Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Pokec k III. Východočekému srazu-Týniště nad Orlicí 6.6.2009

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
tukan

#21 Příspěvek od tukan »

100RM píše:Hovado slovensky asi radit nebude, pretoze tyzden pred tym je sraz na Slovensku a to asi po sebe nedam. Ale uvidime.

hehe ty máš určitě strach že budeš muset umejt tu benzinku když se ukážeš v Hradci co :D koukej přijet zřídíme se jak zvířata 8)
Blackie Člen Klubu
Člen Klubu

#22 Příspěvek od Blackie Člen Klubu »

TO tukan: To by mě zajímalo proč jezdíš do práce autem... Než nastartuješ,tak si tam pěšky :lol:
Obrázek
BMW E34 540iA :-) E65 745i :D
tukan

#23 Příspěvek od tukan »

tomu se řiká láska každej den po práci se jdu projet :D
dave155

#24 Příspěvek od dave155 »

jsem pro motokary.. A co Vysoky Mýto?? Vedle Showroom BMW.... :lol:
tukan

#25 Příspěvek od tukan »

Tak on se tam dá pronajmout i okruh stojí to tuším 5k a to by taky nebylo asi špatný 8)
dave155

#26 Příspěvek od dave155 »

motokáry tam jsou taky a neda se to s okolim srovnat... Proste jedou a vyrádís se. :twisted:
WinCent

#27 Příspěvek od WinCent »

dobrej nápad, je to tam dobrý jsem pro :idea:
spiker_BMW
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od spiker_BMW »

Jak to tady čtu tak jsem z toho zmatenej jak kamzík na rovině..každopádně bych se přijel podívat taky..,celkem často pendluju mezi OU a Ml. Bolkou. Takže pokud to půjde bych rád zavítal. Jinak jestli bude nějaká ta ofiko verze toho plakátu bylo možný mi to poslat na mailíka abych to mohl hodit i na naše stránky? Cože co?:-) :?:
Wickerman

#29 Příspěvek od Wickerman »

Čawes lidičky,

nechci tady nějak rejpat či co, ale příjde mě, že se tady upouští od původního tématu a ten je - Týništckej Sraz !!!
Uvědomte si, že každej kdo někdy něco takového zařizoval moc dobře ví, že to není žádná sranda takovouhle akci zajednat a lidi, kteří tuto akci pro Vás uskutečnují mají plné ruce práce,aby vše dopadlo co nejlépe, popřípadě,aby se neopakovala situace z min. roku, že půl spanilky jede tam a zbytek úplně jinam !!!! A to všechno chce mrtě práce a tak vás prosím, již neřešte žádný MOTOKÁRY,protože stejně žádný nebudou....

A jestli chcete uspořádat motokárovej sraz, proč né? Tak at už se toho konečně někdo ujme,vyvěsí si tady téma o motokárách, dá tam hlasování, aby se zjistilo kolik by bylo zájemců a může se to nějak pořešit...
Protože co se motokár týká tak toto téma se řeší již hodně dlouho a pořád nic, tak proč to nějak nepořešit,že? :)
Ale prostě berte to tak, že k tomuto srazu motokáry nebudou,ale myslím, že i přesto to bude opět fajn srázek s fajn lidma co jste tu :wink:
A koneckonců proč ty motokáry neudělat o jiném vejkendu, vždyt to je fajn nápad na další sraz a každej je rád, když je více akcí o různejch vejkendech,aby si každý mohl vybrat kdy a kde na co jet...A hlavně to bude vše v klídku a ne hrrrr... tot můj názor....

PS.: A žádnej bůh a podobný věci nejsem, jen píšu to,jak to cítím a co vím od pořadatelů se kterýma jednám....
tukan

#30 Příspěvek od tukan »

no jak myslíš neberte to že chci trhat partu nebo tak něco ale do Ratibořic na spanilku prostě nejedu a myslím že stejně tak x lidí já prostě nikde po parku chodit nebudu (vim co se dělo vloni na kuňce a kolik lidí odjelo předčasně) na romantickou procházku pujdu s mladou a ne s bandou uchylů co smrděj benzínem a spálenejma gumama :lol: nechápu co je na motokárách za problém a nejlíp na těch rychnovskejch mám domluveno s bengošema že nám zaříděj čistej nájezd na e11 a pak už je to jen po hlavní nebo je problém v 250kč za káry? Domluvit to předem s majitelem je o jednom telefonátu klidně tam zavolám. Jako nevim jakou trasu si představujete pro tolik aut z TNO do Skalice ale klidně se vsadim že tam dojede polovina lidí a ta druhá bude nasraná jako vloni.
honzino
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od honzino »

