Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Brno regionál 1.4.2009

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
Leveler
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od Leveler »

Bohužel to je Jawaka :?
brabla
Bydliště: Brno=EX-Oltec(Starák).Brno-Modřice-ex Teď pro změnu Kr.pole-Řečkovice
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od brabla »

19:00 budu tam :o
pazda
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od pazda »

joo Jawak zase zacne prenaset stoly a vyhazovat ostatni hosty :-D misto se udela :lol:

ECKI: o praci? jakto? :-(
honzeeek

#44 Příspěvek od honzeeek »

Leveler píše:Bohužel to je Jawaka :?

V 14:39 to auto stálo na Sportovní směrem z města. Bylo ještě neporušený. Stáli u toho 2 přičmoudlí v nějakých hábitech a bílým turbanu. Snažili se zastavovat kolemjedoucí auta.
Holly Moderátor
Moderátor

#45 Příspěvek od Holly Moderátor »

Leveler píše:Bohužel to je Jawaka :?

Co to??? a dál? něco víc nevíš???
Leveler
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od Leveler »

Možná to je Apríl :wink:

Jawak píše:To už nemá obdoby, 30. mě bylo sděleno že nesplňuji požadavky na rychlost práce v SUN microsystems a po 3 měsících jsem byl propušťen.
Je sice "krize"-neznám, ale tím život nekončí.

Pozdě večer jedu aspoň za kamarádkou abych nebyl doma sám a takhle to dopadlo :(

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
honzeeek

#47 Příspěvek od honzeeek »

Auto tam stojí ještě teď... Byli to rumuni v turbanech a trefili nějakou ženskou v červenym autě.
Takže dost pochybuju, že to má něco společnýho s Jawakem, leda by jel na maškarní :lol:
Holly Moderátor
Moderátor

#48 Příspěvek od Holly Moderátor »

Tak asi apríl, že? protože pozdě není v 7 večer :) Ale fakt by mě zajímalo čí to je....

A proč zmizela zrovna ta lišta kterou potřebuju!!!! :twisted:
pazda
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od pazda »

jasne ze to je april ;-) Jawak nema E34. ale zajimalo by me ci to je.. par veci bych si pujcil :-D
Holly Moderátor
Moderátor

#50 Příspěvek od Holly Moderátor »

Tak byli to maďaři který chytla policie, když to zaparkovali v tom bilboardu, okrádali lidi na sportovní nebo kde... Jinak Pazdo moc si toho nepučíš, lišty sou skoro všechny pryč, poklice na kola taky, znaky taky, nářadí taky, je tam velkej board, řadička naprd, střed volantu v prčicích, zůstala tam maska, ale bouchnutá,budíky bez checku, všechny moduly a relátka v hajzlu (možná pod sedadlama, tam sem se nekoukal... motor myslím že 2.0 nebo 2.5i (pro tebe bezpředmětný), je tam trojúhelník, rezerva, dvě zadní nebouchlý kola (ale bez středů jak jsem psal výše), stěrače, páčky, ovladače oken, a moc pěkný sedadla, ale to bys musel být machr abys je stihl rychle vymontovat než kolem pojedou nějací policisti... Jinak když sem tam přijel se na to kouknout tak tam přijeli 4 mlaďoši, vobešli to, sebrali co se dalo a jeli pryč. podotýkám že ani jeden z nich nemá BMW... A někdo se zelenou E46kou troubil tak sem na něj mával, kdopak to byl :) Taky bych si něco vzal, škoda, auto to bylo pěkný, bez koroze, interiér až na maličkosti taky celkem zachovalej, jen kdyby to nepoužívali zloději... :(
pazda
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od pazda »

no hodil by se mi LCM modul ale ten uz bude fuc, pak ridicuv pas s funkcnim navijakem, listicky pod dvere, tesneni okolo dveri a oken a to by bylo tak asi vsechno
honzeeek

#52 Příspěvek od honzeeek »

Udivuje mě, že Vám to není ani trochu blbý :roll:
Holly Moderátor
Moderátor

#53 Příspěvek od Holly Moderátor »

pazda píše:no hodil by se mi LCM modul ale ten uz bude fuc, pak ridicuv pas s funkcnim navijakem, listicky pod dvere, tesneni okolo dveri a oken a to by bylo tak asi vsechno

