Diky PAJO Tebe aj Tvojim oveckam. Byl to super zrazik po stranke organizacnej a po stranke pocasia nato sa vybodni (nato sme vsetci kratky to neovplyvnis). Super ceny z coho som bol prekvapeny, taktiez zranica bola perfektna i prostredie suprove a tombola naparadu. Diky Vam za Vasu snahu a
tesime sa nabuduce. DUO Fotas
Dave píše:Akce super, jenom jsem si myslel že budu mít větší sbírku pohárů
Díky Pájo za uspořádání
Pokračování na Stodolní bylo kruté, doufám že nebude žádná dokumentace
ja zsa doufam ze bude at se zasmeji i ostatni
Tu nejlepší která stála za to (kalhotkouvou) Jawak smazal
jo no to byla blbost ale vubec se nedivim kdybych udelal nadhernej detajl kalhotek tak to jiste pak nebudu v druhem baru doticne ukazovat mazec vsak to brzy zopaknem
Taky se připojuju naprosto super sraz škoda účasti na driftech a sprintech, ale opravdu bylo pořád co dělat, o zábavu postaráno jak přes den tak večer, prostě pohoda vyblbnul jsem se, pokecal lehce popil, Super akce a na počasí ten kdo si to přijel opravdu užít se mohl vykašlat ...
ady je fireshow ale jen mobilem a nokia takže kvalita hovno ale kdo má tak mi pošlete - já budu mít z foťáku - velice lituju že už tam nebyl večer nikdo kdo by fotil
jsem rád že se vám tombola líbila no vsetín to tam pobral fest ale viděli jste že spousta lidí odjela bez pohárů a tomboly atd. Snad máte z dárečků radost jsem vděčný za každý dárek sponzorům jelikož jsem se opravdu snažil sehnat toho co nejvíce ale je to opravdu problém.