Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Pokec k III. Východočekému srazu-Týniště nad Orlicí 6.6.2009
-
- Kontaktovat uživatele:
Poslední žhavé info o sraze:
Spanilá jízda bude dlouhá cca +-100km takže prosím více šťávy do nádrže sebou popř. alespoň nějakou rezervu sebou,pro předejítí trablí a hlavně fakt výzývám naposled majzla na cestě,žádný velký machrovinky ať se všichni vrátíme na prasátko zdrávi.
Jelikož je kulturní akce-hlavní večerní kulturní program srazu vždycky prodělečná část srazu pro nás pořadatele,letos jsme do toho šli trošku profi a pozvali si fakt good kapelu a imitátora Gotta z TV takže musíme zaplatit nejen 2500,-jim za vystoupení ale i ostatní výdaje s tím spojené-další bavič apod. proto jsme vyjímečně přistoupili k vybrání symbolického poplatku 40,-kč. na večerní zábavu.Pro někoho možná zbytečnost,ale pro většinu myslím ,,pakatel,,ve srovnání s jinými akcemi podobného typu.Poslední výzva pro vás,kdo zůstane s námi přes noc a bude kalit a veselit se s námi,seč mu síly budou stačit,budete si v Neděli ráno přát snídani???jen abychom dali vědět hospodským jestli si mají přivstat řekněme na 8-9tou hodinu,když nebude ohlas beru to že né.Zatím zdarec a těším se na sraze.Honzin.
Jo a ještě sem hodíme podrobný mapky spanilky,co nejdřív !
Předběžný nezávazný seznam účastníků srazu :
čudlík
Victor
pochlebník1
Jaryn
Dyno
podkolenka
Pepino
Black
Chamuraphi
FreeTree
Tomik
Francis
sadamcx65
Tomassino
Koby
Rumman
Mutt
Bretajun
Blackie
sejček
Tukan
Roske
Míra
tompilot
Petr_M.
DJ HONZA
Venca
Lukyn
Bulda
Broulik
čtverec
Slávek
Hanz
David E36
Kuba
loki666
FOX-David
+dalších +-25nejmenovaných
o kterých se ví že přijedou na 100%
Hanis???
Ajvori???
Hory???
Fikux ???
Ondra m???
Leni???
Doctor x ???
Ghost???
John???
Mihals???
Mirof???
žamberk???
Praha zbytek???
a další na které jsem
si nevzpomněl z hlavy ???
Spanilá jízda bude dlouhá cca +-100km takže prosím více šťávy do nádrže sebou popř. alespoň nějakou rezervu sebou,pro předejítí trablí a hlavně fakt výzývám naposled majzla na cestě,žádný velký machrovinky ať se všichni vrátíme na prasátko zdrávi.
Jelikož je kulturní akce-hlavní večerní kulturní program srazu vždycky prodělečná část srazu pro nás pořadatele,letos jsme do toho šli trošku profi a pozvali si fakt good kapelu a imitátora Gotta z TV takže musíme zaplatit nejen 2500,-jim za vystoupení ale i ostatní výdaje s tím spojené-další bavič apod. proto jsme vyjímečně přistoupili k vybrání symbolického poplatku 40,-kč. na večerní zábavu.Pro někoho možná zbytečnost,ale pro většinu myslím ,,pakatel,,ve srovnání s jinými akcemi podobného typu.Poslední výzva pro vás,kdo zůstane s námi přes noc a bude kalit a veselit se s námi,seč mu síly budou stačit,budete si v Neděli ráno přát snídani???jen abychom dali vědět hospodským jestli si mají přivstat řekněme na 8-9tou hodinu,když nebude ohlas beru to že né.Zatím zdarec a těším se na sraze.Honzin.
Jo a ještě sem hodíme podrobný mapky spanilky,co nejdřív !
Předběžný nezávazný seznam účastníků srazu :
čudlík
Victor
pochlebník1
Jaryn
Dyno
podkolenka
Pepino
Black
Chamuraphi
FreeTree
Tomik
Francis
sadamcx65
Tomassino
Koby
Rumman
Mutt
Bretajun
Blackie
sejček
Tukan
Roske
Míra
tompilot
Petr_M.
DJ HONZA
Venca
Lukyn
Bulda
Broulik
čtverec
Slávek
Hanz
David E36
Kuba
loki666
FOX-David
Hanis???
Ajvori???
Hory???
Fikux ???
Ondra m???
Leni???
Doctor x ???
Ghost???
John???
Mihals???
Mirof???
žamberk???
Praha zbytek???
a další na které jsem
si nevzpomněl z hlavy ???
-
- Kontaktovat uživatele:
Seznam účastníků srazu :
čudlík
Victor
pochlebník1
Jaryn
Dyno
podkolenka
dave155
spiker_BMW
WinCent
Black
Chamuraphi
FreeTree
Tomik
Francis
sadamcx65
Tomassino
Koby
edge-master
vysavac
Lib
Rumman
Bretajun
m.deejay
Blackie
sejček
Tukan
Roske
Míra
tompilot
Petr_M.
DJ HONZA
Venca
Lukyn
Bulda
Broulik
Kubis
Fikux
JohnyK
čtverec
Slávek
Hanz
David RK
Kuba
loki666
FOX-David
Libor 735i
Hanis???
Ajvori???
Hory???
Ondra m???
Leni???
Doctor x ???
Ghost???
John???
Mihals???
Mirof???
žamberk???
Praha zbytek???
a další na které jsem
si nevzpomněl z hlavy ???[b]
čudlík
Victor
pochlebník1
Jaryn
Dyno
podkolenka
dave155
spiker_BMW
WinCent
Black
Chamuraphi
FreeTree
Tomik
Francis
sadamcx65
Tomassino
Koby
edge-master
vysavac
Lib
Rumman
Bretajun
m.deejay
Blackie
sejček
Tukan
Roske
Míra
tompilot
Petr_M.
DJ HONZA
Venca
Lukyn
Bulda
Broulik
Kubis
Fikux
JohnyK
čtverec
Slávek
Hanz
David RK
Kuba
loki666
FOX-David
Libor 735i
Hanis???
Ajvori???
Hory???
Ondra m???
Leni???
Doctor x ???
Ghost???
John???
Mihals???
Mirof???
žamberk???
Praha zbytek???
a další na které jsem
si nevzpomněl z hlavy ???[b]
-
- Kontaktovat uživatele:
kompletní mapka spanilé jízdy z náměstí v Týništi na cíl Dobrošov a zpět do Nové Vsi na prasátko,díky moc za skvělou práci Tomáši -Buldovi

