Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Jihočeský srazík OD IGY
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdarec, vecer podle toho jak budu stihat, ale jelikoz napadla brecka a ja se letos vysral na prezouvani, tak to moc nevidim.. mimojiny, kdyz je snih, tak posleni patro v Igy je uzavreny...
to jsem ja, vsiml jsem si dnes v Budivojove ulici modryho touringu v paketu, stejnou, co ma surfis... v tydnu tam stála na německejch znackach.. to jsi ty?
martinm3 píše:jo mimochodem kdo tu má černou E36 saloon tuším bydlí u jiráskova nábřeží
to jsem ja, vsiml jsem si dnes v Budivojove ulici modryho touringu v paketu, stejnou, co ma surfis... v tydnu tam stála na německejch znackach.. to jsi ty?
-
- Kontaktovat uživatele:
320i píše:Zdarec, vecer podle toho jak budu stihat, ale jelikoz napadla brecka a ja se letos vysral na prezouvani, tak to moc nevidim.. mimojiny, kdyz je snih, tak posleni patro v Igy je uzavreny...
Nu což, tak se sejdeme v předposledním... Zajdeme na kafe... Mám tě nabrat, nebo na to sereš... Ikdyž ty to máš co by kamenem dohodil...

-
- Kontaktovat uživatele:
surfis píše:320i píše:Zdarec, vecer podle toho jak budu stihat, ale jelikoz napadla brecka a ja se letos vysral na prezouvani, tak to moc nevidim.. mimojiny, kdyz je snih, tak posleni patro v Igy je uzavreny...
Nu což, tak se sejdeme v předposledním... Zajdeme na kafe... Mám tě nabrat, nebo na to sereš... Ikdyž ty to máš co by kamenem dohodil...
coz to jo, ale jak rikam, nevim jak budu stihat... na poradu dne je jeste povinna navsteva pribuzenctva... kdybych stihal, tak prijedu po svy ose, koukam ze silnice jsou jen mokry, to zvladam...jako kdyby to nebylo tak dlouho ¨domluveny tak bych byl pro udelat to v mercury v tom dolnim patre, je tam teplo a mista je tam citelne vic... igy bude dobry v lete, az bude vedro.. za zapadu slunce jsou odtud pekny fotky, viz ada na zacatku topicu