Pojedu pokud bude relativne pekny pocasi Kdyz bude chcač tak nepojedu. Jinak jak se tam dostanu na heliport? Vzdycky to tam rozhazujou organizatori a flojdi
Kvidas píše:Pojedu pokud bude relativne pekny pocasi Kdyz bude chcač tak nepojedu. Jinak jak se tam dostanu na heliport? Vzdycky to tam rozhazujou organizatori a flojdi
Počasí bude určitě OK jinak mapku máš tady, řešilo se to o stránku z5
KALDA píše:ja chcu jet taky,jen nikoho z vas neznam,jsem majitelem BMW jen kratce...
Však není problém dojet a seznámit se se všema, určitě tě rádi uviděj já tam budu taky a to zatím ani bawko nevlastním...Renocar je super akce a to se netýká jen BMW klubu, bude tam hafo upravenejch sportáků,dojeď a nebudeš litovat, zábava na celej den
Kvidas píše:Pojedu pokud bude relativne pekny pocasi Kdyz bude chcač tak nepojedu. Jinak jak se tam dostanu na heliport? Vzdycky to tam rozhazujou organizatori a flojdi
doufám že už budu mít čím jet tak třeba tam mužem dojet spolu a já vim kudy se tam jede..byl jsem tam už několikrát
Lion píše:Nikdy sem na Renocaru nebyl, tak se tam možná letos mrknu. Uvidíme.
To Mattyx: No jestli se tam pojedu podívat, tak su na tu E30 338i zvědavej.
no to prijed pac to bude asi posledni akce kde bude k videni mozna poputuje do sveta jinak jsem na ten lauft taky zvedavej byl tam nabastlenej vyfuk aby to trosku tlumilo a stejne to delalo kraval...tedka komplet otevrena roura,ma to prej lepci vyplach ale hluk je trosku neprimerenej...ja bych hctel taky dojet ale budu tam asi jen dopoledne :-/
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Taky doufám že už bude pěkný počásko a tady z klubu jezdí vždycky celkem dost lidí, tak dojed na klubáckej heliport tam se určitě přímo na místě s někým domluvíš