Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

///MORDSESSION 2009 - tradiční jarní jatka- POKEC

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
plysakmartin

#541 Příspěvek od plysakmartin »

Jak na vojně, 10% ztráty jsou povoleny :lol: .
Jinak v práci jsem se něco naslaňoval, ale výbavu bohužel nemám a ani mi jí nepůjčí, protože zrovna v těchto dnech se s nim rozcházím ve zlém
George_D
Kontaktovat uživatele:

#542 Příspěvek od George_D »

pavouk píše:Tak tohle bych do rozhlasu neříkal :lol: :lol: :lol: Hele něco jsem se nalezl a na tohle bych se radši vysral páč už tak tam bude dost průserů :wink: :lol:

Neboj, taky už máme něco za sebou. Nechci aby lezli všichni, ale s nehpem jsme si chtěli dát menší výstup, na rozproudění kapalin v těle 8)
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
plysakmartin

#543 Příspěvek od plysakmartin »

A hlavně mi taky nepřipadá jako zrovna moudrý nápad brát na takovou akci tuto výbavu, myslím si že je to dost nebezpečný
100RM

#544 Příspěvek od 100RM »

Mate v zalohe vrtulnik pre pripad neocakavanych vaznych az smrtelnych urazov ? Popripade na otravy alkoholom ?
7er. True definition of luxury. Yours.
Rendis

#545 Příspěvek od Rendis »

100RM píše:Mate v zalohe vrtulnik pre pripad neocakavanych vaznych az smrtelnych urazov ? Popripade na otravy alkoholom ?

rovnou utopit.
Only e34 8-)
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#546 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

plysakmartin píše:A hlavně mi taky nepřipadá jako zrovna moudrý nápad brát na takovou akci tuto výbavu, myslím si že je to dost nebezpečný

souhlasim.....
surfis
Kontaktovat uživatele:

#547 Příspěvek od surfis »

100RM píše:Mate v zalohe vrtulnik pre pripad neocakavanych vaznych az smrtelnych urazov ? Popripade na otravy alkoholom ?

Vemu svůj vrťas a useknu ti s ním palici... :lol:
100RM

#548 Příspěvek od 100RM »

surfis píše:

Na to nemas vysku, vahu, ani odvahu :-D
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#549 Příspěvek od RuDoSh »

100RM píše:
surfis píše:

Na to nemas vysku, vahu, ani odvahu :-D

ani jedno k ovladani vrtulniku na dalkove ovladani nepotrebuje voe.... :-) teda az na tu odvahu :-D
100RM

#550 Příspěvek od 100RM »

No, jelikoz nema vysku ani vahu, tak s tou odvahou by si to taky mal rozmysliet ;-)
JAY_JAY

#551 Příspěvek od JAY_JAY »

tak uz jen 3 dny. se tesim jak malej capart :lol:
George_D
Kontaktovat uživatele:

#552 Příspěvek od George_D »

GeorgosAc píše:
plysakmartin píše:A hlavně mi taky nepřipadá jako zrovna moudrý nápad brát na takovou akci tuto výbavu, myslím si že je to dost nebezpečný

souhlasim.....

.....řikají lidi co lezou po skalách a tuhle ani neviděli :lol: 8) Je to malá skalka, cca 15-20m, to je tak na trenink na pohodku, to neni žadnej zabiják bez chytů, na to se dá lézt i bez jištění, ale jak píšete, pro pocit bezpečí pro jistotu sháníme lano, kdyby někdo měl, dejte vědět :wink:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
Lion
Kontaktovat uživatele:

#553 Příspěvek od Lion »

George_D píše:
GeorgosAc píše:

souhlasim.....