Ahoj,tak s prominutím jako jeden z hl. pořadatelů bych se taky rád vyjádřil,každopádně dobrá zpráva může být že Ratibořice padají,protože by to fakt bylo na dlouho a nikdo z nás si nepřeje nějaký dlouhý tůry nebo tak ,ale teď k jádru věci.Tyhle srazy,konkrétně letošní 3-tí ročník Východočeského srazu BMW v Týništi n.O.jsou přesně jak uvedl Otík- Wickerman pečlivě připravovány měsíce dopředu,a už jen povolení pro ten parking na náměstí na radnici v Týništi mi nedali na poprvé a musel jsem tam vícekrát lítat.Mysleli si ,že tam chceme pořádat nějaký sprinty a rozhrabat to tam a dokonce prej závodit jak se obával místní kulturní referent,tak jsem mu objasnil že do půl jedné v poledne zmizíme,že se jen sejdeme a odjedem si za svým dalším programem srazu a případnej bordel uklidíme.No a hlavní náplň srazu je samozřejmě všechno dohromady,fajn slez v Týništi na námku,focení,fajne spanilka ale hlavní úsilí věnujeme večernímu programu protože BMW je o lidech a my chceme aby byl každý spokojený,najedený,ožralý jak hovado,a hlavně a především aby se parádně bavil a zažil neopakovatelnou atmosféru.Nelze srovnat s BIGem jenže tam občas člověk musí večer improvizovat.Proto jsme letos pozvali kvalitní kapelku a kvalitního človíčka známémo mj. i z TV -imitátora zpěváka Karla Gotta.A jelikož zakončení srazu bude nejspíš opět na Nové Vsi klasika s prasátkem tak už z toho důvodu se
MOTOKÁRY BOHUŽEL Z ČASOVÝCH DŮVODŮ NEDAJÍ STÍHAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Z týn. náměstí by jsme měli na spanilku vyjet cca nejdýl 12.30,zatím přemýšlíme o pevnosti Dobrošov nebo Josefof no a do cca 17.00 aby jsme už všichni stihli dojet na Novou ves,odevzdat klíčky od aut chotím či přítelkyním a jít kalit,kapela i prasátko jsou prostě objednané na zhruba 17.00 tudíž nemůžou čekat na někoho,než si odjezdí svoje kolo na motokárách.Je to fajn nápad,konkrétně v RK super dráha,super stroje,ale myslím že by to bylo fakt na dlouho-než by si všichni zajezdili,tak co takhle to udělat jindy?Nechci fakt dělat nějaký rozbroje a tohohle nápadu si moc vážíme ale můžem to pak plně spojit s dalším regionálem třeba???Jinak když by měl kdokoliv zájem pokecat o sraze,přijďte tenhle pátek do Sépie v Týništi,budem tam,tam vždycky pak děláme promítačku ze srazů a každý BMW fanda tam má čestné místo :wink:
tukan

#32 Příspěvek od tukan »

já jsem ti pomoc nabízel už vloni neozval jsi se tak si nestěžuj evidentně chcete zase zorganizovat spanilku která dopadne jako vloni no ale jak říkáš jsi jeden z hlavních pořadatelů tak asi víš co děláš :wink:
JohnyK

#33 Příspěvek od JohnyK »

malo času na motokary....12:30-17:00...z toho cca hodka odjezd a cesta. Nevim, pořad mi vychazi ňaká ta hoďka. A Všici by určitě neměli zajem si zajezdit...a ja osobně se radši kouknu jak banda nadšencu dovádí na trati, než se někde prochazet............ Jestli nejste proti, protože jste šneci :lol:

sory, ale musel jsem reagovat
honzino
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od honzino »

tukan píše:já jsem ti pomoc nabízel už vloni neozval jsi se tak si nestěžuj evidentně chcete zase zorganizovat spanilku která dopadne jako vloni no ale jak říkáš jsi jeden z hlavních pořadatelů tak asi víš co děláš :wink:

