TAKŽE JÁ SE TAM DOSTANU AŽ TAK KOLEM 8 VEČER V PÁTEK ALE KLUCI OD NÁS UŽ TAM JEDOU ODPOLEDNE A BUDOU NÁM DRŽET MÍSTA BYL BYCH RÁD KDYBY JSTE MI NAPSALI KOLIK VÁS PŘIJEDE ABY JSME PODLE TOHO DRŽELI FLEKY BUDEME HNED U DRIFTŮ MUJ TEL JE 777 948 109 AŽ TAM BUDETE MUŽETE VOLAT NAVEDU VÁS
Mercedes píše:TAKŽE JÁ SE TAM DOSTANU AŽ TAK KOLEM 8 VEČER V PÁTEK ALE KLUCI OD NÁS UŽ TAM JEDOU ODPOLEDNE A BUDOU NÁM DRŽET MÍSTA BYL BYCH RÁD KDYBY JSTE MI NAPSALI KOLIK VÁS PŘIJEDE ABY JSME PODLE TOHO DRŽELI FLEKY BUDEME HNED U DRIFTŮ MUJ TEL JE 777 948 109 AŽ TAM BUDETE MUŽETE VOLAT NAVEDU VÁS
ee psal jsem to od kamoše z pc a on byl přihlašenej jinak to furt platí kdo chce držet místo přihlaste se dopředu at estojíte v druhé řadě
Mercedes píše:TAKŽE JÁ SE TAM DOSTANU AŽ TAK KOLEM 8 VEČER V PÁTEK ALE KLUCI OD NÁS UŽ TAM JEDOU ODPOLEDNE A BUDOU NÁM DRŽET MÍSTA BYL BYCH RÁD KDYBY JSTE MI NAPSALI KOLIK VÁS PŘIJEDE ABY JSME PODLE TOHO DRŽELI FLEKY BUDEME HNED U DRIFTŮ MUJ TEL JE 777 948 109 AŽ TAM BUDETE MUŽETE VOLAT NAVEDU VÁS
ee psal jsem to od kamoše z pc a on byl přihlašenej jinak to furt platí kdo chce držet místo přihlaste se dopředu at estojíte v druhé řadě
hehe tak kámoši u nás mi překecali abych jel taky, bohužel ne svojí károu, ale aspoň v 318tce s dunivym vejfuckem se povezu dorazíme tam tak kolem 9 večer..rád bych pokecal s lidma tady odsud, moje poznávací znamení bude asi černý tričko s lebkou( ) a tupej výraz v xichtě
Pokud není pozdě, rád bych si zarezervoval jedno místečko
spíš jí tam slečnu někdo odvez...sem furt chodil okolo, že tam někde potkam angel_1 a ono nic, tak sem byl smutnej a pak sem viděl s tim autem jet nějakýho týpka..
myslim že slečna se fakt povedla (až na jeden brutal stejkanec na kufru), slintalo tam na ní dost lidí včetně mě