Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Pokec k III. Východočekému srazu-Týniště nad Orlicí 6.6.2009

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
honzino
Kontaktovat uživatele:

#61 Příspěvek od honzino »

Poslední žhavé info o sraze:
Spanilá jízda bude dlouhá cca +-100km takže prosím více šťávy do nádrže sebou popř. alespoň nějakou rezervu sebou,pro předejítí trablí a hlavně fakt výzývám naposled majzla na cestě,žádný velký machrovinky ať se všichni vrátíme na prasátko zdrávi.
Jelikož je kulturní akce-hlavní večerní kulturní program srazu vždycky prodělečná část srazu pro nás pořadatele,letos jsme do toho šli trošku profi a pozvali si fakt good kapelu a imitátora Gotta z TV takže musíme zaplatit nejen 2500,-jim za vystoupení ale i ostatní výdaje s tím spojené-další bavič apod. proto jsme vyjímečně přistoupili k vybrání symbolického poplatku 40,-kč. na večerní zábavu.Pro někoho možná zbytečnost,ale pro většinu myslím ,,pakatel,,ve srovnání s jinými akcemi podobného typu.Poslední výzva pro vás,kdo zůstane s námi přes noc a bude kalit a veselit se s námi,seč mu síly budou stačit,budete si v Neděli ráno přát snídani???jen abychom dali vědět hospodským jestli si mají přivstat řekněme na 8-9tou hodinu,když nebude ohlas beru to že né.Zatím zdarec a těším se na sraze.Honzin.
Jo a ještě sem hodíme podrobný mapky spanilky,co nejdřív !

Předběžný nezávazný seznam účastníků srazu :
čudlík
Victor
pochlebník1
Jaryn
Dyno
podkolenka
Pepino
Black
Chamuraphi
FreeTree
Tomik
Francis
sadamcx65
Tomassino
Koby
Rumman
Mutt
Bretajun
Blackie
sejček
Tukan
Roske
Míra
tompilot
Petr_M.
DJ HONZA
Venca
Lukyn
Bulda
Broulik
čtverec
Slávek
Hanz
David E36
Kuba
loki666
FOX-David
+dalších +-25nejmenovaných
o kterých se ví že přijedou na 100%

Hanis???
Ajvori???
Hory???
Fikux ???
Ondra m???
Leni???
Doctor x ???
Ghost???
John???
Mihals???
Mirof???
žamberk???
Praha zbytek???
a další na které jsem
si nevzpomněl z hlavy ???
honzino
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od honzino »

Obrázek
m.deejay

#63 Příspěvek od m.deejay »

...jestli to vyjde - pracovně, tak dorazím...jsem z Ústí, tak bych to měl jen kousek... :)
honzino
Kontaktovat uživatele:

#64 Příspěvek od honzino »

Seznam účastníků srazu :
čudlík
Victor
pochlebník1
Jaryn
Dyno
podkolenka
dave155
spiker_BMW
WinCent
Black
Chamuraphi
FreeTree
Tomik
Francis
sadamcx65
Tomassino
Koby
edge-master
vysavac
Lib
Rumman
Bretajun
m.deejay
Blackie
sejček
Tukan
Roske
Míra
tompilot
Petr_M.
DJ HONZA
Venca
Lukyn
Bulda
Broulik
Kubis
Fikux
JohnyK
čtverec
Slávek
Hanz
David RK
Kuba
loki666
FOX-David
Libor 735i
+dalších +-25nejmenovaných
o kterých se ví že přijedou na 100%

Hanis???
Ajvori???
Hory???
Ondra m???
Leni???
Doctor x ???
Ghost???
John???
Mihals???
Mirof???
žamberk???
Praha zbytek???
a další na které jsem
si nevzpomněl z hlavy ???[b]
sadamcx65

#65 Příspěvek od sadamcx65 »

... jak to bude s tou spanilkou ... kudy se vlastně pojede ... bude tam i parking v Dobrušce? .... abych kdyžtak upozornil příbuzné ať se přijdou na náš gang podívat :lol: :lol:
honzino
Kontaktovat uživatele:

#66 Příspěvek od honzino »

kompletní mapka spanilé jízdy z náměstí v Týništi na cíl Dobrošov a zpět do Nové Vsi na prasátko,díky moc za skvělou práci Tomáši -Buldovi
Obrázek

viz.dole -výpis z navigace:
Týniště nad Orlicí
Lípa nad orlicí
Čěstice
Častolovice
Libel
Domašín
Solnice
Kvasiny
Hamernice
Skuhrov nad Bělou
Jedlová v OH
Deštné v OH
Sedloňov
Polom
Olešnice v OH
Rzy
Nový Hrádek
Borová
Česká Čermná
Dobrošov
Jizbice
Lipí
*Skoro Náchod
Staré Město nad Metují
Vrchoviny
Nové Město nad Metují
Spy
Běstviny
Dobruška
Opočno
PřepychY
Týniště nad Orlicí
Albrechtice
Nová Ves

cca 109 km

:wink:
sadamcx65

#67 Příspěvek od sadamcx65 »

