Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

///MORDsession - den poté (poděkování, dojmy, postřehy ...)

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
Martinéz

#41 Příspěvek od Martinéz »

jeste priste nesmime zapomenout na hromadne foto, to me trosku mrzi..

a jeste me napada nejaky jmenovky visacky.. ja nepoznal skoro nikoho novyho a ted zas koukam kolik znamejch nicku bylo :)
Lupinek

#42 Příspěvek od Lupinek »

Tys nepoužil faktor aspoň 50.Ježíš vás vidí.Poznámka pozdravuj Rybku konečně ví jaký je rozdíl mezi Ježíšem a Lupínkem :twisted:
kosh

#43 Příspěvek od kosh »

Jak to čtu tak mě to ted sere ještě víc.
V sobotu ráno jsem vesele vyjel na mord, řádně připraven a s plnou nádrží a po 50 km veselé jízdy jsem trefil nádhernou díru a prorazil zadní pneu. Ráno jsem samozřejmě nikoho nesehnal, nová gumy byl taky samozřejmě v sobotu problém tak jsem frčel domů na odtahovce :( Ted mi to doma stojí na špalku
brta
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od brta »

Super akce, bezva lidi, pořadalům díky a hlavně obdiv!
Dave
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od Dave »

kosh píše:Jak to čtu tak mě to ted sere ještě víc.
V sobotu ráno jsem vesele vyjel na mord, řádně připraven a s plnou nádrží a po 50 km veselé jízdy jsem trefil nádhernou díru a prorazil zadní pneu. Ráno jsem samozřejmě nikoho nesehnal, nová gumy byl taky samozřejmě v sobotu problém tak jsem frčel domů na odtahovce :( Ted mi to doma stojí na špalku

Tak tomu se říká smůlu - já to tak schytal už 3x - ale dojel jsem vždycky! Sice na žiletce ale dojel. To je holt nevýhode novejch aut bez rezervy :cry:
madu
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od madu »

.. nemohu jinak, než vysloviti jedno VELKÉ PODĚKOVÁNÍ VŠEM ....

a jak jednou jeden řekl ... " bylo mi s vámi dobře přátelé.. tak příští rok na Mordu 2010 na shledanou ..
madu :palec:
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od matal Moderátor »

Myslím, že není potřeba dlouhých komentářů.. prostě..

Díky VŠEM.. :!: :!: :!:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
100RM

#48 Příspěvek od 100RM »

kosh píše:Jak to čtu tak mě to ted sere ještě víc.

Adopiči !!! Som si musel uzit slunce v dusi so Smídrsom :-)
7er. True definition of luxury. Yours.
Pajunk
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od Pajunk »

hele fakt nechci být protiva ale budete sem dávat někam fotky? já se nedostanu do sekce fotografie z akcí atd.
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#50 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

těch obrovských DIKU jmenovitě by by bylo tolik , že by to ve finále ani nikoho nebavilo číst...

píši proto opravdu od srdce OBROVSKE DIKY VŠEM !!!!!!!!!!

- sponzorum
- Pavoukovi , Leni a G_Déčkovi
- vsem ucastnikum
- švárovi a séstře Jirky
- kapelam , zvukarovi a osvetlovaci
- majitelum objektu a jeho zamestnancum

BYLI JSTE OPRAVDU JEĎINEČNÍ !!!!!!!!!!

tady fotka pro pajunka
Obrázek
George_D
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od George_D »

ty voe, a pak se nema o Rudoshovi řikat, že je buzna, tohle je jasnej důkaz. A zbytek buzniček kolem :lol:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Fotas
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od Fotas »

madu píše:.. nemohu jinak, než vysloviti jedno VELKÉ PODĚKOVÁNÍ VŠEM ....

a jak jednou jeden řekl ... " bylo mi s vámi dobře přátelé.. tak příští rok na Mordu 2010 na shledanou ..
madu :palec:

....prepac Madu, ale slova ktore si tu napisal su aj moje slova a chvalia ich za vsetko. Pocasie naj (zmluva s Bohom)
Strava naj( G_D super)
Sportove vyuzitie(pavouk)
Administrativa ( AC )
a k tomu dodat, na to sa nenachadzaju slova. Dama a pani velka poklona. :rock: :valentyn:
CZAirwolf

#53 Příspěvek od CZAirwolf »

Dekuji organizatorum :) Sice jsem o ledascos prisel (pozdni prijezd v noci, komunikacni problemy), ale i tak to bylo zajimave :) Takze preji vsem co si to uzili, hezke vzpominky.

