bretajun píše:Chci jen oznámit že tento sraz pořádám naposled
Díky za pochopení a těším se vás,bude kalba :pivo2: :pivo2:
tak takle na jare to nemuze moc extra dopadnout, ale kdyz to udelas zase v lete jak minuly rok, tak to vidim velice kladne, minule to byl uzas, tak to v lete jeste zkus
tak takle na jare to nemuze moc extra dopadnout, ale kdyz to udelas zase v lete jak minuly rok, tak to vidim velice kladne, minule to byl uzas, tak to v lete jeste zkus
UVIDÍME JAK SE VYDAŘÍ TENTO SRAZ
Ono si vsimni, ze bez ohladu na to kolko ludi prislo, sa zatial vydaril kazdy A ked tak citam ten zoznam, tak o tento sa tiez nebojim
Konecne tam uvidim aj novych ludi a spijeme ich do nemoty, vase stare drzky ma uz nebavia.
Killca píše:
UVIDÍME JAK SE VYDAŘÍ TENTO SRAZ
Ono si vsimni, ze bez ohladu na to kolko ludi prislo, sa zatial vydaril kazdy A ked tak citam ten zoznam, tak o tento sa tiez nebojim
Konecne tam uvidim aj novych ludi a spijeme ich do nemoty, vase stare drzky ma uz nebavia.
A ježíš...
Bude Vám chybět Surfis...
Mám pocit, že při karaoke budou Tomáš s Břeťou chodit po areálu s vytřeštěnýma očima a nebudou celou písničku vědět, jak začít...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
jurasis píše:A ježíš...
Bude Vám chybět Surfis...
Mám pocit, že při karaoke budou Tomáš s Břeťou chodit po areálu s vytřeštěnýma očima a nebudou celou písničku vědět, jak začít...
Ani nevíš, jak mě to mrzí... ani poslední varianta, která mě napadla neprošla...
Technicko taktický dotaz Co se bude dít asi mezi 15h až 21h v so V počernicích je veteránský sraz,kam jedu a pak že bych se přijel na otočku podívat Díky za ifo