Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

ECCE HOMO 1.11.2008

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
Player1
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Player1 »

Marek-is píše:jestli bude zitra realná učast tak můžu také teda dojet...

Tak more....říkals, že zítra určitě nemůžeš a řízek taky ne :lol: , tak jsme to zrušili úplně.

Jinak se omlouvám za organizaci těm, kteří byli ready, ale jak jsem viděl, že "nikdo" nepřijede, tak jsem se ani nesnažil si v práci vydupat volno.

Na příští rok si podchytíme tu uzavírku a pak ještě třeba sehnat časomíru. (2 borci se stopkama na mobilu) :twisted:
Marek-is

#22 Příspěvek od Marek-is »

bože bože 8)
cabal
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od cabal »

jaj škoda, dneska jsem v 15:15 projížděl ekcak a potkal jsem tam pouze motorkáře. teďka čtu ... zítra je sraz? budu opět ve šternberku u slečny, tak bych se stavil... nebo uplně zrušeno ? :(
Player1
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Player1 »

Marek-is píše:bože bože 8)

Přesně tak. Ráno si to řekni jak se podíváš do zrcadla:D

A do gatí
cabal
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od cabal »

btw kluci od šternberku, znáte to červeny M3 E36 s černyma motorsportama co parkuje na náměstí naproti pekárně? občas ho vidivam i na hok.stadijoně ...
Player1
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Player1 »

cabal píše:btw kluci od šternberku, znáte to červeny M3 E36 s černyma motorsportama co parkuje na náměstí naproti pekárně? občas ho vidivam i na hok.stadijoně ...

Ono je to ve skutečnosti 318 nebo 316i. Ale má M-paket no. Majitel je (bývalej) hokejista. A jinak prodává náhradní díly v BMW Horimex Cars v Olomouci.
cabal
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od cabal »

Player1 píše:
cabal píše:btw kluci od šternberku, znáte to červeny M3 E36 s černyma motorsportama co parkuje na náměstí naproti pekárně? občas ho vidivam i na hok.stadijoně ...

Ono je to ve skutečnosti 318 nebo 316i. Ale má M-paket no. Majitel je (bývalej) hokejista. A jinak prodává náhradní díly v BMW Horimex Cars v Olomouci.

tos mě zklamal!
jednou za mnou vyrazil ve městě, tak jsem čekal zavod, ale za chvili jsem ho neviděl při vyjezdu ven .. tak jsem si myslel, že se na to vykašlal aby se zahazoval s nějakyma 215 koněma ... sakra škoda :( jsem myslel, že je to M3
onda95
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od onda95 »

cabal píše:
Player1 píše:

tos mě zklamal!
jednou za mnou vyrazil ve městě, tak jsem čekal zavod, ale za chvili jsem ho neviděl při vyjezdu ven .. tak jsem si myslel, že se na to vykašlal aby se zahazoval s nějakyma 215 koněma ... sakra škoda :( jsem myslel, že je to M3

tak pisni az ve sternu nekdy, pokecame
cabal
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od cabal »

onda95 píše:
cabal píše:
Player1 píše:[quote="cabal"]btw kluci od šternberku, znáte to červeny M3 E36 s černyma motorsportama co parkuje na náměstí naproti pekárně? občas ho vidivam i na hok.stadijoně ...

tos mě zklamal!

tak pisni az ve sternu nekdy, pokecame[/quote]

zítra tam budu od 16 - xx,
takže leda před 16 hodinou nebo po xx (což bude někdy po 21:30).
A pak leda pátek/so/ne za tyden :)
lakrosbob
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od lakrosbob »

hehe ve STBK sem se neco nasmykal :D ... prijedem se podivat s bratrem (cabal) mame ted doma novyho mazla e60 origo sportpaket ... staci dat dopredu vedet
cabal
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od cabal »

lakrosbob píše:hehe ve STBK sem se neco nasmykal :D ... prijedem se podivat s bratrem (cabal) mame ted doma novyho mazla e60 origo sportpaket ... staci dat dopredu vedet

nasmýkal :D:D tj pravé slovo
to se budu vedle tebe stydět, David a Goliáš :)

:!: hoši šternberští, jak to vidíte, nic?
HansCZ
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od HansCZ »

cabal píše:
lakrosbob píše:hehe ve STBK sem se neco nasmykal :D ... prijedem se podivat s bratrem (cabal) mame ted doma novyho mazla e60 origo sportpaket ... staci dat dopredu vedet

nasmýkal :D:D tj pravé slovo
to se budu vedle tebe stydět, David a Goliáš :)

:!: hoši šternberští, jak to vidíte, nic?

No ja to mam 10km od baraku, tak kdybys vedel alespon den predem ze tam budes napis SZ a klidne bych dojel.
Ted tam budu asi v nedeli odpoledne.
Odpovědět