eXhumator píše:A co kdyby sme příště zkusili to pravý křídlo garáží pod campusem v tomhle to bylo otevřený z obou stran a proto to tak protahovalo, ale v tom druhým je to myslím jen u vjezdu
to pravy kridlo je pristupny pouze na povoleni campusu takze jedine v tom pruvanu
Tak co se tam zkusit zeptat???
Jjo, taky už sem to zjistil sem tam najel a už po mě šla vrátná , je tam závora furt dole a něco je na naní napsaný a je to tam o dost menší tak 1/5 těch vedlejších garáží, asi jen pro zaměstnance... No a ještě sem přišel na jedny hned vedle Olympie tam úplně na konci je postavený taky krytej nadzemní parking...
ten nadzemni parking u olympie ten taky ee,pazda tam fotil martanovu m5 a vyhodili je ze tam nemaji co delat,pravidelne kazdou hodku tam jezdi bezpecaci to cekovat ve fooobii
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
MattyX píše:ten nadzemni parking u olympie ten taky ee,pazda tam fotil martanovu m5 a vyhodili je ze tam nemaji co delat,pravidelne kazdou hodku tam jezdi bezpecaci to cekovat ve fooobii
To byl ten v těch dětských brýlích??? Něco mi Marťan říkal...
no je jich tam vic kazdopadne olympie ee... stejne to tam nema ani cenu... ty garaze jsou z boku uplne otevreny a tahne tam jako krava a nahore uz stat to muzeme rovnou na UH... me campus docela vyhovoval no
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
MattyX píše:ten nadzemni parking u olympie ten taky ee,pazda tam fotil martanovu m5 a vyhodili je ze tam nemaji co delat,pravidelne kazdou hodku tam jezdi bezpecaci to cekovat ve fooobii
jo to byl on nastvalo ho ze jsem mu fotil kameru
Třeba si myslel, že fotíte místo kde spácháte teroristickej útok...