Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

6.12.2008 mikulášský streetchallenge..

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od thomaswilliams »

ahojte bavoráci
zvu vás na další bláznivou honičku po praze tentokrát zaměřenou na mikulášské téma.
s názvem....."ČERT S TEBOU"
mírně herní mírně horová...bude masakr v Praze. těšte se
ještě přidám letáček aby jste věděli..
Obrázek
Zave
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Zave »

8)
thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od thomaswilliams »

děkuji
BALI
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od BALI »

jedem :twisted:
thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od thomaswilliams »

to jsem teda zvědavej...že by pan Bali...rád čerty ??
BALI
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od BALI »

já asi pojedu s Ajfelem jako "spolujezdec" a když ne,tak bych jel i sám s kamarádkou :wink: čerty nerad,nejsem buzna...radši čertice :twisted: :P
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od angel_1 »

:-) uvidime jak to dopadne....ja chci, ukolove streety jsou super, ale nejak mi chybi ridic :-) nebooo Thomasi bude to tezky, najit ty body, neznam moc Prahu, ale chci ject, ukoly jsou super....
thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od thomaswilliams »

no uvidíte myslí že to bude zase peklo na zemi..a praha se otřese v základech :D
Rendis

#9 Příspěvek od Rendis »

kolegové v práci o tom začínají uvažovat :)
Only e34 8-)
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od thomaswilliams »

no to je dobře...předminule když jelo 22 posádek tak už to byla celkem honička to zorganizovat...
ale to bylo na tom to nejlepší...
bob
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od bob »

chapu dobre , ze budete litat po praze jak magori??pochybuju ze nekdo dodrzi pri honce predpisy . nic proti,nez nekdo srazi dite,nebo vleti pod kamion :mad:
100RM

#12 Příspěvek od 100RM »

bob píše:chapu dobre , ze budete litat po praze jak magori??pochybuju ze nekdo dodrzi pri honce predpisy . nic proti,nez nekdo srazi dite,nebo vleti pod kamion :mad:

Ne, vsichni zasadne jedzi dle predpisu a nic se stat nemuze :-) Jo a precti si pravidla pro podpis ...
7er. True definition of luxury. Yours.
CZAirwolf

#13 Příspěvek od CZAirwolf »

angel_1 píše::-) uvidime jak to dopadne....ja chci, ukolove streety jsou super, ale nejak mi chybi ridic :-) nebooo Thomasi bude to tezky, najit ty body, neznam moc Prahu, ale chci ject, ukoly jsou super....

Pujc mi iS :wink:
bob
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od bob »

to 100RM...muzes mi vysvetlit,jak si muzes bejt tak jistej,ze se nemuze nic stat??kdyz poradate soutez pro magory v den,kdy jsou vsechny deti venku,jsou splasene z certu a vy se mezi nima budete honit jak smyslu zbaveny??nechapu tvuj optimismus . slapnout na bawo umi kazdej 18ti letej kluk,ale vybrat zatacku ve 120kolimetrove rychlosti na kostkach uz jen malo kdo..pak jsou vetsinou pasnuty v lampach,na obrubnikach a nedej boze i v lidech . a jestly si myslis ze kecam ,tak ja najezdim 120000km rocne a tohle vidim denne..dene nejaky sracky na silnici kuli kretenovy,co to nevybral . jeste ze nebydlim v praze...heslo Praha se otrese v zakladech mi prijde stejne hloupe jako ridici co planuji street zavody po zvoru rychle a zbesile :?:
ja Bmw ctim a svuji M5 miluju,po praze bych ,ale nezavodil . kdyz si ja muzu zajezdit mimo vesnice ,nebo na letisti,proc ne vy??
muzete si treba body schovat body po prasecakach ve strednich cechach...co polibeny prase to bod .. dva body za prasnici . porazenej strom 5 bodu
CZAirwolf

#15 Příspěvek od CZAirwolf »

Bob> protoze tohle je orientacni zavod to za a]. a za b] jsou na trase hlidky, ktere monitoruji dodrzovani predpisu, takze zavodit se nevyplaci ;)
bob
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od bob »

to czairwolf
tak to jo . uz jsem klidnej . ted jsem si jistej ze se nemuze nic stat...je mi do toho v podstate hovno ,ale staci si precist prispevek cislo jedna a zase jsem na pochybach
konecne jsem nasel pravidla pro vas zavod ...abych nebyl jen negativni,jsou vymyslene docela dobre..libi se mi penalizace za poruseni ryclosti a mozna diskvalifikace ... ted uz by me jen zajimalo, kolik bylo vylouceno lidi za poruseni pravidel .
uz se k tomu dal nehodlam vyjadrovat..muj nazor znate..tak jen preju dobrej dolet a prijemnou honku
Hanz318iS
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Hanz318iS »

bob píše:to czairwolf
tak to jo . uz jsem klidnej . ted jsem si jistej ze se nemuze nic stat...je mi do toho v podstate hovno ,ale staci si precist prispevek cislo jedna a zase jsem na pochybach
konecne jsem nasel pravidla pro vas zavod ...abych nebyl jen negativni,jsou vymyslene docela dobre..libi se mi penalizace za poruseni ryclosti a mozna diskvalifikace ... ted uz by me jen zajimalo, kolik bylo vylouceno lidi za poruseni pravidel .
uz se k tomu dal nehodlam vyjadrovat..muj nazor znate..tak jen preju dobrej dolet a prijemnou honku

Streetchallenge neni o nakym zavodeni ala rychle a zbesile...Streetchallenge je o zabave a po vetsinou i chytrosti...O tom,kdo najde nejkratsi cestu ze 100 moznejch...Uz te vidim jak s M5 letis kilem po hrbolatejch kostkach :roll: o tom to fakt neni.A navic se jezdi vecer,coz kazdej normalni clovek je zalezlej doma nebo na naky party...
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od angel_1 »

Wolf: Iso je na dilne :-) mnoo tak hledame ridice, kdo se hlasi a chce se mnou a moji segrou ject?? :D :D
George_D
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od George_D »

bob píše:to czairwolf

Hele zas to neber tak vážně, z 22 posádek předminule jsme jeli v E30 318iA což neni žadnej sprinter 4 lidi a skončili jsme třetí a nemyslim že jsme někde porušovali předpisy nějak závratně, ale je fakt že se jelo třeba po městě i 70 a to už je moc no :lol:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od thomaswilliams »

trošku bych to osvětlil....mikulášská se jede na body ne na čas...

a pro toho pána z MB....
za celou dobu co pořádáme závody nebyla ani jedna bouračka...ani malá....
Odpovědět