a jeste me napada nejaky jmenovky visacky.. ja nepoznal skoro nikoho novyho a ted zas koukam kolik znamejch nicku bylo

kosh píše:Jak to čtu tak mě to ted sere ještě víc.
V sobotu ráno jsem vesele vyjel na mord, řádně připraven a s plnou nádrží a po 50 km veselé jízdy jsem trefil nádhernou díru a prorazil zadní pneu. Ráno jsem samozřejmě nikoho nesehnal, nová gumy byl taky samozřejmě v sobotu problém tak jsem frčel domů na odtahovceTed mi to doma stojí na špalku
kosh píše:Jak to čtu tak mě to ted sere ještě víc.
V sobotu ráno jsem vesele vyjel na mord, řádně připraven a s plnou nádrží a po 50 km veselé jízdy jsem trefil nádhernou díru a prorazil zadní pneu. Ráno jsem samozřejmě nikoho nesehnal, nová gumy byl taky samozřejmě v sobotu problém tak jsem frčel domů na odtahovceTed mi to doma stojí na špalku
madu píše:.. nemohu jinak, než vysloviti jedno VELKÉ PODĚKOVÁNÍ VŠEM ....
a jak jednou jeden řekl ... " bylo mi s vámi dobře přátelé.. tak příští rok na Mordu 2010 na shledanou ..
madu :palec:
CZAirwolf píše:Dekuji organizatorumSice jsem o ledascos prisel (pozdni prijezd v noci, komunikacni problemy), ale i tak to bylo zajimave
Takze preji vsem co si to uzili, hezke vzpominky.
Pro priste, pokud nekdo hodlate omotavat auta paskou apod., ci jine vylomeniny, laskave to sundejte driv, nez z toho zustanou stopy na laku od slunce. Ja a Leni ted musime lestit to, co se na lak pripeklo
CZAirwolf píše:Pro priste, pokud nekdo hodlate omotavat auta paskou apod., ci jine vylomeniny, laskave to sundejte driv, nez z toho zustanou stopy na laku od slunce. Ja a Leni ted musime lestit to, co se na lak pripeklo