.....řikají lidi co lezou po skalách a tuhle ani neviděli :lol: 8) Je to malá skalka, cca 15-20m, to je tak na trenink na pohodku, to neni žadnej zabiják bez chytů, na to se dá lézt i bez jištění, ale jak píšete, pro pocit bezpečí pro jistotu sháníme lano, kdyby někdo měl, dejte vědět :wink:

Hehe prej 15-20 m neni žádnej zabiják..:) Borec se rozpleskl i z 5m a už to nerozchodil.. 8) Nevím tohe už je opravdu risk. :wink:
George_D
Kontaktovat uživatele:

#554 Příspěvek od George_D »

Lion píše:Hehe prej 15-20 m neni žádnej zabiják..:) Borec se rozpleskl i z 5m a už to nerozchodil.. 8) Nevím tohe už je opravdu risk. :wink:

Jé co to zas hrotite, v Ruzyni je lezecká stěna větší a asi bych se tam měl plazit po zemi, abych nespadl, proč myslíš, že shánim lano a sedák :wink: To je proto, aby jsi právě nespadl a druhý tě jistil, máme jen halový lano a to má jen 20m, tak jsme chtěli rezervu, ale nechme to bejt, budem chlastat :wink:
Obrázek
Lion
Kontaktovat uživatele:

#555 Příspěvek od Lion »

George_D píše:
Lion píše:Hehe prej 15-20 m neni žádnej zabiják..:) Borec se rozpleskl i z 5m a už to nerozchodil.. 8) Nevím tohe už je opravdu risk. :wink:

Jé co to zas hrotite, v Ruzyni je lezecká stěna větší a asi bych se tam měl plazit po zemi, abych nespadl, proč myslíš, že shánim lano a sedák :wink: To je proto, aby jsi právě nespadl a druhý tě jistil, máme jen halový lano a to má jen 20m, tak jsme chtěli rezervu, ale nechme to bejt, budem chlastat :wink:

:wink: :cool2: :pivo:
JAY_JAY

#556 Příspěvek od JAY_JAY »

George_D píše:

amen :lol: :lol: :lol:
Dan td

#557 Příspěvek od Dan td »

George_D: Mám 50m lano, je to tuším 11mm. Je sice starší, ale používám ho na slaňování nebo jištění " na druhýho ", což máš asi v úmyslu. Můžu k tomu dodat i jeden nebo dva sedáky, možná i prsák, karabiny, osmy.

Podmínka: Někomu to při příjezdu předám, on si ručí za bezpečnost, to, že si to někdo ožralej neomotá kolem krku a nepoleze na strom :-) atd... - prostě za vše - a při mém odjezdu si to zas vyzvednu v OK stavu. Tuhle podmínku mám proto, že tam nehodlám celý víkend dělat kolotočáře u slaňování ani ručit za případně vzniklé průšvihy :P
Obrázek Touring & Compact
Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#558 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Dan td píše:George_D: Mám 50m lano, je to tuším 11mm. Je sice starší, ale používám ho na slaňování nebo jištění " na druhýho ", což máš asi v úmyslu. Můžu k tomu dodat i jeden nebo dva sedáky, možná i prsák, karabiny, osmy.

Podmínka: Někomu to při příjezdu předám, on si ručí za bezpečnost, to, že si to někdo ožralej neomotá kolem krku a nepoleze na strom :-) atd... - prostě za vše - a při mém odjezdu si to zas vyzvednu v OK stavu. Tuhle podmínku mám proto, že tam nehodlám celý víkend dělat kolotočáře u slaňování ani ručit za případně vzniklé průšvihy :P

no a pro me neni nic jednodussiho aby si kazdej jezdil slanovat mimo Mordsession..... takze prosim nechej to lano doma :wink:
stejne budou vsichni na sracku porad..... diky
Duri
Kontaktovat uživatele:

#559 Příspěvek od Duri »

Hasiace prístroje pripravené :lol: 8) :lol: ETA prosí BOHA Hýriho ať se ozve
George_D
Kontaktovat uživatele:

#560 Příspěvek od George_D »

Dantd: Nj, tak se s tim netahej, neměli jsme v planu tam nikoho tahat, chtěli jsme si jednou polezt jen ja s Nehpem, ale nechame to bejt, aspon budeš lehčí :wink:
Obrázek
Odpovědět