viz.dole -výpis z navigace:
Týniště nad Orlicí
Lípa nad orlicí
Čěstice
Častolovice
Libel
Domašín
Solnice
Kvasiny
Hamernice
Skuhrov nad Bělou
Jedlová v OH
Deštné v OH
Sedloňov
Polom
Olešnice v OH
Rzy
Nový Hrádek
Borová
Česká Čermná
Dobrošov
Jizbice
Lipí
*Skoro Náchod
Staré Město nad Metují
Vrchoviny
Nové Město nad Metují
Spy
Běstviny
Dobruška
Opočno
PřepychY
Týniště nad Orlicí
Albrechtice
Nová Ves
cca 109 km

viz.dole -výpis z navigace:
Týniště nad Orlicí
Lípa nad orlicí
Čěstice
Častolovice
Libel
Domašín
Solnice
Kvasiny
Hamernice
Skuhrov nad Bělou
Jedlová v OH
Deštné v OH
Sedloňov
Polom
Olešnice v OH
Rzy
Nový Hrádek
Borová
Česká Čermná
Dobrošov
Jizbice
Lipí
*Skoro Náchod
Staré Město nad Metují
Vrchoviny
Nové Město nad Metují
Spy
Běstviny
Dobruška
Opočno
PřepychY
Týniště nad Orlicí
Albrechtice
Nová Ves
cca 109 km

-
- jenom upozornění, že v obci SPY je uzavřen až do října most, takže se musí jezdit přes Nové Město nad Metují - Krčín .. tudíž pokud budeme chtít jet přes náměstí, tak se na náměstí musíme otočit a jet zase kousek zpět (jinak náměstí je z půlky rozkopané) jo a navrhoval bych kdyžtak průjezd Dobruškou přes náměstí ... alespoň by si nás možná někdo všiml
tak jsem to trochu poopravil tak to Honzo zkoukni a nějak vymysli

Honzine tak to se mnou začíná vypadat špatně, auto bude hotový asi v sobotu dopoledne možna že i po obědě
. Tak nevim jak bych to stihl (vyzkoušet kola jestli pujdou, dat to cele dopucu a hlavně nemam jistotu že auto bude 100% aby mě někde nenechalo) ale ta spanilka mě hodně laká tak se budu snažit jo a ještě ke všemu ma mladá zrovna 6.6. narozky tak jsem zvědavej jak to vše bude. Tak se předběžně omlouvam 