K M5 ti gratuluji.
K tomu že jsi mi vloni psal,tak to se omlouvám ale musel jsem to přehlídnout,okolo srazu je vždycky lítání 2měsíce a stovky telefonátů,emailů,sms,takže není těžký něco přehlídnout.
A k tomu pořádání a spanilce samotný,vloni to podělal někdo uprostřed kdo jel rovně na kruháku v Sezemicích na Pardubice a strhl sebou půlku toho ocasu vzadu,ti chytří jeli za náma,ve předu i vzadu jsme si to jistili vysílačkama a neustále zjišťovali situaci,když myslíš že jsi lepší,směle do toho,ano já jsem hl. pořadatel který to všechno páchá s širším týmem a myslím že tobě by se z vlastní kapsy asi nechtělo utrácet každoročně za dje,letos kapelku a ještě pití a občerstvení bavičoj,když nejsou sponzoři a navíc sehnat 100aut z půlky český republiky,nikoliv slova,ale činy mají váhu.Já dělám sraz pro lidi aby se bavili,a jestli mi to jde z vlastní kapsy útrata za kapelu nebo tak mi je fuk,srdce mám velký a na správným místě,ale jde mi o to aby se lidi bavili.Spanilku jedem promyslet dnes večer do Sépie,bude nás tam 10-20od BMW tady z klubu,taková větší valná hromada,vyzýváme Tebe i všechny ostatní kdo zrovna budou po 8/9té večer dneska v Týništi ať přijedou přispět svým chytrým nápadem nebo aspoň pokecat.Není to prdel,ale sorry motokáry na regionál.Spanilku ti klidně přenecháme ať si určíš když se inteligentně domluvíáme a samozřejmě si moc vážíme toho že bys zařídil ty benga,protože to jde vždycky o průser
tukan

#35 Příspěvek od tukan »

já ti ic nevyčítám ale vlonita trasa byla moc složitá takže bych to letos trochu zjednodušil a určil víc lidí na udržení směru atd. já ochotný lidi mám jdu do sepie domluvíme se tam :wink:
WinCent

#36 Příspěvek od WinCent »

honzino píše:
tukan píše:já jsem ti pomoc nabízel už vloni neozval jsi se tak si nestěžuj evidentně chcete zase zorganizovat spanilku která dopadne jako vloni no ale jak říkáš jsi jeden z hlavních pořadatelů tak asi víš co děláš :wink:

K M5 ti gratuluji.
K tomu že jsi mi vloni psal,tak to se omlouvám ale musel jsem to přehlídnout,okolo srazu je vždycky lítání 2měsíce a stovky telefonátů,emailů,sms,takže není těžký něco přehlídnout.
A k tomu pořádání a spanilce samotný,vloni to podělal někdo uprostřed kdo jel rovně na kruháku v Sezemicích na Pardubice a strhl sebou půlku toho ocasu vzadu,ti chytří jeli za náma,ve předu i vzadu jsme si to jistili vysílačkama a neustále zjišťovali situaci,když myslíš že jsi lepší,směle do toho,ano já jsem hl. pořadatel který to všechno páchá s širším týmem a myslím že tobě by se z vlastní kapsy asi nechtělo utrácet každoročně za dje,letos kapelku a ještě pití a občerstvení bavičoj,když nejsou sponzoři a navíc sehnat 100aut z půlky český republiky,nikoliv slova,ale činy mají váhu.Já dělám sraz pro lidi aby se bavili,a jestli mi to jde z vlastní kapsy útrata za kapelu nebo tak mi je fuk,srdce mám velký a na správným místě,ale jde mi o to aby se lidi bavili.Spanilku jedem promyslet dnes večer do Sépie,bude nás tam 10-20od BMW tady z klubu,taková větší valná hromada,vyzýváme Tebe i všechny ostatní kdo zrovna budou po 8/9té večer dneska v Týništi ať přijedou přispět svým chytrým nápadem nebo aspoň pokecat.Není to prdel,ale sorry motokáry na regionál.Spanilku ti klidně přenecháme ať si určíš když se inteligentně domluvíáme a samozřejmě si moc vážíme toho že bys zařídil ty benga,protože to jde vždycky o průser

"to TUKAN"
ty máš i M5 :D
tukan

#37 Příspěvek od tukan »

já mám všechno a tebe ? tebe si koupim jednou taky :D včera jsme se domluvili tak že motokáry se daj stihnout takže ted už jen záleží na tom jak se nám to povede domluvit s majitelem ale toho zná lukyn a určitě se toho ujme :wink:
dave155

#38 Příspěvek od dave155 »

kdyztak muzu pridat ruku k dilu a zkusit ho... kazdorocne mu na Jamach zajistuju motokros.. :Policie:
tukan

#39 Příspěvek od tukan »

tak určitě by nebylo od věci dohodnout nějakou lepší cenu když je nás tolik :wink:
honzino
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od honzino »

WinCent píše:

"to TUKAN"
ty máš i M5 :D[/quote]

Než jsme tu M3kočku viděli naživo,tak po Týništi nějakej jantar rozšiřoval že koupil M5-proto ta mýlka :wink:
Odpovědět