Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

AUTOCAR DAY SOSNOVÁ 2009

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
mirof1

#61 Příspěvek od mirof1 »

100RM píše:
marlin píše:Miro, prosimte jak to je zitra? normalne rano v devet v sosne, nebo to je jinak?
Jinak, ja psal ze bych jel ve dvou,a le kdybychom byly tri, tak to asi nevadi co.

Jj, 9 tam

ako pise storm, 9 am
marlin

#62 Příspěvek od marlin »

DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#63 Příspěvek od DC Výkonná rada »

2miro: mockrát díky za takovou akci, vzpomněl jsem si jak se jezdí bokem a perfektně jsem si zatrénoval, navíc si zajezdila a klouzla se i Lenka, která se taky moc těšila

2marlin: supr dokumentace ;-)
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
Koby
Kontaktovat uživatele:

#64 Příspěvek od Koby »

docela hezký, škoda že tam bylo tisíc lidí a ze začátku fronty díky neorganizaci 2 hodiny....
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#65 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

Dík organizátorům za dobrou akci. Zpočátku sice fronty byly, ale někdo to zaplatit musí ;-) Kdo si počkal na poslední dvě-tři hodinky, povozil se.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
TUNAK
Kontaktovat uživatele:

#66 Příspěvek od TUNAK »

Díky za možnost si zajezdit :wink:
100RM

#67 Příspěvek od 100RM »

Koby píše:docela hezký, škoda že tam bylo tisíc lidí a ze začátku fronty díky neorganizaci 2 hodiny....

Bohuzial cim viac ludi, tym vacsie fronty. Niektori ludia boli proste zase velice "aktivni a disciplinovani", tak sa posunula fronta dozadu a potom to uz fachalo.
7er. True definition of luxury. Yours.
iSlavek

#68 Příspěvek od iSlavek »

100RM píše:
Koby píše:docela hezký, škoda že tam bylo tisíc lidí a ze začátku fronty díky neorganizaci 2 hodiny....

Bohuzial cim viac ludi, tym vacsie fronty. Niektori ludia boli proste zase velice "aktivni a disciplinovani", tak sa posunula fronta dozadu a potom to uz fachalo.

organizace byla uplně v pohodě,
jinak skvělá akce,velké díky pořadatelům že tam byly ochotni stát v dešti a odmávávat každé auto na trat atd. Hodně mě to včera bavilo :)

ještě EDIT: fotky http://picasaweb.google.cz/Speedster160 ... aySosnova#
mirof1

#69 Příspěvek od mirof1 »

diky vsetkym.. za pomoc s organizaciou, aj za ucast. robili sme to prvykrat, takze nejake chyby sa objavili, ale mame sancu napravit to pri dalsom ADS.. ;)
tombmw
Kontaktovat uživatele:

#70 Příspěvek od tombmw »

byla to super akce, sem rád, že sem se tam podíval nakonec s BMW.. Jen tak ál a více takových akcí :) ..Velké díky všem pořadatelům a těm, co to organizovali :)
Koby
Kontaktovat uživatele:

#71 Příspěvek od Koby »

100RM píše:

jo, po první jízdě sem čekal 2,5 hodiny na jízdu.. jenom kvuli tomu, že jsem musel pouštet ty co ještě nejeli a přijeli na 11:00... na vleku na lyžích taky nepouštím ty, co byli líný ráno vstávat a ještě nejeli, že ano...

pak jsem odnes to vzniknutí dvou, nebo dokonce 3 řad v tom parkovacím prostoru. byl jsem skoro nakonci a někdo zavelel nebo někoho napadlo celou řadu podjet zleva... Mě jakožto chladný hlavě to bylo tak nějak jedno, ale dalšího chytráka to napadlo objet zprava přes trávu... ze začátku tam měl bejt člověk co bude pouštět...

Ale to je jedno, to jsou drobnosti.. obdivuju celkově, že to někdo vubec zařídil a dal si stm tu práci atd. Bylo to fajne :-)
100RM

#72 Příspěvek od 100RM »

Nebolo dost ludi na ten pocet aut. Ale z organizacnej strany sa mi to moc pacilo a fakt sa tesim na dalsiu akciu. Pokial pridu aspon z polovice tak pohodovi ludia ako teraz, tak to bude zase super.
7er. True definition of luxury. Yours.
George_D
Kontaktovat uživatele:

#73 Příspěvek od George_D »

Tak par obrazku ode mě, ale spíš jsem seděl v M3 E30 8)

http://www.georged.estranky.cz/clanky/a ... --_-_/Asos

DC
Obrázek

DC in Drift
Obrázek

M3 Drift
Obrázek

Fikux Drift
Obrázek

je to modelka
Obrázek

Obrázek

Lancia jezdila moc pěkně
Obrázek

S jagošem se taky nebál, ale po okruhu chcípnul v depu
Obrázek

Vyhlídka po okruhu a žena za volantem 8)
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Pořadatel
Obrázek

Trabi taky zatápěl co to dalo
Obrázek

Ariel se na okruhu pěkně vypral. Zrychlení a brzdy vypadali z pohledu diváka zajímavě, ale po té co jsme ho stíhali s M3, tak nás pustil :twisted:
Obrázek

Evíčka lítali asi nejlíp, myslím že pro ně naprosto ideální povrch a jejich nadvláda byla znát v každé zatáčce :evil:
Obrázek

Obrázek

Místy bylo nacpáno
Obrázek

Francis
Obrázek

Jízdy tohodle Eva se mi líbili asi nejvíc, pěkně to foukalo a borec si to dával
Obrázek

To je vše, škoda za to hnus počasí, mohly bejt lepší obrázky :?
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#74 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

pekny obrazky... skoda ze jsem nemohl... :evil:
vrnk
Kontaktovat uživatele:

#75 Příspěvek od vrnk »

Moc pekny fotky, musela to bejt povedena akce. A na mokru aspon nemizely gumy tak rychle, co?
Jinak koukam, ze pan Heinik s Arielem opet nemohl chybet. Slysel jsem ale, ze Ariel pujde z domu a bude KTM X-bow, jehoz je nyni dovozcem. Ten pan proste umi zit ve svem veku, coz?
Celkove jsem rad, ze se akce vydarila, a doufam, ze Autocar bude timto stylem pokracovat. Drzim palce.
marlin

#76 Příspěvek od marlin »

koukam ze sem na trech fotkach. Na jedne jedu pekne bokem a na jedne blokuje kdyz sem pretoceny :lol:
adam

#77 Příspěvek od adam »

Miro, děkuji za zorganizování. Fakt jsem si to užil, cestu do sosnové i jízdy po okruhu :-) A příště snad na suchu :-)
Mariom5

#78 Příspěvek od Mariom5 »

Povedená akce :-)
adam

#79 Příspěvek od adam »

Mariom5 píše:Povedená akce :-)

Ty jsi z té krásné modré M5 e34? Klobouk dolů chlape, je to krasavec, opravdu jsem koukal... interiér jako nový :-)
Fikux

#80 Příspěvek od Fikux »

Dík organizátorům za vpuštění a za možnost se projet a vyzkoušet si vlastnosti na ne zrovna značkových pneu na mokrém povrchu :twisted:
Odpovědět