Actual: E46 325Ci ///M by Sejček 2002
Ex: E46 330d touring Mpaket 2003
Ex: E36 328i cabrio Mpaket 1994
Ex: E36 318is coupe 1994
Ex: E30 318i sedan 1991
Ex: E46 330d touring Mpaket 2003
Ex: E36 328i cabrio Mpaket 1994
Ex: E36 318is coupe 1994
Ex: E30 318i sedan 1991
s
ejcek píše:Honzine tak to se mnou začíná vypadat špatně, auto bude hotový asi v sobotu dopoledne možna že i po obědě. Tak nevim jak bych to stihl (vyzkoušet kola jestli pujdou, dat to cele dopucu a hlavně nemam jistotu že auto bude 100% aby mě někde nenechalo) ale ta spanilka mě hodně laká tak se budu snažit jo a ještě ke všemu ma mladá zrovna 6.6. narozky tak jsem zvědavej jak to vše bude. Tak se předběžně omlouvam
jí tam vem né,pozná skalní příznivce BMW KLUBU co dokáží s flášou v ruce

-
Super akcička, kromě počasí
to už se mě bohužel na prasátko nechtělo... ale jinak super!
video: http://www.youtube.com/watch?v=fdZxJ5oW ... annel_page
fotky: http://e36.rajce.idnes.cz/III._Vychodoc ... ad_Orlici/

sadamcx65 píše:Super akcička, kromě počasíto už se mě bohužel na prasátko nechtělo... ale jinak super!
No vida... Jsem na tom videu,mám tam čtyři fotky... co víc si přát

BMW E34 540iA

-
- Kontaktovat uživatele:
sadamcx65 píše:Super akcička, kromě počasíto už se mě bohužel na prasátko nechtělo... ale jinak super!
ahoj kámo, video a fotky jsou nádherné díky
bylo to super ten dobrošov byl dobrej nápad moc se nám to líbilo jen se mohlo jet trochu rychlejc chvílema to byla nuda
večer jsem už nešel protože jsem se v pátek tak zmáčknul že jsem se celej den klepal jak ratlík díky za fotky doufám že vám nebude vadit že ty moje použiju na svoje stránky THX a za rok zase tady 