- jenom upozornění, že v obci SPY je uzavřen až do října most, takže se musí jezdit přes Nové Město nad Metují - Krčín .. tudíž pokud budeme chtít jet přes náměstí, tak se na náměstí musíme otočit a jet zase kousek zpět (jinak náměstí je z půlky rozkopané) jo a navrhoval bych kdyžtak průjezd Dobruškou přes náměstí ... alespoň by si nás možná někdo všiml ;) tak jsem to trochu poopravil tak to Honzo zkoukni a nějak vymysli ;)
Obrázek
sejcek

#68 Příspěvek od sejcek »

Honzine tak to se mnou začíná vypadat špatně, auto bude hotový asi v sobotu dopoledne možna že i po obědě :cry: . Tak nevim jak bych to stihl (vyzkoušet kola jestli pujdou, dat to cele dopucu a hlavně nemam jistotu že auto bude 100% aby mě někde nenechalo) ale ta spanilka mě hodně laká tak se budu snažit jo a ještě ke všemu ma mladá zrovna 6.6. narozky tak jsem zvědavej jak to vše bude. Tak se předběžně omlouvam :?
Actual: E46 325Ci ///M by Sejček 2002
Ex: E46 330d touring Mpaket 2003
Ex: E36 328i cabrio Mpaket 1994
Ex: E36 318is coupe 1994
Ex: E30 318i sedan 1991
bretajun

#69 Příspěvek od bretajun »

s
ejcek píše:
Honzine tak to se mnou začíná vypadat špatně, auto bude hotový asi v sobotu dopoledne možna že i po obědě :cry: . Tak nevim jak bych to stihl (vyzkoušet kola jestli pujdou, dat to cele dopucu a hlavně nemam jistotu že auto bude 100% aby mě někde nenechalo) ale ta spanilka mě hodně laká tak se budu snažit jo a ještě ke všemu ma mladá zrovna 6.6. narozky tak jsem zvědavej jak to vše bude. Tak se předběžně omlouvam :?

jí tam vem né,pozná skalní příznivce BMW KLUBU co dokáží s flášou v ruce :D
sejcek

#70 Příspěvek od sejcek »

To ona už poznala u tebe loni. Se uvidi auto bude hotovo až odpoledne tak vubec nevim jak to vše bude. :(
Actual: E46 325Ci ///M by Sejček 2002
Ex: E46 330d touring Mpaket 2003
Ex: E36 328i cabrio Mpaket 1994
Ex: E36 318is coupe 1994
Ex: E30 318i sedan 1991
honzino
Kontaktovat uživatele:

#71 Příspěvek od honzino »

jsem na tom stejně,teď jsem přišel z venku,osprchuju se,letím na kutě a od rána od 6ti zas makat na autě,a pak asi v montérkách rovnou na sraz :D
honzino
Kontaktovat uživatele:

#72 Příspěvek od honzino »

Aktuální stav počasí v okolí Týniště nad Orlicí :
Jasná obloha bez mráčku,slunce valí na plnej výkon na objednávku,rosa,8°C-včera 5°C,ptáci řvou a vítr nefouká
hlásejí nějaký ten déšť ale zítra už 20°C a ten déšť jen místy,takžéééééééééé to snad vyjde,jdu makat na autě zatím a těšíme se na Vás !!!
sadamcx65

#73 Příspěvek od sadamcx65 »

Super akcička, kromě počasí :( to už se mě bohužel na prasátko nechtělo... ale jinak super!

video: http://www.youtube.com/watch?v=fdZxJ5oW ... annel_page

fotky: http://e36.rajce.idnes.cz/III._Vychodoc ... ad_Orlici/
Blackie Člen Klubu
Člen Klubu

#74 Příspěvek od Blackie Člen Klubu »

sadamcx65 píše:Super akcička, kromě počasí :( to už se mě bohužel na prasátko nechtělo... ale jinak super!

