Takže termín: neděle 26.10.08, čas: 13:30, místo: parkoviště u pneuservisu K+K v Šenově (přímo vedle Rudné ulice, místní vědí). Já tam budu 100% a ostatní dojeďte taky, ať tu sezónu můžeme nějak stylově zakončít, třeba i s těmi motokárami... Kdo ví, že se určitě dostaví, nechť to dá ve známost v tomhle topicu.
Snad né...už u nás dlouho nic podobného nebylo (vlastně od BMW-CULTu) a dal jsem to i na E30.cz, tak věřím, že se nás na tomhle tradičním místě sejde povícero. Zima se blíží a těch příležitostí už moc nebude...
to vsichni bimmeri!ja sem tam zustal jediny a hajil nasi znacku!nic moc se nedelo!ta pitka si vzala moji spz,tvoji uz si vzit nestihla!a pak jak prijeli svestky tak jim to predala, divali se na ni jak na debilka!a nas poprosili jestli bychom to nemohli pomalu rozpustit a spokojene odjeli!stejnak myslim ze ten papir s spzkama pak nekde vyhodili!a zklamali i jste ze jste vseci utekli!
než se hádat s nějakou namyšlenou ochrankou tak jsme se radši jeli projet. jinak značku chtěla i ode mně, ale já úplnou náhodou stál před autem, takže nic neviděla...
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
Díky všem za účast a skvělou atmosféru! Akce podzemky se sice trochu "zvrhla", když ochranka nepochopila, že jsme jim to tam nepřijeli zbořit, ale VW klubu jsme aspoň ukázali, jak mají vypadat auta... Já jsem vypadl hodně rychle, ale to nemělo s tou nervozní ženskou nic společného, musel jsem vyrazit do nemocnice za příbuzným...každopádně je nemělo cenu nějak moc dráždit a ikdyž jsme se ničeho nedopustili, bylo rozumnější vycouvat. Těším se na Jaře nashledanou v minimálně stejném počtu!