Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

///MORDsession - den poté (poděkování, dojmy, postřehy ...)

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
Misa Moderátor
Moderátor

#1 Příspěvek od Misa Moderátor »

Ostatní témata jsem zamkla, dojmy z ///MORDU sem :wink:

Za mě hodně dobrá akce a obrovské DÍKY celému organizačnímu týmu, bylo vidět, že vás příprava musela stát mnoho času a energie. O to víc nechápu, proč tolik lidí nedojelo - přišli opravdu o hodně :wink:

Soukromé speciální poděkování:
- Danovi a Fidovi za příjemnou cestu v minikoloně ("pojedeme pomalu, že jo kluci" :twisted:)
- e30.cz partě za luxusní pařbu a pokec (a panáčky :oops: )
- Rendisovi za dohled :D
- Danovi za príma koupání :mrgreen:
- Sumachrovi a Fidovi za outsourcing fotografování :wink:
- všem za úžasnou atmosféru
E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
MatyACS
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od MatyACS »

už při cestě z Milíčova dolů do údolí mě dostávaly ty cedulky po stromech :lol: to jsem netušil co se začne odehrávat když mě německy přivítal gangsta nigga deutche Jawak a dál už to všichni známe...byl to můj první ///MORD, jsem rád že jsem Vás většinu poznal osobně a smekám před Váma pánové, kteří jste celou akci dali dokupy...patří Vám naše veeelký DÍK :!: :wink:
Fido

#3 Příspěvek od Fido »

Pro mě jeden z prvních MORDů a musím říct, že naprostá spokojenost! Skvěle jsem si to užil, takže velké díky organizátorům.

Jinak když jsem se dnes odpoledne zrychleně přesouval z Prahy domů po D1 tak jsem potkal vracející se klubáckou kolonu na Moravu, tak jsem si znova připomněl, jaká to byla super akce. Díky!
4am

#4 Příspěvek od 4am »

Velkej svět , díky všem za vše
Rendis

#5 Příspěvek od Rendis »

Organizace-BEZCHYBNÁ!

jídlo (gril)-FAMÓZNÍ !!

klubáci i neklubáci- na totální pohodu

ceny a tombola- konečně super ceny.DÍKY sponzoři

Tak tento "fesťák" si vždy rád zopakuji!

PÁNOVÉ GeorgosAc;George_D ;Pavouk;Leni,Globusman a spol. ...smekám a širák odhazuji v dál,protože si to zasloužíte.

K těm co nedorazili...co říci..někdo měl vážný důvod,ale většina prostě vyměkla.

Huska: Díky za čas a Tvé názory.
Bazzi,Véna,100RM,Kamil740,Frencis,Doom,Mája,Maruna,Matal,duo Foťas,Schumachr a Klárka a mnoho dalších za příjemnou společnost.
Only e34 8-)
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
globusman
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od globusman »

Holko a kluci - díky moc za organizaci a za to, že jste se o nás celý víkend pěkně starali.
Všem co přijeli díky za společnost, za super náladu, za to, že jste se řídili mými pokyny při parkování svých MORDaut a za to, že jsme se všichni dobře bavili...
Vy, kdož jste nepřijeli, protože to fakt nešlo - škoda, snad bude zase nějaká super akce, na kterou Vám to vyjde.
Vy kdož jste nepřijeliproto, že nejel někdo jinej, nebo z podobně hloupýho důvodu - dobře Vám tak, přišli jste o hodně.
Vy, kdož jste nepřijeli a ani se neobtěžovali omluvit, je to od Vás hnusný, když si s tím někdo dal tolik práce, všechno je nakoupený, zaplacený a zorganizovaný - [censored] [censored] [censored] [censored] [censored] [censored] [censored] a dobře vám tak - příště si na vás dají všichni pozor...

JAWAKu - tobě speciální poděkování - kdo tam byl, ví za co a dlouho na to určitě nezapomene :-)
youwee
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od youwee »

Moc diky rizkovi, GDckovi, Leni, pavoukovi a vsem ostatnim za super akci, fakt super vikend!
special thanks to: Jawakovi za vystoupeni :-D a Mirovi s Janickou za to, ze se tak pekne starali o nase hladove krky :wink:
special :mad: tem co se na to vyprdli bez poradneho duvodu ci omluveni...

