#478 Příspěvek od angel_1 »

jooo a to piti mi pak cmajznul Nehpo :D a ja musela pit neco jinyho :D :D fuj me je zle :D , promin fakt si k Tobe nepriradim oblicej...
Pista

#479 Příspěvek od Pista »

Tak i já se přidávám s díkem za celou akci. Byla to moje první a doufám že né poslední. Každopádně jak každej píše tak počasí byla na prd, ale kdo přijel v pátek tak si myslim že si to aspoň trochu užil, něco popil a v tom hnusnym počasí se z toho dostával. Nebo aspoň já jsem to tak měl. :D Ještě na spanilce mi bylo blbě :lol: Každopádně super sraz, fajn lidi tak zase za rok zdar všem BMW nadšencům
VESY
Kontaktovat uživatele:

#480 Příspěvek od VESY »

Organizace super...hlavně super lidi-východočeši super parta...ale to počasí stálo úplně za ho..., celej rok se na to těším a jediný dva hnusný dny v srpnu vyjdou zrovna na sraz :( ...neva příští rok to bude zase o něco lepší hlavně to počasí :D
Odpovědět