Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BIG BMW 2009 14.-16. 8. 2009 - DŮLEŽITÉ INFO str. 12
-
BOHHy píše: Kolik Mixů plánuješ? ... myslím s tím betonem .. ne vodka/dzus
No minimalne jeden mixer by to chtelo, minule jsem prisel "pod vlivem" ke stanu a misto pred autem jsem mel stan za autem, takze jsem rano nemohl vyjet, dokud jsem si stan zas nepremistil

-
- Kontaktovat uživatele:
Mariuss píše:BOHHy píše: Kolik Mixů plánuješ? ... myslím s tím betonem .. ne vodka/dzus
No minimalne jeden mixer by to chtelo, minule jsem prisel "pod vlivem" ke stanu a misto pred autem jsem mel stan za autem, takze jsem rano nemohl vyjet, dokud jsem si stan zas nepremistilAle michat vodku s dzusem v domichavaci taky neni uplne blbej napad
jojo sme te odstehovali i se stanem

-
- Kontaktovat uživatele:
Mariuss píše:BOHHy píše: Kolik Mixů plánuješ? ... myslím s tím betonem .. ne vodka/dzus
No minimalne jeden mixer by to chtelo, minule jsem prisel "pod vlivem" ke stanu a misto pred autem jsem mel stan za autem, takze jsem rano nemohl vyjet, dokud jsem si stan zas nepremistilAle michat vodku s dzusem v domichavaci taky neni uplne blbej napad
no paráda že jedeš aspon bude co přesunovat

E30 320i ex
E36 320i ex
E46 330i ex
E46 330d ex
aktuálně Volvo V70 D4
na práci a E36 kabrio v garáži 
E36 320i ex
E46 330i ex
E46 330d ex
aktuálně Volvo V70 D4

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
patriot píše:Technický dotaz. Změnil jsem model BMW, přijedu jiným než sem nahlásil. Vadí to ? Dá se to nějak opravit ? Nebo je to jedno, či jak je to ...![]()
Dík
+1

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant

E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
-
- Kontaktovat uživatele:
Uz se nemuzu dockat
Doufam ze zas nakej kokot nebude jezdit mimo vyhrazenej prostor a nebude rusit pristani letadlum jak minule
jinak se budem moct s dalsim BIGem rozloucit... Bych vytiskl nakej papir, kde by bylo ze kdyz nekdo neco takovyho udela, tak zaplati naklady, co se tyka znovupristani letadla a kazdej by to mel podepsat, jinak bych ho nepustil na sraz 

Doufam ze zas nakej kokot nebude jezdit mimo vyhrazenej prostor a nebude rusit pristani letadlum jak minule

Lukys318is píše:Uz se nemuzu dockat
Doufam ze zas nakej kokot nebude jezdit mimo vyhrazenej prostor a nebude rusit pristani letadlum jak minulejinak se budem moct s dalsim BIGem rozloucit... Bych vytiskl nakej papir, kde by bylo ze kdyz nekdo neco takovyho udela, tak zaplati naklady, co se tyka znovupristani letadla a kazdej by to mel podepsat, jinak bych ho nepustil na sraz
Ja bych byl pro!