Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Srazy Vysočina - ROK 2013 čtěte na str.41
já nevim teda. Je to docela teď už narychlo, nemáme sichr že klapne počasí a aby nás tam bylo deset a každej vytáhnul 1500kč za to že se párkrát sveze po mokrý dráze, z toho moc odvařenej nejsem. Čekal jsem tu cenu uplně někde jinde vzhledem k tomu že se v našem případě jedná o nekomerční akci.
Navíc je docela možné, že se nedostanu ani na sraz.

- Lion
- Kontaktovat uživatele:
No jak to tak vypadá, tak letiště dělat tedka asi nebudem. Mám strach, že by nás nebylo dostatečně hodně, kdo by dal třeba 500,-Kč. Je tu velký riziko, že by nás tam bylo jen 10 lidí co by to zaplatilo, možná ani ne to. Soudím dle rekací tady na foru. Za další je to termín opravdu velice blízký a vše je narychlo. Takže spíš bych to nechal na někdy jindy a třeba bych to udělal spojené pro celý BMWklub, že by se našlo víc lidí co by si tam chtěli trochu zadriftovat a vyzkoušet si bezpečně co auto umí bez toho aniž by se s autem trefili do škarpy, stromu či obrubníku. Udělalo by se to trochu profesionálněji dle závazné objednávky účasti a člověk by tím dostal přesnou představu o počtu lidí, kteří mají zájem tam jet.
Takže i když to ted nevyjde, tak jsme si aspon zajistili informace kolik tahle sranda stojí, a že to zrelaizovat jde i po legální stránce. Stačí na to 15 000,-Kč na jeden celý den a nikdo nás tam nebude prudit.

Takže i když to ted nevyjde, tak jsme si aspon zajistili informace kolik tahle sranda stojí, a že to zrelaizovat jde i po legální stránce. Stačí na to 15 000,-Kč na jeden celý den a nikdo nás tam nebude prudit.

-
- Kontaktovat uživatele:
Ne že bych chtěl kritizovat vaší činost ale s letištěm kámen neí vůbec žádný problém. Dostat se tam dá vždy a to i přes závory kolem po trávě projede i sniženej baworák. o víkendech tam bývá husto, jsou tam inline bruslaři motorkáři jezedáci
apd. ale vždycky se dá domluvit. Pro drifty připadá jen první kolečko, u druhého jsou mantinely z betonu...... Dá se tam při troše zodpovědnosti bezpečně vyblbnout, prostor je dostatečně velký a dá se tedy jezdit i hodně rychle, okolí obklopuje tráva. Pokud by chtěl někdo víc informací moje číslo je 732383914. Jsem schopen to i zařídit a trochu ohlídat pokud bude čas, ale 25 budu pravděpodobně na driftech na Strahově.....

-
- Kontaktovat uživatele:
SEMRY píše:Ne že bych chtěl kritizovat vaší činost ale s letištěm kámen neí vůbec žádný problém. Dostat se tam dá vždy a to i přes závory kolem po trávě projede i sniženej baworák. o víkendech tam bývá husto, jsou tam inline bruslaři motorkáři jezedáciapd. ale vždycky se dá domluvit. Pro drifty připadá jen první kolečko, u druhého jsou mantinely z betonu...... Dá se tam při troše zodpovědnosti bezpečně vyblbnout, prostor je dostatečně velký a dá se tedy jezdit i hodně rychle, okolí obklopuje tráva. Pokud by chtěl někdo víc informací moje číslo je 732383914. Jsem schopen to i zařídit a trochu ohlídat pokud bude čas, ale 25 budu pravděpodobně na driftech na Strahově.....
jeeej nás minulej týden vyhodil nějakej jezeďák že ty travnaté plochy má na starosti on a že nechce aby se mu po nich jezdilo...byl nepříjemnej a nedalo se s nim vůbec domluvit:( nabízeli sme i flašku..pak dvě, pak tři..a stejně nic... pořád chtěl volat fízly magor...
nicméně nás to asi stejně neodradilo a v dohledné době se tam chystáme zase...kdybys dorazil můžem pokecat, trošku podriftit a jet dom, pokud nás zase někdo nebude chtít naprášit:o) podotýkám že sme tam byli ve všední den navečer a nikde nikdo... minule to bylo o víkendu a jak tam bylo víc lidí tak nikdo ani necekl:)
-
- Kontaktovat uživatele:
aggama píše:SEMRY píše:Ne že bych chtěl kritizovat vaší činost ale s letištěm kámen neí vůbec žádný problém. Dostat se tam dá vždy a to i přes závory kolem po trávě projede i sniženej baworák. o víkendech tam bývá husto, jsou tam inline bruslaři motorkáři jezedáciapd. ale vždycky se dá domluvit. Pro drifty připadá jen první kolečko, u druhého jsou mantinely z betonu...... Dá se tam při troše zodpovědnosti bezpečně vyblbnout, prostor je dostatečně velký a dá se tedy jezdit i hodně rychle, okolí obklopuje tráva. Pokud by chtěl někdo víc informací moje číslo je 732383914. Jsem schopen to i zařídit a trochu ohlídat pokud bude čas, ale 25 budu pravděpodobně na driftech na Strahově.....
jeeej nás minulej týden vyhodil nějakej jezeďák že ty travnaté plochy má na starosti on a že nechce aby se mu po nich jezdilo...byl nepříjemnej a nedalo se s nim vůbec domluvit:( nabízeli sme i flašku..pak dvě, pak tři..a stejně nic... pořád chtěl volat fízly magor...
nicméně nás to asi stejně neodradilo a v dohledné době se tam chystáme zase...kdybys dorazil můžem pokecat, trošku podriftit a jet dom, pokud nás zase někdo nebude chtít naprášit:o) podotýkám že sme tam byli ve všední den navečer a nikde nikdo... minule to bylo o víkendu a jak tam bylo víc lidí tak nikdo ani necekl:)
Já sem vás tam i snad jednou viděl, nechá s etam jezdit v pohodě dokonce pamatuju časy kdy se poliši jezdili dívat......
- Lion
- Kontaktovat uživatele:
Chlapi byl sem ted týden mimo a nemohl jsem napsat dané osobě o tom, že se akce na letišti kvůli malé účasti ruší. Mezitím mně přišel varovný mail, že pokud se na letišti v daném termínu uskuteční tato naše akce, která pořád nebyla schválena, bude to braný jako porušení vstupu na pozemek a ihned bude přivolaná policie. Jsou už informováni přislušné orgány, které to tam ted o víkendu budou kontrolovat, tak Vás tímto chci požádat, aby jste opravdu nikdo na letiště nejezdili a respektovali zákaz, který na daný letiště platí. Děkuji.