Pro priste, pokud nekdo hodlate omotavat auta paskou apod., ci jine vylomeniny, laskave to sundejte driv, nez z toho zustanou stopy na laku od slunce. Ja a Leni ted musime lestit to, co se na lak pripeklo :(
100RM

#54 Příspěvek od 100RM »

CZAirwolf píše:Dekuji organizatorum :) Sice jsem o ledascos prisel (pozdni prijezd v noci, komunikacni problemy), ale i tak to bylo zajimave :) Takze preji vsem co si to uzili, hezke vzpominky.

Pro priste, pokud nekdo hodlate omotavat auta paskou apod., ci jine vylomeniny, laskave to sundejte driv, nez z toho zustanou stopy na laku od slunce. Ja a Leni ted musime lestit to, co se na lak pripeklo :(

Nechapem co kto z toho vzdycky ma, sahat niekomu na auto, lepit tam nalepky, obracat znacky a podobne ... :?
7er. True definition of luxury. Yours.
surfis
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od surfis »

CZAirwolf píše:Pro priste, pokud nekdo hodlate omotavat auta paskou apod., ci jine vylomeniny, laskave to sundejte driv, nez z toho zustanou stopy na laku od slunce. Ja a Leni ted musime lestit to, co se na lak pripeklo :(

V tomto případě se práskat musí.... Takže Jawaku podstoupíš léčbu análním kolíkem!!!

Díky za v celku povedenou akcičku...

Děkuji bohu, že jsem se čtvrteční noc nepropadl postelí, která podemnou praskla
Hlavně velmi děkuji 100RMovi a Kamilovi740 za naražená obě kolena (už se pěkně rozlila modřina od kolena do půlky lýtka)
martinm3
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od martinm3 »

Všem moc děkuji hlavně organizátorům za bezkonkureční MORDsession bylo to grandiózní, libové, skvělé, dokonalé, famózní.
Ale možná stačilo říct MORD ten prostě MILUJU :!: :D

Soukromé poděkování:

Řízkovy za vše :!:

MarunaM, Surfis.......... prostě celému sobotnímu Teamu při noční akci zakončenou doutnáním :D já ještě doutnám teď :lol:

Pavoukovy za noční rozhovor pre televíziu a za moderátorskou show kterou mě bavil :wink: jseš Masér :cool2:
Fikux

#57 Příspěvek od Fikux »

Taktéž bych se rád připojil k poděkování za vynikající akci :!: G_D už dlouho dopředu avizoval, že tahle akce bude stát za to a jeho slova se potvrdila :) takže DÍKY !!!

PS: k tomu sahání na cizí auta bych se připojil, to se prostě nedělá i v tom největšim opojení alkoholem, takže výtvarné umění kresliče prstem na skla, jsem ráno odměnil houbou a kyblíkem s vodou :?
Zave
Kontaktovat uživatele:

#58 Příspěvek od Zave »

mockrat dekuji za opet suprovou akci :)
Mordkuchta

#59 Příspěvek od Mordkuchta »

DÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍKY moc všem jsme rádi že vám chutnalo. Takže díky všem hlavně pořadatelům akce a hlavně ménu bratrovi a Leni za pozvání :lol:
"Se super lidma se super dělá"
Fipo

#60 Příspěvek od Fipo »

přidávám se k těm, kterým se tato akce zapsala do srdce, bylo to boží, opravdu parádně jsem si to užil

a taky bych se chtěl omluvit, že jsem se skoro s nikým nestihl rozloučit, bo Dave zavelel a muselo se jet :)

Děkuji všem organizátorům, děkuji lidem, se kterýma jsem se poznal a taky těm, kteří se mnou šli do lesa :twisted: nejvíc teda díky Levelerovi, protože s tím jsme se z lesa nedostali :D

DĚKUJU, snad někdy příště ...
Odpovědět