No vida... Jsem na tom videu,mám tam čtyři fotky... co víc si přát :P
Obrázek
BMW E34 540iA :-) E65 745i :D
FreeTree

#75 Příspěvek od FreeTree »

.. do Týniště jsem to nezvládnul... připojili jsme se v Častolovicích a v Nový Vsi jsem loupnul prase, nealko a valil jsem domů..... i přes počasí, který opět provokativně ukázalo prdel si myslím, že vydařenej srázek... děkuje za organizaci FreeTree
lukyn
Kontaktovat uživatele:

#76 Příspěvek od lukyn »

sadamcx65 píše:Super akcička, kromě počasí :( to už se mě bohužel na prasátko nechtělo... ale jinak super!

ahoj kámo, video a fotky jsou nádherné díky
Blackie Člen Klubu
Člen Klubu

#77 Příspěvek od Blackie Člen Klubu »

Obrázek
BMW E34 540iA :-) E65 745i :D
tukan

#78 Příspěvek od tukan »

bylo to super ten dobrošov byl dobrej nápad moc se nám to líbilo jen se mohlo jet trochu rychlejc chvílema to byla nuda :twisted: večer jsem už nešel protože jsem se v pátek tak zmáčknul že jsem se celej den klepal jak ratlík díky za fotky doufám že vám nebude vadit že ty moje použiju na svoje stránky THX a za rok zase tady :D
m.deejay

#79 Příspěvek od m.deejay »

...srázek se povedl, zajímavej výlet na Dobrošov, pak trochu zapršelo, ale spravila to grilovaná kýta v Nové Vsi...doufám, že bude zase nějaké příště... :D
honzino
Kontaktovat uživatele:

#80 Příspěvek od honzino »

Oficiální tisková zpráva a vyhodnocení srazu:

Díky moc všem že jste přijeli i na úkor toho špatného počasí - které bylo, v dosti hojném počtu,i na úkor toho že jsme letos zanedbali reklamu a věděli jste o tom takřka jen z internetu a od známých,letos prvně nebyly plakáty ve větších městech,na benzinách apod. protože všichni z pořadatelů a měli starosti s plánováním spanilky,doděláváním aut na posl.chvíli apod..
Omlouvám se za menší prostor v hospodě který byl jediné možné nouzové řešení =kapela v sále,místa na sezení v sále a na terase a maso se dělalo v altánku za hospodou,takže o tom moc nezasvěcených lidí -třeba těch kteří letos přijeli prvně ani nevědělo.
Takže letos se sraz zkomplikoval hodně v mrtě věcech,na 3měsíce dopředu objednaný temrín-jediný volný na úkor volného času hospody a kapely nedopadl díky tomu počásku,po cestě malinko problémy-v obci Solnice ta pokuta od švestek,na kterou jsme se domluvili se složíme,protože to přeci jenom kámoš Radek dělal pro nás.
PRo příště slibuji lepší pořádek v komunikaci s námi,abyste ani na vteřinku nežili v nevědomosti ohledně časového harmonogramu,spanilky,jídla apod.,slibuji pro příště lepší přípravu spanilé jízdy aby se předešlo nějakým konfliktům zase s bengama a lepší mediální prezent.pro příště zas jako minulé ročníky promítání videí a fotek ze srazu,více točení a focení,ani nevím jestli přijel slíbený fotoreportér z pardubického autosport tuningu,letos prostě všechno nejhůř-ani Stratos BMW HK,,dalo by se říci ohlášený,,nepřivezl ukázat nové modely BMW,ale prostě i přesto přezevšechno si myslím že kdo chtěl tak se bavil,užili jsme si dost srandy a BMW je přeci především o lidech !!!
Děkuji za všechny ty krásné fotečky a videa,já jsem letos osobně selhal-dříve předchozí ročníky jsem všechny jako fotoreportér serveru Wiper.cz pohotově fotil a dělal rozsáhlé fotoreporty stejně jako tak z bigu,ale letos kvůli spoustě práce jsem nestíhal ani vzít kameru,ani ten foťák.
Ještě jednou díky všem,protože právě vy jste ten předem označovanej sraz za ,,propadák,,proměnili v kouzelnej BMW svátek nejen východočechů,kterým tepe srdíčko tempem,,roztočený vrtule z Mnichova,a každý svým intelektem ať už z jakéhokoliv kraje,kotliny,vísky či města přispěli k fajn zábavě.
A dík taky patří Markétě-Podkolence,za nález a donešení peněženky a to ještě k tomu 2X po sobě,jedinej s pořadatelů jsem s alkoholem začal co nejdéle,jenže jsem to taky brzky dohnal :D :D :D
Takže díky za všechno,a možná letos dvojka na podzim -předběžně 26.9 na přání vícera lidí kteří se ptali,nám v hospodě dali termín,tak když bude babí léto a hezky,hlavně 2týdny před tím hezky tak uděláme takovej ,,LAST MINUTE ,,sraz na úkor počáska aby nás zas nevypeklo.
CIAO všem zdraví Honzin
Odpovědět