Klubáci díky :cool2:
EDIT: a samozrejme dik playerovi za svezeni a MarkoviIS za proviant :wink:
sejcek

#8 Příspěvek od sejcek »

Tak jsem teď dorazil domu, akce to byla neuvěřitelná a naprosto famózně zorganizovaná sklaním před Vám.
Ještě teď nemám slov z té tomboly :lol:
Díky moc VŠEM
Actual: E46 325Ci ///M by Sejček 2002
Ex: E46 330d touring Mpaket 2003
Ex: E36 328i cabrio Mpaket 1994
Ex: E36 318is coupe 1994
Ex: E30 318i sedan 1991
plysakmartin

#9 Příspěvek od plysakmartin »

Výborná akce, klukům patří velké poděkování a mají můj :respect: . Klanim se před váma :Poklona: .
A Jawak je prostě hustej německej rapper :smich2:
Trhyy

#10 Příspěvek od Trhyy »

Akce to byla parádní, děkujem organizátorům za všechno, bylo to parádně naplánovaný, super lidi, parádní žrádlo a pití, prostě mazec, jenom škoda tý hnusný zimy v noci no :lol:
uda

#11 Příspěvek od uda »

predem bych chtel podekovat GEORGE_D,GEORGOSAC,PAVOUKOVY,LENI,GLOBUSMANOVY a vsem ostatnim co se podileli na zprostredkovani teto akce patri moje velke dik :respect: :Poklona: :Poklona: :Poklona: :Poklona: :respect:
potom bych chtel podekovat vsem klubakum i neklubakum za super akci plnou srandy a nevsednich zazitku...
Mirovy a Janicce za super maso na grillu bylo to good :wink:
pote bych podekoval JAWAKOVY za super vystoupeni BUSHIDO,GOTT feat.JAWAK :D super podivana a vlastne dik vsem za super atmosferu a krasne straveny vikend .proste Mord je jedinecny.. :D :D
a par poslednich dikuu patri kamosovy PLAYEROVY za dovoz a odvoz s Mordu svoji V8 LOKOMOTIVOU a :twisted: MARKOVY-IS za Metaxu party :twisted: kamo dobre se s tebou kalí :wink: ..doufam ,ze jsem na nikoho nezapomnel a vsem moc dik...
pazda
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od pazda »

jo paradni akce, super organizace a vubec.. nemelo to chybu. DIKY za to :respect:

Fido: jo to bylo pekne zrychlene, Dave jen: "hele sestka" a nez jsem se otocil byla sestka v tahu :-D
Dan td

#13 Příspěvek od Dan td »

Taktéž obrovský dík a uznání organizátorům - asi teď budou pár dní v kuse spát :P

Akce perfektní, special thanks:
- " Foťasce :P " za ty vynikající povidlové taštičky
- jurasisovi, Francisovi a dalším za dvě prodebatované noci - vyřešili jsme všechny problémy světa :-)
- ostatním za to, že vydrželi nás, ono když zvýší jurasis hlas a řekne Francisovi něco, na co má jiný názor, hluk se rapidně zvýší :D
- castrovi za vodní bitvu
- všem, co se podíleli na cateringu u grilování - vynikající maso i příslušenství
- celkově všem účastníkům, protože bez nich by to nešlo a na atmosféře srazu měli podíl všichni
- děkuji zpětně i barmanovi, že nás pokaždé v 5:00 vyhodil, jinak bychom tam asi ještě seděli :-)
- EDIT - málem bych zapomněl - velký dík Míše, že měla pochopení pro moji sobotní seznamovací náladu a se všemi mě seznámila :-)

Moc se těším na fotky a jestli bude další Mord, prosím zarezervovat místo :twisted:
Obrázek Touring & Compact
Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
Fido

#14 Příspěvek od Fido »

ty povidlový taštičky byly vážně mňamózní, Foťaska rulez!

2 Dan: vodní bitva nafocena a ty víš, kam to hodlám postnout :-)

2 pazda: :-) chviličku co jsem vás minul jsem dojel jednu 760Li a bylo to ještě zrychlenější :twisted:
KAMIL740

#15 Příspěvek od KAMIL740 »

takze organizatori :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect:

parada nic vic netreba dodavat
Alp Čestný člen
Čestný člen

#16 Příspěvek od Alp Čestný člen »

rad bych taky vsem moc podekoval. Sem rad, ze mi okolnosti dovolily prijet, i kdyz na kratsi dobu, nezli bych sam chtel :(, ale paradne sem si to uzil ... smekam klobouk az k noham ...

vsem moc diky ... good work

a ta posledni kapela byla bomba ... jeste ted me boli pulka cloveka :)))
Becx

#17 Příspěvek od Becx »

super akce, organizatorum velke diky...
diky i vsem ostatnim za prijemne ztravene chvile...
a diky take za paradni spanilou jizdu cestou tam i z5...
hanba tem co neprijeli...
jawak show rulez...
///M3
corradak

#18 Příspěvek od corradak »

Díky všem skvělá akce. :potlesk:
Pajunk
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Pajunk »

klobouk dolů smekám a také odhazuji - byla to nádherná akce, spousta cen, super lidi a prostě všechno nej nej nej všem organizátorům. Moc se vám to povedlo!!!
JAY_JAY

#20 Příspěvek od JAY_JAY »

Co k tomu dodat? Snad jen VYNIKAJICI akce a super organizace. Klanim se pred Vami kteri to organizovali. :respect: :potlesk:

P.S. super minispanilka s brnakama. Hlavne po ceste do prahy a na D1 to nemelo chybu 8)
Odpovědět