Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

MATALOVO KOLENO..ROZLOUČENÍ SE SEZONOU..!!!

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#261 Příspěvek od RuDoSh »

BMWPower píše:
chimerra píše:
BMWPower píše:[quote="RuDoSh"][quote="surfis"]Pak mi zavolej... vyzvednu tě na nádraží... :wink: :lol:

Jeste.tam.neni.presun.z.prace.domu.a.do.Zlina....coz.je.podobne.slozite....
to.bych.asi.nezvladl.... :oops: psychicky

Proč furt píšeš s tečkama??? :roll: :D
asi internet v mobilu 8)[/quote]

Vždyť i mobil umí mezery...no to je jedno. Ještě že za každým slovem nepíšeš STOP nebo MEZERA... :lol: :lol: :lol:[/quote]

vylil jsem si v praci do klavesnice caj a nektere klavesy prestaly fungovat :-)
BMWPower
Kontaktovat uživatele:

#262 Příspěvek od BMWPower »

RuDoSh píše:
BMWPower píše:
chimerra píše:[quote="BMWPower"][quote="RuDoSh"][quote="surfis"]Pak mi zavolej... vyzvednu tě na nádraží... :wink: :lol:

Jeste.tam.neni.presun.z.prace.domu.a.do.Zlina....coz.je.podobne.slozite....
to.bych.asi.nezvladl.... :oops: psychicky

Proč furt píšeš s tečkama??? :roll: :D
asi internet v mobilu 8)[/quote]

Vždyť i mobil umí mezery...no to je jedno. Ještě že za každým slovem nepíšeš STOP nebo MEZERA... :lol: :lol: :lol:[/quote]

vylil jsem si v praci do klavesnice caj a nektere klavesy prestaly fungovat :-)[/quote]

Aha. Teď už vím... :lol: :lol: :lol: Tak doufám, že to vyschne a časem se to rozchodí. :wink:
surfis
Kontaktovat uživatele:

#263 Příspěvek od surfis »

RuDoSh píše:vylil jsem si v praci do klavesnice caj a nektere klavesy prestaly fungovat :-)

Sladíš?
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#264 Příspěvek od RuDoSh »

surfis píše:
RuDoSh píše:vylil jsem si v praci do klavesnice caj a nektere klavesy prestaly fungovat :-)

Sladíš?

Ne.... byl to zazvorovy s citronem.... snad to rano pojede,i kdyz to prestalo jet az po chvili....
surfis
Kontaktovat uživatele:

#265 Příspěvek od surfis »

RuDoSh píše:
surfis píše:

Sladíš?

Ne.... byl to zazvorovy s citronem.... snad to rano pojede,i kdyz to prestalo jet az po chvili....

No tak tam šance je... ale neočekával bych nějakou delší životnost.... Kdyby si sladil, ještě by si dostal držkovou, že kurvíš čaj... :lol:

PS: v pátek se nevyspíte.... bude Kanada.... :twisted:
100RM

#266 Příspěvek od 100RM »

RuDoSh píše:
surfis píše:

Sladíš?

Normalne poumyvaj pod tecucou vodou a nechaj poradne vysusit (rozobrate samozejme). Takych vytopenych klavesnic uz bolo ...
7er. True definition of luxury. Yours.
surfis
Kontaktovat uživatele:

#267 Příspěvek od surfis »

100RM píše:
RuDoSh píše:
surfis píše:[quote="RuDoSh"]vylil jsem si v praci do klavesnice caj a nektere klavesy prestaly fungovat :-)

Sladíš?

Normalne poumyvaj pod tecucou vodou a nechaj poradne vysusit (rozobrate samozejme). Takych vytopenych klavesnic uz bolo ...[/quote]

jestli je to klávesnice za 80Kč v nákupu, ani bych se na to nevys... :D
jurasis

#268 Příspěvek od jurasis »

Bohužel, ač mě to velice sere, musím oznámit všem budoucím přítomným, že se tohoto zájezdu musím vzdát.