-
- Kontaktovat uživatele:
Oficiální tisková zpráva a vyhodnocení srazu:
Díky moc všem že jste přijeli i na úkor toho špatného počasí - které bylo, v dosti hojném počtu,i na úkor toho že jsme letos zanedbali reklamu a věděli jste o tom takřka jen z internetu a od známých,letos prvně nebyly plakáty ve větších městech,na benzinách apod. protože všichni z pořadatelů a měli starosti s plánováním spanilky,doděláváním aut na posl.chvíli apod..
Omlouvám se za menší prostor v hospodě který byl jediné možné nouzové řešení =kapela v sále,místa na sezení v sále a na terase a maso se dělalo v altánku za hospodou,takže o tom moc nezasvěcených lidí -třeba těch kteří letos přijeli prvně ani nevědělo.
Takže letos se sraz zkomplikoval hodně v mrtě věcech,na 3měsíce dopředu objednaný temrín-jediný volný na úkor volného času hospody a kapely nedopadl díky tomu počásku,po cestě malinko problémy-v obci Solnice ta pokuta od švestek,na kterou jsme se domluvili se složíme,protože to přeci jenom kámoš Radek dělal pro nás.
PRo příště slibuji lepší pořádek v komunikaci s námi,abyste ani na vteřinku nežili v nevědomosti ohledně časového harmonogramu,spanilky,jídla apod.,slibuji pro příště lepší přípravu spanilé jízdy aby se předešlo nějakým konfliktům zase s bengama a lepší mediální prezent.pro příště zas jako minulé ročníky promítání videí a fotek ze srazu,více točení a focení,ani nevím jestli přijel slíbený fotoreportér z pardubického autosport tuningu,letos prostě všechno nejhůř-ani Stratos BMW HK,,dalo by se říci ohlášený,,nepřivezl ukázat nové modely BMW,ale prostě i přesto přezevšechno si myslím že kdo chtěl tak se bavil,užili jsme si dost srandy a BMW je přeci především o lidech !!!
Děkuji za všechny ty krásné fotečky a videa,já jsem letos osobně selhal-dříve předchozí ročníky jsem všechny jako fotoreportér serveru Wiper.cz pohotově fotil a dělal rozsáhlé fotoreporty stejně jako tak z bigu,ale letos kvůli spoustě práce jsem nestíhal ani vzít kameru,ani ten foťák.
Ještě jednou díky všem,protože právě vy jste ten předem označovanej sraz za ,,propadák,,proměnili v kouzelnej BMW svátek nejen východočechů,kterým tepe srdíčko tempem,,roztočený vrtule z Mnichova,a každý svým intelektem ať už z jakéhokoliv kraje,kotliny,vísky či města přispěli k fajn zábavě.
A dík taky patří Markétě-Podkolence,za nález a donešení peněženky a to ještě k tomu 2X po sobě,jedinej s pořadatelů jsem s alkoholem začal co nejdéle,jenže jsem to taky brzky dohnal
Takže díky za všechno,a možná letos dvojka na podzim -předběžně 26.9 na přání vícera lidí kteří se ptali,nám v hospodě dali termín,tak když bude babí léto a hezky,hlavně 2týdny před tím hezky tak uděláme takovej ,,LAST MINUTE ,,sraz na úkor počáska aby nás zas nevypeklo.
CIAO všem zdraví Honzin
Díky moc všem že jste přijeli i na úkor toho špatného počasí - které bylo, v dosti hojném počtu,i na úkor toho že jsme letos zanedbali reklamu a věděli jste o tom takřka jen z internetu a od známých,letos prvně nebyly plakáty ve větších městech,na benzinách apod. protože všichni z pořadatelů a měli starosti s plánováním spanilky,doděláváním aut na posl.chvíli apod..
Omlouvám se za menší prostor v hospodě který byl jediné možné nouzové řešení =kapela v sále,místa na sezení v sále a na terase a maso se dělalo v altánku za hospodou,takže o tom moc nezasvěcených lidí -třeba těch kteří letos přijeli prvně ani nevědělo.
Takže letos se sraz zkomplikoval hodně v mrtě věcech,na 3měsíce dopředu objednaný temrín-jediný volný na úkor volného času hospody a kapely nedopadl díky tomu počásku,po cestě malinko problémy-v obci Solnice ta pokuta od švestek,na kterou jsme se domluvili se složíme,protože to přeci jenom kámoš Radek dělal pro nás.
PRo příště slibuji lepší pořádek v komunikaci s námi,abyste ani na vteřinku nežili v nevědomosti ohledně časového harmonogramu,spanilky,jídla apod.,slibuji pro příště lepší přípravu spanilé jízdy aby se předešlo nějakým konfliktům zase s bengama a lepší mediální prezent.pro příště zas jako minulé ročníky promítání videí a fotek ze srazu,více točení a focení,ani nevím jestli přijel slíbený fotoreportér z pardubického autosport tuningu,letos prostě všechno nejhůř-ani Stratos BMW HK,,dalo by se říci ohlášený,,nepřivezl ukázat nové modely BMW,ale prostě i přesto přezevšechno si myslím že kdo chtěl tak se bavil,užili jsme si dost srandy a BMW je přeci především o lidech !!!
Děkuji za všechny ty krásné fotečky a videa,já jsem letos osobně selhal-dříve předchozí ročníky jsem všechny jako fotoreportér serveru Wiper.cz pohotově fotil a dělal rozsáhlé fotoreporty stejně jako tak z bigu,ale letos kvůli spoustě práce jsem nestíhal ani vzít kameru,ani ten foťák.
Ještě jednou díky všem,protože právě vy jste ten předem označovanej sraz za ,,propadák,,proměnili v kouzelnej BMW svátek nejen východočechů,kterým tepe srdíčko tempem,,roztočený vrtule z Mnichova,a každý svým intelektem ať už z jakéhokoliv kraje,kotliny,vísky či města přispěli k fajn zábavě.
A dík taky patří Markétě-Podkolence,za nález a donešení peněženky a to ještě k tomu 2X po sobě,jedinej s pořadatelů jsem s alkoholem začal co nejdéle,jenže jsem to taky brzky dohnal

Takže díky za všechno,a možná letos dvojka na podzim -předběžně 26.9 na přání vícera lidí kteří se ptali,nám v hospodě dali termín,tak když bude babí léto a hezky,hlavně 2týdny před tím hezky tak uděláme takovej ,,LAST MINUTE ,,sraz na úkor počáska aby nás zas nevypeklo.
CIAO všem zdraví Honzin