Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Česká Třebová-Moravská Třebová -Lanškroun
brta píše:Takže rande ve dvou lidech s jedním Bramboráčkem...? To je bída kmocháčku, to je bíííídaaaaa.....
Nezoufej člověče! Nerad dopředu něco slibuji, ale snad se mi podaří dorazit a bude zas o jednoho víc. Mám ode dneška volno, takže na termínu mi nějak nezáleží. Normálně jezdím Olomouc a ve Třebové jsem ještě nebyl i když to mám blíž, tak proč to nezkusit, že jo

-
- Kontaktovat uživatele:
Ori píše:ahojky všem.. no i když se teď trochu stydim jezdittak bych ale samozřejmě přijel
..Brťa ví proč ..ale pšššt
(ale už vypadá trochu líp:wink: )
jo tak mě by to spíš vyhovovalo až od pondělí..takže teda jsem pro úterý 23.12. v 15hodin ,ju
Brťa ví, Brťa ví, jak je seno voňavý.... Jasan, viděl jsem tě párkrát poslední dny, tak jsem si všiml, že je vše snad na dobré cestě. Doufám, že bude příležitost se od tebe dozvědět víc

Borci, ke konkrétním termínům jste se vyjádřili naprosto minimálně. Dovolil bych si tedy, snad se na mě nebudete zlobit, navrhnout konečný termín. Doufám, že se nás přeci jen sjede co nejvíc. Tedy:
Neděle 14 hodin na parkovišti u Lidlu v Moravské Třebové. Chvíli posečkáme na opozdilce, lehunce se projedeme, pak bychom mohli parknout na náměstí a skočit si do Latinské restaurace, mělo by být otevřeno. Hm? Prosím ještě o zpětnou vazbu, protože bych tam nerad trčel nakonec sám

brta píše:Ori píše:ahojky všem.. no i když se teď trochu stydim jezdittak bych ale samozřejmě přijel
..Brťa ví proč ..ale pšššt
(ale už vypadá trochu líp:wink: )
jo tak mě by to spíš vyhovovalo až od pondělí..takže teda jsem pro úterý 23.12. v 15hodin ,ju
Brťa ví, Brťa ví, jak je seno voňavý.... Jasan, viděl jsem tě párkrát poslední dny, tak jsem si všiml, že je vše snad na dobré cestě. Doufám, že bude příležitost se od tebe dozvědět víc
Borci, ke konkrétním termínům jste se vyjádřili naprosto minimálně. Dovolil bych si tedy, snad se na mě nebudete zlobit, navrhnout konečný termín. Doufám, že se nás přeci jen sjede co nejvíc. Tedy:
Neděle 14 hodin na parkovišti u Lidlu v Moravské Třebové. Chvíli posečkáme na opozdilce, lehunce se projedeme, pak bychom mohli parknout na náměstí a skočit si do Latinské restaurace, mělo by být otevřeno. Hm? Prosím ještě o zpětnou vazbu, protože bych tam nerad trčel nakonec sám
hmm, to by asi šlo

-
- Kontaktovat uživatele:
no kdyby me to nevyslo tak 27.12 na prumyslove ulici u dinasky jak je pole je provizorne vybudovana trat na nas mitink je nahlaseno 105 stroju,i sidecarcross,4 kolky a crosky.
bude to zacinat kolem pul 10 nebot od 8:30 je prezentace do pula a pak prejezd tam je to celkem mazec takove dobre ukonceni sezony a hlavne prdel tam bude!
kdo chce at dojede je to zdarma
bude to zacinat kolem pul 10 nebot od 8:30 je prezentace do pula a pak prejezd tam je to celkem mazec takove dobre ukonceni sezony a hlavne prdel tam bude!

zachy325 píše:no kdyby me to nevyslo tak 27.12 na prumyslove ulici u dinasky jak je pole je provizorne vybudovana trat na nas mitink je nahlaseno 105 stroju,i sidecarcross,4 kolky a crosky.
to jako tady ve Svitavách??? taková akce...to si nemůžu nechat ujít

-
zachy325 píše:no kdyby me to nevyslo tak 27.12 na prumyslove ulici u dinasky jak je pole je provizorne vybudovana trat na nas mitink je nahlaseno 105 stroju,i sidecarcross,4 kolky a crosky.
Tak to se každopádně dojdeme s Liborem podívat

-
- Kontaktovat uživatele:
No, tak já bych tuto neděli zrušil, protože jak vidíš, krom Tebe se stejně nikdo neozval. Zatím jsme se zde domluvlili dvakrát a vždy se sjeli v počtu kolem pěti aut, takže už taková příjemná miniakcička, je s kým pokecat a tak. Přijeli kluci od Lanškrouna a Ústí nad Orlicí.... Jen přemýšlím, jestli tomu dát formu pravidelných setkání....? Kdo byste jezdili?
-
brta píše:No, tak já bych tuto neděli zrušil, protože jak vidíš, krom Tebe se stejně nikdo neozval. Zatím jsme se zde domluvlili dvakrát a vždy se sjeli v počtu kolem pěti aut, takže už taková příjemná miniakcička, je s kým pokecat a tak. Přijeli kluci od Lanškrouna a Ústí nad Orlicí.... Jen přemýšlím, jestli tomu dát formu pravidelných setkání....? Kdo byste jezdili?
Pokud by byla účast, tak bych jezdil fotit