Cawes blazni, no jako muzeme jet klido spolecne,ale jako jiz posledni 3 regionaly, vetsinou jedem budto z jinejch koncin a nebo jezdime na pokec primo v HK a pak se jen presouvame na Malsak,takze to si ete upresnime,kazdopadne tam se uvidime vsechny, o tom zadna
tukan píše:NE! ale mám takovej pocit že mě brzo někdo práskne
Já bych se tam možná s tebou sešel,snad mi to vyjde a pojedu... Ještě se ozvu. No není tvoje to modrý co stálo dneska tam na sídlišti jako bývalá 5er????????
Já bych se tam možná s tebou sešel,snad mi to vyjde a pojedu... Ještě se ozvu. No není tvoje to modrý co stálo dneska tam na sídlišti jako bývalá 5er????????
jo určitě pojeď s náma já budu cca od pul druhý na námku a ano to modrý je moje má to nějaký chybky ale dělám co můžu
jo určitě pojeď s náma já budu cca od pul druhý na námku a ano to modrý je moje má to nějaký chybky ale dělám co můžu
Tak sem si to tipnul správně... Od půl druhý? Sraz je ve tři ne? V kolik nejdýl tam mam bejt?
ajo on je sraz až ve tři nj jsem v rauši z novýho auta tak můžeme jet dřív a zastavit se třeba na OMW na ruční myčce ne at tam přijedem jako nový a nebo mužeme jet teda o pul 3 až a umeju si to dopoledne