Takže mě a Marťu napiš prosím na auto, stan jsme zamítli. Na kožené válendě s topením se spí přeci jen líp . A do neděle budu jen já, Marťa v sobotu pofrčí. Díkes
jo a ke me si pripis jednu kamosku, budem v jednom stanu a byli bychom radi za vsechny ty placeny pokrmy, co se nabizi Ď
jo jeste me napada, mozna pojede Pista, ale bude to vedet az v patek, tak to nebude problem kdyz prijede az do detenic a bydlel by ve stanu + jidlo, ne?
Killca píše:jo a ke me si pripis jednu kamosku, budem v jednom stanu a byli bychom radi za vsechny ty placeny pokrmy, co se nabizi Ď
jo jeste me napada, mozna pojede Pista, ale bude to vedet az v patek, tak to nebude problem kdyz prijede az do detenic a bydlel by ve stanu + jidlo, ne?
KUA tak sme se na Vas tesili, ale financne to neutahnem Musime poplatit mladymu skolny nakejch 6k, pak nam poslaly plynari pozdrav za 13,5k doplatek ... a ty pecka a kvitka pres leto nak nesypou ČIC.
Taktze Vas uchylaci uvidime az u Matala
Hmmmm, já to taky musím zrušit ..kua ... Máme V sobotu Den otevřených dveří a jsem u toho potřeba sakra .... je mě to moc líto , jestli jsem způsobil někomu ( myslím Břeťo hlavně na tebe ) potíže
Nechcel by sa nahodou este niekto odhlasit ? Ze by sme zostali len stara parta ? Ne ? Skoda... (btw, mozno niektori ludia pochopia, ze vlastne ziadna VIP parta neexistuje a vsetko je len o lidech)
100RM píše:Nechcel by sa nahodou este niekto odhlasit ? Ze by sme zostali len stara parta ? Ne ? Skoda... (btw, mozno niektori ludia pochopia, ze vlastne ziadna VIP parta neexistuje a vsetko je len o lidech)
100RM píše:Nechcel by sa nahodou este niekto odhlasit ? Ze by sme zostali len stara parta ? Ne ? Skoda... (btw, mozno niektori ludia pochopia, ze vlastne ziadna VIP parta neexistuje a vsetko je len o lidech)
přesně tak
já vím 100rme , máš úplnou pravdu, ale myslel jsem si , že to zvládnu ...bohužel