Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Brno regionál 18.2.

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
pazda
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od pazda »

eXhumator píše:
MattyX píše:sem vyfasoval stavbu v novym jicine u ostravy takze zrovna ve stredu tam mam abfahrt a ten den jet zpet a druhej zase tam se mi v tranzitovi vazne nechce :D

Ajo tak to chápu, no ale to přijedu teda fakt jen na chvilku,ptže tam nikoho nebudu znát,a ještě k tomu bez Báwa... :roll: ,i když, jak nad tím přemejšlím tak to asi nemá ani smysl... :( holt ještě musím nějakej čas šetřit na splnění svýho snu v podobě bílo-modré vrtule ve znaku... :twisted:
nebrblej a prijed :lol: je jedno ze bez bava ;-)
BMWPower
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od BMWPower »

tak klucí...Pipin přijede... :twisted: :twisted: :twisted: pojedem někam driftit?
///Mates
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od ///Mates »

pazda píše:
eXhumator píše:
MattyX píše:sem vyfasoval stavbu v novym jicine u ostravy takze zrovna ve stredu tam mam abfahrt a ten den jet zpet a druhej zase tam se mi v tranzitovi vazne nechce :D

Ajo tak to chápu, no ale to přijedu teda fakt jen na chvilku,ptže tam nikoho nebudu znát,a ještě k tomu bez Báwa... :roll: ,i když, jak nad tím přemejšlím tak to asi nemá ani smysl... :( holt ještě musím nějakej čas šetřit na splnění svýho snu v podobě bílo-modré vrtule ve znaku... :twisted:
nebrblej a prijed :lol: je jedno ze bez bava ;-)

Oukej :D zkusím tam bejt na 19:00 přesně :!: :wink:
///Mates
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od ///Mates »

BMWPower píše:tak klucí...Pipin přijede... :twisted: :twisted: :twisted: pojedem někam driftit?

Tak to vypadá že tam budeme dva s předokolkou tak kam vyrazíme že by drifty na zpátečku s plným rejdem... :lol: :wink:
BMWPower
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od BMWPower »

eXhumator píše:
BMWPower píše:tak klucí...Pipin přijede... :twisted: :twisted: :twisted: pojedem někam driftit?

Tak to vypadá že tam budeme dva s předokolkou tak kam vyrazíme že by drifty na zpátečku s plným rejdem... :lol: :wink:

není potřeba. Ručka to jistí. jinak v klidu, že nedojedeš s BMW. Já přes zimu když je zazimováno jezdím jenom s pick-upem. :D :twisted:
///Mates
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od ///Mates »

BMWPower píše:není potřeba. Ručka to jistí. jinak v klidu, že nedojedeš s BMW. Já přes zimu když je zazimováno jezdím jenom s pick-upem. :D :twisted:

Nj přes zimu, ale co v létě, nebude vadit že vám to budu kazit s fabkou...,do konce roku snad ušetřím aspoň 80tis. na E36 :wink: :)
Holly Moderátor
Moderátor

#47 Příspěvek od Holly Moderátor »

Hele když to můžu kazit já se svým rezatým bramborou tak proč bys nemohl ty s fabkou :D :D
///Mates
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od ///Mates »

Dík za povzbuzování chlapi, tak když to všechno vyjde tak se tam ve středu uvidíme, můžem někam sednout na coffee, pokecat, rád poznám nový lidi :D :wink:
BMWPower
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od BMWPower »

eXhumator píše:
BMWPower píše:není potřeba. Ručka to jistí. jinak v klidu, že nedojedeš s BMW. Já přes zimu když je zazimováno jezdím jenom s pick-upem. :D :twisted:

Nj přes zimu, ale co v létě, nebude vadit že vám to budu kazit s fabkou...,do konce roku snad ušetřím aspoň 80tis. na E36 :wink: :)