Snažil jsem se jak to šlo, bohužel ten debil nahoře si na mě poslední dobou snad zased nebo co, takže se posralo co mohlo. Ani mě už nepřekvapuje, že Murphy funguje lépe jak gravitace... Takže víkend v hokně. Sobota celá a neděle, doufám, jen část... :roll:
Jo a od příštího týdne budu mít volna na rozdávání... :x

Igore, máš samozřejmě SZ s velkou omluvou... :oops:
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
globusman
Kontaktovat uživatele:

#269 Příspěvek od globusman »

Jak to tak sleduju, tak snad ani nezaplníme těch 25 lůžek v hotelu a budeme to mít dražší... A chudák Igor z ostudy kabát...
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#270 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

globusman píše:Jak to tak sleduju, tak snad ani nezaplníme těch 25 lůžek v hotelu a budeme to mít dražší... A chudák Igor z ostudy kabát...

tak to bud naprosto klidnej ..... nikdy se nikdo nevysral na poradatele....
100RM

#271 Příspěvek od 100RM »

jurasis píše:Bohužel, ač mě to velice sere, musím oznámit všem budoucím přítomným, že se tohoto zájezdu musím vzdát.

Snažil jsem se jak to šlo, bohužel ten debil nahoře si na mě poslední dobou snad zased nebo co, takže se posralo co mohlo. Ani mě už nepřekvapuje, že Murphy funguje lépe jak gravitace... Takže víkend v hokně. Sobota celá a neděle, doufám, jen část... :roll:

Woe, mal si vzat matalovi krabice, tak mi povedz co ted ... 8O
7er. True definition of luxury. Yours.
jurasis

#272 Příspěvek od jurasis »

100RM píše:
jurasis píše:Bohužel, ač mě to velice sere, musím oznámit všem budoucím přítomným, že se tohoto zájezdu musím vzdát.

Woe, mal si vzat matalovi krabice, tak mi povedz co ted ... 8O

To vyřeším. Po neděli budu chytřejší. Jestli na moravě nebudou mít příští týden sníh či jinou sračku, tak budu mít cestu kolem. Přinejhorším si udělám spešl výlet na kafíčko... 8)
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#273 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

VOZERU SE JAKO PRASE :-)
Obrázek
surfis
Kontaktovat uživatele:

#274 Příspěvek od surfis »

Jiřino.....!!!! To nám nedělej..... Tak já ti seženu nějakej kyblík, ať máš proč přijet... :lol:
jurasis

#275 Příspěvek od jurasis »

surfis píše:

Jiřino.....!!!! To nám nedělej..... Tak já ti seženu nějakej kyblík, ať máš proč přijet... :lol:

Ty jsi vůl... :-)
To zas mohla zplodit jen Tvoje makovice :-)
.
.
surfis
Kontaktovat uživatele:

#276 Příspěvek od surfis »

jurasis píše:
surfis píše:

Ty jsi vůl... :-)
To zas mohla zplodit jen Tvoje makovice :-)

Ale simtě... no zklamal si :( ... Budeš muset zaslat satisfakci... :twisted:
George_D
Kontaktovat uživatele:

#277 Příspěvek od George_D »

Neboj Juras nahradí tě Pavouk :twisted:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
martan

#278 Příspěvek od martan »

a já zase nemůžu od pátku odpoledne celý víkend chlastat :cry: . pitomá pohotovost... :evil:
vilejs

#279 Příspěvek od vilejs »

to uz je zitra?ja tam dojedu kdy ty voe?az vecir asi...ale budu mit nove zuby zitra rano,tak se muzete koukat :D
Zave
Kontaktovat uživatele:

#280 Příspěvek od Zave »

vilejs píše:to uz je zitra?ja tam dojedu kdy ty voe?az vecir asi...ale budu mit nove zuby zitra rano,tak se muzete koukat :D

hlavne si vem sklenicku na vecer :lol:

Obrázek
Odpovědět