LCM modul tam není(vybrakováno), lišty myslím jo, těsnění určitě a pás taky. Jestli chceš tak si tam zajeď, já tam pro to nepudu, nemám na takový věci nervy...
pazda
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od pazda »

ja taky ne, hlavne jsou to veci ktery se dost blbe sundavaj a nebylo by to na 10sec
Holly Moderátor
Moderátor

#55 Příspěvek od Holly Moderátor »

pazda píše:ja taky ne, hlavne jsou to veci ktery se dost blbe sundavaj a nebylo by to na 10sec

No ti borci co sem je tam potkal měli nervy očividně na všechno... jeden si z toho málem vzal rezervu, ale řidič mu to zatrh, že prej to v autě nepoveze...
ECKI

#56 Příspěvek od ECKI »

pazda píše:ECKI: o praci? jakto? :-(

Ale padla na mě malá "bouda" skrz Rencka a kámoše kterej ho měl půjčenýho.Tak z toho je menší problém (nepohodli jsme se) a smůla je,že můj šéf je jeho pravej otec :( :( .... Viz ICQ,ať tu zase nejedem mini OT :lol:

K tomu BMW .... potřeboval bych ten výstražnej trojúhelník :lol: :lol:
Ale tak nebudu "hyena" :wink:
Mariuss

#57 Příspěvek od Mariuss »

Taky se prijedu ukazat a mel bych prosbu, mohl by Huska vzit diagnostiku? Rozsvitila se mi ABS kontrolka, tak jestli z toho neco pozna... Diiiiik :!:
iSlavek

#58 Příspěvek od iSlavek »

Holly píše:Tak byli to maďaři který chytla policie, když to zaparkovali v tom bilboardu, okrádali lidi na sportovní nebo kde... Jinak Pazdo moc si toho nepučíš, lišty sou skoro všechny pryč, poklice na kola taky, znaky taky, nářadí taky, je tam velkej board, řadička naprd, střed volantu v prčicích, zůstala tam maska, ale bouchnutá,budíky bez checku, všechny moduly a relátka v hajzlu (možná pod sedadlama, tam sem se nekoukal... motor myslím že 2.0 nebo 2.5i (pro tebe bezpředmětný), je tam trojúhelník, rezerva, dvě zadní nebouchlý kola (ale bez středů jak jsem psal výše), stěrače, páčky, ovladače oken, a moc pěkný sedadla, ale to bys musel být machr abys je stihl rychle vymontovat než kolem pojedou nějací policisti... Jinak když sem tam přijel se na to kouknout tak tam přijeli 4 mlaďoši, vobešli to, sebrali co se dalo a jeli pryč. podotýkám že ani jeden z nich nemá BMW... A někdo se zelenou E46kou troubil tak sem na něj mával, kdopak to byl :) Taky bych si něco vzal, škoda, auto to bylo pěkný, bez koroze, interiér až na maličkosti taky celkem zachovalej, jen kdyby to nepoužívali zloději... :(

to jsou rychlý,ráno jsem jel kolem a příshal bych že minimálně ty středy kol ještě auto mělo :? :roll:
Holly Moderátor
Moderátor

#59 Příspěvek od Holly Moderátor »

iSlavek píše:to jsou rychlý,ráno jsem jel kolem a příshal bych že minimálně ty středy kol ještě auto mělo :? :roll:

To já ti nevím, ale večer když sem kolem toho jel tak to mělo všechno a na fotce s Jawakem už to nemá lištu... Já nevím, ti co tam byli se mnou ti brali jen to co se dalo pobrat do ruk a nemontovat (origo nářadí, brýle, nějakej řetízek, znaky, co jim padlo pod ruku)... Já osobně to moc nechápu, ale bránit jim v tom nebudu, je to jejich svědomí a podržce dostat nechci kvůli nějakejm cigošům co okrádaj lidi. Mimochodem na sportovní stojí zase, v zelený laguně a zase okrádaj...
pazda
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od pazda »

Holly: s prazskou znackou?
Odpovědět