No bóóže... :roll: :D :D :D není podmínka mít BMW. Jezdí za nama super kluk, kterej myslím zrovna teprve dělá papíry. BMW Klub=klub majitelů a příznivců BMW. Tak buď v klidu... :wink:
mika_hakkinen
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od mika_hakkinen »

do campusskvéru to mám 300metrů, tož to mi vyhovuje.aspon se podivám dovnitř jsem tam ještě nebyl. ale autem přijedu.
///Mates
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od ///Mates »

BMWPower píše:
eXhumator píše:

No bóóže... :roll: :D :D :D není podmínka mít BMW. Jezdí za nama super kluk, kterej myslím zrovna teprve dělá papíry. BMW Klub=klub majitelů a příznivců BMW. Tak buď v klidu... :wink:

Nj máš recht :) Btw pro úplnýho zelenáče, jak probíhá takovej regionál v Brně...??? :)
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

#52 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

Volte Campus ! :) Ať žije Campus..
Tesco denně 7:00-23:00. Takže hlad nebude, fajn.
A ty garáže jsou vjezdem do podzemí, jo http://www.campusbrno.cz/mapa-obchodu
pazda
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od pazda »

BMWPower: driftujici Pipin :-D to mi pak musis ukazat

jinak dneska jste meli byt s nama u Globusu, za cca 30min co jsme stali venku a kecali se tam do snehovy bariery (a obrubniku) nacpaly dve feldy, fabie, favorit, oktavka a jedna E87 :-D tu jsme chteli varovat ale blb jel proste rychle :-D bylo to namrzly a idioti si to prvne neprojeli :lol:
prase007

#54 Příspěvek od prase007 »

V kolik se tam tak sejdete ? Zejtra večer se vracim z ostravy, takže bych se moh stavit podívat na ty vaše brněnský xichty :)
ECKI

#55 Příspěvek od ECKI »

BMWPower píše:
eXhumator píše:

Není to náhodou iSlávek??
Jinak mě taky zvedáte seběvědomí :D .Když občas čtu celý forum,tak si říkám,že dojedu na sraz s 318tkou a "všici" řeknou,že jsem nějakej mladej cucáček,co bude dělat BMW ostudu :( .Nevím proč,ale zdá se mi,že tady u Brňáků to nějak neplatí :) .Já na "auta" přešel z autíček a o BMW se zajímám tak od 15.No stačilo pak vidět,slyšet,projet se a zrodila se láska (nebo spíš nemoc)??!! :D
Ke srazu.Tak to vypadalo,že konečně dojedu,ale klasicky se to posralo :( .Budu mít fušku...
P.S. když jezdíte někdo wintercarou,tak to bych mohl z nějaké té brigády dofrčet,ale v monterkách ??! :oops: :D .
///Mates
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od ///Mates »

prase007 píše:V kolik se tam tak sejdete ? Zejtra večer se vracim z ostravy, takže bych se moh stavit podívat na ty vaše brněnský xichty :)

Ti dám brněnský xichty :lol: ,ten srázek začíná v 19:00, teda spoň je to tady tak psaný, myslím že se na tom nic nezměnilo... :wink: :P
Leveler
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od Leveler »

Do Campusu budu už aspon jezdit:)To mám cestou dom :lol:
prase007

#58 Příspěvek od prase007 »

eXhumator píše:
prase007 píše:V kolik se tam tak sejdete ? Zejtra večer se vracim z ostravy, takže bych se moh stavit podívat na ty vaše brněnský xichty :)

Ti dám brněnský xichty :lol: ,ten srázek začíná v 19:00, teda spoň je to tady tak psaný, myslím že se na tom nic nezměnilo... :wink: :P

aha, tak to už budu někde u humpolce :) tak jindy
///Mates
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od ///Mates »

prase007 píše:
eXhumator píše:

aha, tak to už budu někde u humpolce :) tak jindy

Tak co trrochu spomalit na dálnici já vím že 130ka je na h*vno ale tak aspoň k tomu Brnu na Prahu po regionálu už pak klidně 200 :twisted: :D
pazda
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od pazda »

Leveler píše:Do Campusu budu už aspon jezdit:)To mám cestou dom :lol:
no hura... ja uz myslel ze na nas kasles :lol:
Odpovědět