Jinak v práci jsem se něco naslaňoval, ale výbavu bohužel nemám a ani mi jí nepůjčí, protože zrovna v těchto dnech se s nim rozcházím ve zlém
pavouk píše:Tak tohle bych do rozhlasu neříkal![]()
![]()
Hele něco jsem se nalezl a na tohle bych se radši vysral páč už tak tam bude dost průserů
![]()
100RM píše:surfis píše:100RM píše:Mate v zalohe vrtulnik pre pripad neocakavanych vaznych az smrtelnych urazov ? Popripade na otravy alkoholom ?
Vemu svůj vrťas a useknu ti s ním palici...
Na to nemas vysku, vahu, ani odvahu
GeorgosAc píše:plysakmartin píše:A hlavně mi taky nepřipadá jako zrovna moudrý nápad brát na takovou akci tuto výbavu, myslím si že je to dost nebezpečný
souhlasim.....
George_D píše:GeorgosAc píše:plysakmartin píše:A hlavně mi taky nepřipadá jako zrovna moudrý nápad brát na takovou akci tuto výbavu, myslím si že je to dost nebezpečný
souhlasim.....
.....řikají lidi co lezou po skalách a tuhle ani neviděli![]()
Je to malá skalka, cca 15-20m, to je tak na trenink na pohodku, to neni žadnej zabiják bez chytů, na to se dá lézt i bez jištění, ale jak píšete, pro pocit bezpečí pro jistotu sháníme lano, kdyby někdo měl, dejte vědět
Lion píše:Hehe prej 15-20 m neni žádnej zabiják..Borec se rozpleskl i z 5m a už to nerozchodil..
Nevím tohe už je opravdu risk.
George_D píše:Lion píše:Hehe prej 15-20 m neni žádnej zabiják..Borec se rozpleskl i z 5m a už to nerozchodil..
Jé co to zas hrotite, v Ruzyni je lezecká stěna větší a asi bych se tam měl plazit po zemi, abych nespadl, proč myslíš, že shánim lano a sedákTo je proto, aby jsi právě nespadl a druhý tě jistil, máme jen halový lano a to má jen 20m, tak jsme chtěli rezervu, ale nechme to bejt, budem chlastat
George_D píše:Lion píše:Hehe prej 15-20 m neni žádnej zabiják..Borec se rozpleskl i z 5m a už to nerozchodil..
Jé co to zas hrotite, v Ruzyni je lezecká stěna větší a asi bych se tam měl plazit po zemi, abych nespadl, proč myslíš, že shánim lano a sedákTo je proto, aby jsi právě nespadl a druhý tě jistil, máme jen halový lano a to má jen 20m, tak jsme chtěli rezervu, ale nechme to bejt, budem chlastat
Dan td píše:George_D: Mám 50m lano, je to tuším 11mm. Je sice starší, ale používám ho na slaňování nebo jištění " na druhýho ", což máš asi v úmyslu. Můžu k tomu dodat i jeden nebo dva sedáky, možná i prsák, karabiny, osmy.
Podmínka: Někomu to při příjezdu předám, on si ručí za bezpečnost, to, že si to někdo ožralej neomotá kolem krku a nepoleze na stromatd... - prostě za vše - a při mém odjezdu si to zas vyzvednu v OK stavu. Tuhle podmínku mám proto, že tam nehodlám celý víkend dělat kolotočáře u slaňování ani ručit za případně vzniklé průšvihy